×
فرهنگی
شناسه خبر : 153403
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 13:03

قاتلان مهرجویی چگونه دستگیر شدند؟

شامگاه 22 مهرماه خبری هولناک جامعه هنری کشور را تحت تاثیر قرار دارد؛ قتل داریوش مهرجویی و همسرش با ضربات چاقو در ویلای شخصی شان در کرج به سرعت در فضای رسانه‌ای کشور بازتاب یافت و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داد.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: از ساعات اولیه وقوع حادثه تیم‌های جست و جو و کارآگاهان زبده پلیس آگاهی با حضور در محل حادثه به بررسی صحنه قتل، سناریو قاتل یا قاتلان احتمالی و یافتن سرنج ها همت گماشتند و حتی از طریق سگ های آموزش دیده ردخون مقتولان را نیز دنبال کردند.

همان زمان سخنگوی پلیس به مردم اطمینان داد که پلیس عاملان قتل داریوش مهرجویی و همسرش را به زودی دستگیر کرده و آنان را به دستگاه عدالت خواهد سپرد.


* رد شایعات پیرامون نقش اتباع بیگانه 

هرچند در همان ساعات اولیه شیطنت‌های برای به انحراف کشاندن پرونده و یا حتی نسبت دادن قتل به اتباع مطرح شد اما ورود به موقع پلیس و مسئولان به موضوع مانع از دامن زدن به شایعات شد اما مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت که قاتل یا قاتلان این حادثه هنوز شناسایی نشده‌اند و گمانه‌زنی‌های احتمالی صحت ندارد.

حتی دادستانی تهران به برخی رسانه‌ها در راستای حفظ و ارتقاء امنیت روانی جامعه هشدار داد و مدیران رسانه‌های «اعتماد» و «فراز» و برخی رسانه‌ها که مطالبی را در رابطه با قتل داریوش مهرجویی منتشر کرده بودند، فراخوانده شدند.


تصاویری از ویلای محل اقامت مرحوم مهرجویی و همسرش که در آن به قتل رسیدند

* سرعت عمل پلیس و شناسایی مضنونان در فاصله یک روز

در پایان روز نخست جستجوی پلیس اعلام شد که چهار مظنون شناسایی و 2  نفر دستگیر شده‌اند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

* گزارش پزشکی قانونی درباره علت مرگ

گزارش پزشکی قانونی پس از انجام کالبدگشایی علت فوت مرحوم مهرجویی و همسرش را خونریزی شدید به دلیل جراحات وارده به واسطه برخورد چاقو یا جسم برنده و نوک تیز به بدن اعلام کرد؛ البته ضرباتی با چوب و یا جسم سخت نیز به سر مرحوم مهرجویی برخورد کرده بود که منجر به شکستگی سر نشده و علت فوت نبوده است.

عصر دوشنبه - ۲۴ مهر - دومین اطلاعیه پلیس در این زمینه منتشر شد؛ سردار منتظر المهدی اعلام کرد که تعداد مظنونان بازداشت شده پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش به هفت نفر رسیده است.

۲۵ مهرماه بود که پلیس اعلام کرد که تا این لحظه بر اساس اظهارات دستگیر شدگان قبلی ۲ مظنون دیگر شناسایی و جمع دستگیر شدگان به ۹ نفر رسید و همچنان کاراگاهان در حال اقدامات فنی و حرفه‌ای در این خصوص هستند و برای رسیدن به نتیجه نهایی دقیق نیاز به زمان دارند.

البته برخی نیز اقدام به انتشار تصاویری از لحظه های بعد از قتل داریوش مهرجویی و همسرش پیش از حضور پلیس در صحنه جرم در فضای مجازی کرده بودند که این موضوع در دستور کار مراجع مرتبط قرار گرفت و عامل انتشار این تصاویر نیز شناسایی شد.

* تشییع پیکر هنرمند و بانو

صبح روز چهارشنبه - ۲۶ مهر - پیکر پیکر «داریوش مهرجویی» کارگردان ، سینما و تلویزیون؛ و «وحیده محمدی فر» فیلمنامه نویس با حضور جمعی از هنرمندان از مقابل تالار وحدت به سمت خانه ابدیشان در بهشت زهرا بدرقه شد تا پرونده زندگی جسمانی و هنری یکی از پایه گذاران موج نو در سینمای ایران بسته شود.



* آخرین اقدامات پلیس و شناسایی قاتل

همان روز وزیر کشور در حاشیه جلسه هیات دولت با اعلام اینکه سرنخ هایی از قاتل مهرجویی و همسرش به دست آمده است و فراجا با جدیت این موضوع را در دست پیگیری دارد، گفت: حواشی ایجاد شده درباره قتل داریوش مهرجویی و ارتباط آن با قتل‌های زنجیره‌ای، این اظهارات را بی‌پایه و ناصحیح دانست.

وحیدی تاکید کرد، اینکه عده‌ای تلاش می‌کنند هر ماجرایی از این دست را به مساله خارج از آن عرصه تبدیل و تفسیر کنند، مورد سوال است.

سرانجام صبح روز پنجشنبه - ۲۷ مهر - پلیس از شناسایی قاتل داریوش مهرجویی و همسرش خبر داد. قاتل جزو دستگیرشدگان پلیس به عنوان مظنون بود.

به گفته سردار منتظر المهدی، بازجویی ها کماکان برای شناسایی همدستان و زوایای پنهان این قتل در حال انجام است. به زودی صحنه جرم بازسازی و اطلاعات تکمیلی ارائه خواهد شد.

* یک منبع آگاه در پلیس: قاتل مهرجویی باجناقش نیست

در حالی که شایعاتی در فضای مجازی درباره هویت قاتل مهرجویی مطرح شده بود، یک منبع آگاه در پلیس به خبرگزاری تسنیم گفت که دخالت داشتن باجناق‌های مرحوم مهرجویی در پرونده قتل اساسا کذب است.

به گفته وی، مظنون اصلی از باجناق‌های داریوش مهرجویی نیست و اصحاب رسانه از گمانه زنی پرهیز کنند تا کارآگاهان پلیس به زودی اخبار تکمیلی را اعلام کنند.

* اختلافات شخصی علت و انگیزه قتل مهرجویی و همسرش

رئیس کل دادگستری استان البرز اعلام کرده که تحقیقات انجام شده تاکنون حکایت از آن دارد که علت و انگیزه قتل به جهت وجود اختلافات شخصی مابین متهمان و مقتولان بوده است.

بعد از انجام تحقیقات اولیه از متهمان بازسازی صحنه جرم با تشخیص بازپرس ویژه پرونده صورت خواهد گرفت.


* ۴ نفر در صحنه قتل داریوش مهرجویی و همسرش حضور داشتند

رییس کل دادگستری البرز در آخرین اظهارنظر خود اعلام کرده که در صحنه قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش، چهار نفر حضور داشتند که در بازداشت به سر می‌برند.

سه نفر از این افراد در روزهای گذشته دستگیر شده بودند و نفر چهارم که در صحنه قتل حضور داشت امروز و با دستور قضایی بازداشت شد.

همراه فردی که امروز بازداشت شده چاقو و ۲ دستگاه گوشی تلفن همراه و چند قطعه طلای همسر مرحوم مهرجویی کشف شده است.

* ورود تیم‌های یگان ویژه به شهرک مسکونی محل زندگی داریوش مهرجویی برای بازسازی صحنه وقوع جرم
 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی