×
سیاسی
شناسه خبر : 153343
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 17:22
رئیسی: هر قطره خون فلسطینی‌ها یک گام صهیونیست‌ها را به سقوط نزدیک‌تر می‌کند

در تجمع مردم تهران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی؛

رئیسی: هر قطره خون فلسطینی‌ها یک گام صهیونیست‌ها را به سقوط نزدیک‌تر می‌کند

رئیس‌جمهور در اجتماع عظیم مردم تهران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی گفت: هر قطره خون فلسطینی‌ها یک گام صهیونیست‌ها را به سقوط نزدیک می‌کند و رژیم صهیونیستی با این جنایت‌ها نمی‌تواند شکست خود را جبران کند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت الله رئیسی عصر چهارشنبه در اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در میدان انقلاب تهران گفت: امروز روز عزای عمومی برای ملت بزرگ ایران است. عزای عمومی برای امت اسلامی و عزای عمومی برای انسانیت و برای همه مردم آگاه و با وجدان است.

رئیس‌جمهور گفت: امروز عزای عمومی برای ارتکاب یک جنایت هولناک بدست انسان نماهاست که به تعبیر امیرالمومنین (ع) شکل آنها شبیه انسان است، اما قلب آنها حیوانی است.

رئیسی گفت: کدام انسان این جنایت هولناک را قبول می کند. کشتن زنان و کودکان و حمله به بیمارستان و حمله به بیمارستان پایان رژیم صهیونیستی آغاز خواهد شد.

او با بیان اینکه علاوه بر موساد ۶ دستگاه امنیتی دیگر از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، گفت: رژیم صهیونیستی با این جنایت‌ها نمی‌تواند شکست خود را جبران کند.

رئیس جمهور گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر شکست نظامی، شکست امنیتی و اطلاعاتی داشت. ببنید چگونه نفرت عمومی در جهان نسبت به رژیم صهیونیستی و امریکایی ایجاد شده و این تنفری که مردم جهان  نسبت به جنایات آنها پیدا کردند.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: همه انسان های با وجدان و آگاه امروز از این جنایت های هولناک نفرت دارند و این شکستی برای رژیم صهیونیستی و آمریکاست. امروز اجماع جهانی به وجود آمده و اجتماع نسبت به جنایتکار بودن رژیم غاصب که مرتکب این همه جنایات علیه زنان و کودکان شده است.

رئیس جمهور از سازمان‌های بین المللی و کشورها که این جنایات هولناک را محکوم کردند پرسید آیا محکوم کردن آن کفایت می کند و ملت‌ها به محکوم کردن راضی می شوند و آیا اعلام انزجار کافی است؟ بنابراین امروز ملت‌های مسلمان منتظر اقدام موثر هستند.

رئیسی گفت: علاوه بر شکست‌های امنیتی رژیم صهیونیستی یک نفرت عمومی در جهان نسبت به جنایات هولناک این رژیم ایجاد شده است و امروز کسی نیست که در جهان رژیم صهیونیستی را جنایتکار نداند.

رئیس جمهور این را هم گفت که حرکت سیاسی ارتباط و عادی‌سازی روابط با کشورها دیگر موضوعیت خود را از دست داده است و امروز ملت‌های مسلمان و آزادزنان و آزادمردان جهان منتظر اقدام موثر هستند.

پس از فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، امروز اجتماع‌های بزرگ مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در سراسر کشور برگزار شد.

در تهران نیز این اجتماع از ساعت ۱۵ برگزار و سخنرانی آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور در این اجتماع، از دقایقی پیش آغاز شد.

اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین ساعت ۱۵ امروز به‌صورت همزمان در میدان انقلاب تهران و میادین اصلی و آیینی شهرهای مختلف کشور برگزار شد و طیف های مختلف مردم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه، جنایات وحشیانه رژیم کودک کش صهیونیستی را محکوم کردند.
قرار است آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در این تجمع سخنرانی کند.

اشغالگران صهیونیست روز سه شنبه در اقدامی جنایتکارانه با بمباران بیمارستان المعمدانی غزه ۱۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رساندند.

از آغاز عملیات طوفان الاقصی در پانزدهم مهرماه تا این لحظه، شمار شهدای غزه  به ۳۴۷۸ نفر و تعداد مجروحان  ۱۲۰۶۵ تن رسیده است.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: از همه ظرفیت‌ها برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی استفاده شود
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 14:38
رئیسی: از همه ظرفیت‌ها برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی استفاده شود
رئیس‌جمهور صبح امروز در جلسه هیئت دولت تأکید کرد: بر همه مردم، آزادگان، فرهیختگان و سازمان‌های مردم نهاد تکلیف است از همه ظرفیت‌های خود برای اعلام بیزاری و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و نظم جهانی ناعادلانه حامی او استفاده کنند.
تصاویری از تجمع مردم تهران در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 17:10
تصاویری از تجمع مردم تهران در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه
نورنیوز ـ گروه عکس: اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین دقایقی پیش به‌صورت همزمان در میدان انقلاب تهران و میادین اصلی و آیینی شهرهای مختلف کشور آغاز شد.
مردم ایران در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها به پاخاستند
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 16:42
مردم ایران در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها به پاخاستند
اجتماع عظیم مردمی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت مظلوم فلسطین دقایقی پیش به‌صورت همزمان در میدان انقلاب تهران و میادین اصلی و آیینی شهرهای مختلف کشور آغاز شد.
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 09:12
دوازدهمین روز طوفان الاقصی؛
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
جنایات صهیونیست‌ها در غزه در حالی وارد دوازدهمین روز خود شده که دیشب یک نمونه دیگر از حقوق بشر صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیده شدن مجروحان بستری و مردم پناه برده به آنجا دوباره به نمایش درآمد، جنایتی که به پشتوانه کشورهای غربی و در راس آنان آمریکا، انگلیس و فرانسه انجام شد.
گوشه‌ای از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان‌های غزه
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 23:36
گوشه‌ای از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان‌های غزه
نورنیوز ـ گروه عکس: رژیم صهیونیستی بیمارستان المعمره که بیش از 5 هزار انسان بیگناه از مردم عادی گرفته تا کادر پزشکی در آن حضور داشتند را هدف حملات وحشیانه خود قرار داد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟