×
فرهنگی
شناسه خبر : 153403
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 13:03
قاتلان مهرجویی چگونه دستگیر شدند؟

قاتلان مهرجویی چگونه دستگیر شدند؟

شامگاه 22 مهرماه خبری هولناک جامعه هنری کشور را تحت تاثیر قرار دارد؛ قتل داریوش مهرجویی و همسرش با ضربات چاقو در ویلای شخصی شان در کرج به سرعت در فضای رسانه‌ای کشور بازتاب یافت و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داد.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: از ساعات اولیه وقوع حادثه تیم‌های جست و جو و کارآگاهان زبده پلیس آگاهی با حضور در محل حادثه به بررسی صحنه قتل، سناریو قاتل یا قاتلان احتمالی و یافتن سرنج ها همت گماشتند و حتی از طریق سگ های آموزش دیده ردخون مقتولان را نیز دنبال کردند.

همان زمان سخنگوی پلیس به مردم اطمینان داد که پلیس عاملان قتل داریوش مهرجویی و همسرش را به زودی دستگیر کرده و آنان را به دستگاه عدالت خواهد سپرد.


* رد شایعات پیرامون نقش اتباع بیگانه 

هرچند در همان ساعات اولیه شیطنت‌های برای به انحراف کشاندن پرونده و یا حتی نسبت دادن قتل به اتباع مطرح شد اما ورود به موقع پلیس و مسئولان به موضوع مانع از دامن زدن به شایعات شد اما مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت که قاتل یا قاتلان این حادثه هنوز شناسایی نشده‌اند و گمانه‌زنی‌های احتمالی صحت ندارد.

حتی دادستانی تهران به برخی رسانه‌ها در راستای حفظ و ارتقاء امنیت روانی جامعه هشدار داد و مدیران رسانه‌های «اعتماد» و «فراز» و برخی رسانه‌ها که مطالبی را در رابطه با قتل داریوش مهرجویی منتشر کرده بودند، فراخوانده شدند.


تصاویری از ویلای محل اقامت مرحوم مهرجویی و همسرش که در آن به قتل رسیدند

* سرعت عمل پلیس و شناسایی مضنونان در فاصله یک روز

در پایان روز نخست جستجوی پلیس اعلام شد که چهار مظنون شناسایی و 2  نفر دستگیر شده‌اند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

* گزارش پزشکی قانونی درباره علت مرگ

گزارش پزشکی قانونی پس از انجام کالبدگشایی علت فوت مرحوم مهرجویی و همسرش را خونریزی شدید به دلیل جراحات وارده به واسطه برخورد چاقو یا جسم برنده و نوک تیز به بدن اعلام کرد؛ البته ضرباتی با چوب و یا جسم سخت نیز به سر مرحوم مهرجویی برخورد کرده بود که منجر به شکستگی سر نشده و علت فوت نبوده است.

عصر دوشنبه - ۲۴ مهر - دومین اطلاعیه پلیس در این زمینه منتشر شد؛ سردار منتظر المهدی اعلام کرد که تعداد مظنونان بازداشت شده پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش به هفت نفر رسیده است.

۲۵ مهرماه بود که پلیس اعلام کرد که تا این لحظه بر اساس اظهارات دستگیر شدگان قبلی ۲ مظنون دیگر شناسایی و جمع دستگیر شدگان به ۹ نفر رسید و همچنان کاراگاهان در حال اقدامات فنی و حرفه‌ای در این خصوص هستند و برای رسیدن به نتیجه نهایی دقیق نیاز به زمان دارند.

البته برخی نیز اقدام به انتشار تصاویری از لحظه های بعد از قتل داریوش مهرجویی و همسرش پیش از حضور پلیس در صحنه جرم در فضای مجازی کرده بودند که این موضوع در دستور کار مراجع مرتبط قرار گرفت و عامل انتشار این تصاویر نیز شناسایی شد.

* تشییع پیکر هنرمند و بانو

صبح روز چهارشنبه - ۲۶ مهر - پیکر پیکر «داریوش مهرجویی» کارگردان ، سینما و تلویزیون؛ و «وحیده محمدی فر» فیلمنامه نویس با حضور جمعی از هنرمندان از مقابل تالار وحدت به سمت خانه ابدیشان در بهشت زهرا بدرقه شد تا پرونده زندگی جسمانی و هنری یکی از پایه گذاران موج نو در سینمای ایران بسته شود.



* آخرین اقدامات پلیس و شناسایی قاتل

همان روز وزیر کشور در حاشیه جلسه هیات دولت با اعلام اینکه سرنخ هایی از قاتل مهرجویی و همسرش به دست آمده است و فراجا با جدیت این موضوع را در دست پیگیری دارد، گفت: حواشی ایجاد شده درباره قتل داریوش مهرجویی و ارتباط آن با قتل‌های زنجیره‌ای، این اظهارات را بی‌پایه و ناصحیح دانست.

وحیدی تاکید کرد، اینکه عده‌ای تلاش می‌کنند هر ماجرایی از این دست را به مساله خارج از آن عرصه تبدیل و تفسیر کنند، مورد سوال است.

سرانجام صبح روز پنجشنبه - ۲۷ مهر - پلیس از شناسایی قاتل داریوش مهرجویی و همسرش خبر داد. قاتل جزو دستگیرشدگان پلیس به عنوان مظنون بود.

به گفته سردار منتظر المهدی، بازجویی ها کماکان برای شناسایی همدستان و زوایای پنهان این قتل در حال انجام است. به زودی صحنه جرم بازسازی و اطلاعات تکمیلی ارائه خواهد شد.

* یک منبع آگاه در پلیس: قاتل مهرجویی باجناقش نیست

در حالی که شایعاتی در فضای مجازی درباره هویت قاتل مهرجویی مطرح شده بود، یک منبع آگاه در پلیس به خبرگزاری تسنیم گفت که دخالت داشتن باجناق‌های مرحوم مهرجویی در پرونده قتل اساسا کذب است.

به گفته وی، مظنون اصلی از باجناق‌های داریوش مهرجویی نیست و اصحاب رسانه از گمانه زنی پرهیز کنند تا کارآگاهان پلیس به زودی اخبار تکمیلی را اعلام کنند.

* اختلافات شخصی علت و انگیزه قتل مهرجویی و همسرش

رئیس کل دادگستری استان البرز اعلام کرده که تحقیقات انجام شده تاکنون حکایت از آن دارد که علت و انگیزه قتل به جهت وجود اختلافات شخصی مابین متهمان و مقتولان بوده است.

بعد از انجام تحقیقات اولیه از متهمان بازسازی صحنه جرم با تشخیص بازپرس ویژه پرونده صورت خواهد گرفت.


* ۴ نفر در صحنه قتل داریوش مهرجویی و همسرش حضور داشتند

رییس کل دادگستری البرز در آخرین اظهارنظر خود اعلام کرده که در صحنه قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش، چهار نفر حضور داشتند که در بازداشت به سر می‌برند.

سه نفر از این افراد در روزهای گذشته دستگیر شده بودند و نفر چهارم که در صحنه قتل حضور داشت امروز و با دستور قضایی بازداشت شد.

همراه فردی که امروز بازداشت شده چاقو و ۲ دستگاه گوشی تلفن همراه و چند قطعه طلای همسر مرحوم مهرجویی کشف شده است.

* ورود تیم‌های یگان ویژه به شهرک مسکونی محل زندگی داریوش مهرجویی برای بازسازی صحنه وقوع جرم
 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنج چینی در فضا جوانه زد
ویتامینی که کمبود آن خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می‌دهد
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر قطر را دشمنی خطرناک توصیف کرد
دستگیری عامل انتشار تصاویر پرتاب موشک‌های ایرانی
کشف انبار نان خشک در اراک
فرمان آماده‌باش در یمن؛ صنعا از مرحله جدید تقابل با عربستان خبر داد
یمن خط قرمز دریایی کشید؛ هشدار صنعا به کشتی‌های سعودی
رهبر انقلاب: صیانت از وحدت و پرهیز از تفرقه وظیفه همگانی است
پزشکیان: تداوم اقتدار ایران مدیون نجابت مردم است
رئیس فیفا زیر آتش انتقادات؛ فیگو خواستار کنار رفتن اینفانتینو شد
پایان جولان باند حرفه‌ای سارقان احشام در مازندران
پادکست | ناگفته هایی از جلسه دریاسالار شهید علی شمخانی با فرماندهان در روز نهم اسفند
جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 15 مرداد + جدول به تفکیک شهرستان
مهران رکورد جهان را شکست؛ 266 هزار تردد در یک روز
تشویق به مذاکره درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
زمین‌لرزه 5.5 ریشتری جزیره هالماهرا اندونزی را لرزاند
رومانی برای مقابله با کمبود برق، نیروگاه 70 ساله‌اش را روشن کرد!
ماجرا و جزییات نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
بریکس به دنبال ارتقای خدمات آماری در عصر دیجیتال
تحلیل «فارن افرز» از نامیرایی محور مقاومت
بیش از 15 دستورکار در نشست اوراسیا؛ از بازار مشترک مالی تا توسعه تجارت
رایزنی ایران و عراق برای گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی
اتحادیه لیگ‌های اروپایی علیه اینفانتینو
محدودیت تردد در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
وزیر صمت راهی قرقیزستان شد
آیین بزرگداشت شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز برگزار شد
یک کشتی دیگر در ساحل یمن هدف قرار گرفت
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات سرکش گیلانغرب
بازگشت «آژانس دوستی»؛ فصل دوم سریال نوستالژیک به تولید نزدیک شد
رایزنی مصر و عراق برای احداث خط لوله نفت به دریای سرخ
غریب‌آبادی:پیام‌هایی از آمریکا مبنی بر آمادگی برای بازگشت به تعهدات دریافت کرده ایم
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری