×
سیاسی
شناسه خبر : 153343
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 17:22
رئیسی: هر قطره خون فلسطینی‌ها یک گام صهیونیست‌ها را به سقوط نزدیک‌تر می‌کند

در تجمع مردم تهران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی؛

رئیسی: هر قطره خون فلسطینی‌ها یک گام صهیونیست‌ها را به سقوط نزدیک‌تر می‌کند

رئیس‌جمهور در اجتماع عظیم مردم تهران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی گفت: هر قطره خون فلسطینی‌ها یک گام صهیونیست‌ها را به سقوط نزدیک می‌کند و رژیم صهیونیستی با این جنایت‌ها نمی‌تواند شکست خود را جبران کند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت الله رئیسی عصر چهارشنبه در اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در میدان انقلاب تهران گفت: امروز روز عزای عمومی برای ملت بزرگ ایران است. عزای عمومی برای امت اسلامی و عزای عمومی برای انسانیت و برای همه مردم آگاه و با وجدان است.

رئیس‌جمهور گفت: امروز عزای عمومی برای ارتکاب یک جنایت هولناک بدست انسان نماهاست که به تعبیر امیرالمومنین (ع) شکل آنها شبیه انسان است، اما قلب آنها حیوانی است.

رئیسی گفت: کدام انسان این جنایت هولناک را قبول می کند. کشتن زنان و کودکان و حمله به بیمارستان و حمله به بیمارستان پایان رژیم صهیونیستی آغاز خواهد شد.

او با بیان اینکه علاوه بر موساد ۶ دستگاه امنیتی دیگر از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، گفت: رژیم صهیونیستی با این جنایت‌ها نمی‌تواند شکست خود را جبران کند.

رئیس جمهور گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر شکست نظامی، شکست امنیتی و اطلاعاتی داشت. ببنید چگونه نفرت عمومی در جهان نسبت به رژیم صهیونیستی و امریکایی ایجاد شده و این تنفری که مردم جهان  نسبت به جنایات آنها پیدا کردند.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: همه انسان های با وجدان و آگاه امروز از این جنایت های هولناک نفرت دارند و این شکستی برای رژیم صهیونیستی و آمریکاست. امروز اجماع جهانی به وجود آمده و اجتماع نسبت به جنایتکار بودن رژیم غاصب که مرتکب این همه جنایات علیه زنان و کودکان شده است.

رئیس جمهور از سازمان‌های بین المللی و کشورها که این جنایات هولناک را محکوم کردند پرسید آیا محکوم کردن آن کفایت می کند و ملت‌ها به محکوم کردن راضی می شوند و آیا اعلام انزجار کافی است؟ بنابراین امروز ملت‌های مسلمان منتظر اقدام موثر هستند.

رئیسی گفت: علاوه بر شکست‌های امنیتی رژیم صهیونیستی یک نفرت عمومی در جهان نسبت به جنایات هولناک این رژیم ایجاد شده است و امروز کسی نیست که در جهان رژیم صهیونیستی را جنایتکار نداند.

رئیس جمهور این را هم گفت که حرکت سیاسی ارتباط و عادی‌سازی روابط با کشورها دیگر موضوعیت خود را از دست داده است و امروز ملت‌های مسلمان و آزادزنان و آزادمردان جهان منتظر اقدام موثر هستند.

پس از فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، امروز اجتماع‌های بزرگ مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در سراسر کشور برگزار شد.

در تهران نیز این اجتماع از ساعت ۱۵ برگزار و سخنرانی آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور در این اجتماع، از دقایقی پیش آغاز شد.

اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین ساعت ۱۵ امروز به‌صورت همزمان در میدان انقلاب تهران و میادین اصلی و آیینی شهرهای مختلف کشور برگزار شد و طیف های مختلف مردم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه، جنایات وحشیانه رژیم کودک کش صهیونیستی را محکوم کردند.
قرار است آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در این تجمع سخنرانی کند.

اشغالگران صهیونیست روز سه شنبه در اقدامی جنایتکارانه با بمباران بیمارستان المعمدانی غزه ۱۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رساندند.

از آغاز عملیات طوفان الاقصی در پانزدهم مهرماه تا این لحظه، شمار شهدای غزه  به ۳۴۷۸ نفر و تعداد مجروحان  ۱۲۰۶۵ تن رسیده است.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: از همه ظرفیت‌ها برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی استفاده شود
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 14:38
رئیسی: از همه ظرفیت‌ها برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی استفاده شود
رئیس‌جمهور صبح امروز در جلسه هیئت دولت تأکید کرد: بر همه مردم، آزادگان، فرهیختگان و سازمان‌های مردم نهاد تکلیف است از همه ظرفیت‌های خود برای اعلام بیزاری و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و نظم جهانی ناعادلانه حامی او استفاده کنند.
تصاویری از تجمع مردم تهران در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 17:10
تصاویری از تجمع مردم تهران در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه
نورنیوز ـ گروه عکس: اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین دقایقی پیش به‌صورت همزمان در میدان انقلاب تهران و میادین اصلی و آیینی شهرهای مختلف کشور آغاز شد.
مردم ایران در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها به پاخاستند
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 16:42
مردم ایران در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها به پاخاستند
اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین دقایقی پیش به‌صورت همزمان در میدان انقلاب تهران و میادین اصلی و آیینی شهرهای مختلف کشور آغاز شد.
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 09:12
دوازدهمین روز طوفان الاقصی؛
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
جنایات صهیونیست‌ها در غزه در حالی وارد دوازدهمین روز خود شده که دیشب یک نمونه دیگر از حقوق بشر صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیده شدن مجروحان بستری و مردم پناه برده به آنجا دوباره به نمایش درآمد، جنایتی که به پشتوانه کشورهای غربی و در راس آنان آمریکا، انگلیس و فرانسه انجام شد.
گوشه‌ای از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان‌های غزه
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 23:36
گوشه‌ای از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان‌های غزه
نورنیوز ـ گروه عکس: رژیم صهیونیستی بیمارستان المعمره که بیش از 5 هزار انسان بیگناه از مردم عادی گرفته تا کادر پزشکی در آن حضور داشتند را هدف حملات وحشیانه خود قرار داد.
نظرات

آخرین اخبار
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا