در

ادعای بایدن: اولویت من بازگرداندن زندانیان آمریکایی در غزه است

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار این ادعا که «ایران از روسیه در اوکراین و حماس حمایت می‌کند»، گفت: اولویت من آزادی زندانیان آمریکایی در غزه است

ادعای بایدن: اولویت من بازگرداندن زندانیان آمریکایی در غزه است
0 دقیقه

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پس از بازگشت از سفر به تل آویو، پنجشنبه شب به وقت محلی برابر با ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۷ مهرماه جاری در سخنانی از کاخ سفید گفت: ما با یک نقطه عطف در تاریخ روبرو هستیم و تصمیماتی که امروز می‌گیریم آینده برای دهه‌های آتی تعیین خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا افزود: اولویت اصلی من سرنوشت زندانیان آمریکایی در نوار غزه است. ما در حال بررسی همه راه‌ها و ابزارها برای بازگرداندن گروگان‌ها به سرزمینشان هستیم. تاریخ به ما نشان داده وقتی تروریست‌ها هزینه نپردازند باعث هرج و مرج‌ها و کشتارهای بیشتر می‌شوند.

بایدن با بیان اینکه بیش از ۱۳۰۰ نفر از جمله حداقل ۳۲ شهروند آمریکایی در اسرائیل کشته شدند، وعده بازگرداندن آنها را داد و گفت: به عنوان رئیس جمهور، برای من اولویتی بالاتر از امنیت آمریکایی‌هایی که به گروگان گرفته شده اند، نیست.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت‌وگو و تاکید کردم که ایالات متحده به مردم فلسطین و حق آنها برای تعیین سرنوشت متعهد است.

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: حماس نماینده مردم فلسطین نیست و از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می کند. ایران از روسیه در اوکراین و همچنین حماس حمایت می‌کند و ما همچنان آنها را برای این موارد پاسخگو خواهیم کرد.

بایدن با حمایت قاطع از رژیم اسرائیل و اوکراین همچنین اعلام کرد روز جمعه "درخواست بودجه فوری" به کنگره برای تامین مالی نیازهای آمریکا در زمینه امنیت ملی با حمایت از شرکای مهم‌ از جمله اسرائیل و اوکراین ارسال خواهد کرد.

او افزود: ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که گنبد آهنین همچنان قادر به حفاظت از آسمان اسرائیل است و دیگر طرف های متخاصم در منطقه بدانند اسرائیل قوی ‌تر از همیشه است.


ایرنا

ارسال نظر