×
سیاسی
شناسه خبر : 153236
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 15:17
تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی

نورنیوز بررسی کرد؛

تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی

آیا کشورهای اروپایی که در باتلاق ایجادشده از سوی آمریکا در جنگ اوکراین دست و پا می‌زنند، توان و تحمل حضور غیر مستقیم و پرهزینه در جبهه‌ای که به مراتب از جنگ اوکراین پیچیده‌تر و پرمخاطره‌تر است را دارند؟

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: هر پنج دقیقه یک کودک، زن یا غیرنظامی در غزه کشته می‌شود، با این حال اتحادیه اروپا ترجیح داده با چشم‌بستن بر ماشین کشتاری که از ده روز پیش از سوی رژیم صهیونیستی به راه افتاده، جانب جلاد بایستد.

در بیانیه‌ای که روز یکشنبه از سوی ۲۷ کشور عضو این اتحادیه به امضا رسید، اقدامات دفاعی حماس محکوم شده و در مقابل خواسته شده اسرا یا به تعبیر اروپایی‌ها، گروگان‌ها هرچه سریع‌تر و البته بدون قیدوشرط آزاد شوند.

اتحادیه اروپا با نشان دادن چراغ سبز به تل‌آویو برای ادامه حملاتش، ادعا کرده آماده کمک به غیرنظامیان در غزه هستند.

این اتحادیه در بخش دیگری از بیانیه‌اش با تأکید بر اینکه «باید یک صلح پایدار و با دوام بر مبنای راه حل دو کشوری که با تقویت تلاش‌ها در فرآیند صلح خاورمیانه به دست آید» خواستار تداوم تعامل با «مقامات فلسطینی مشروع» و شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای آنها شد.

گرچه پای این بیانیه نام ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به چشم می‌خورد، اما به اعتقاد ناظران بین‌المللی خط به خط این مکتوب رسمی، سیاست‌هایی است که از سوی ایالات متحده آمریکا در حمایت از رژیم مورد حمایتش دیکته شده است.

کارشناسان بر این باورند؛ این اعمال نفوذ به یک موضع‌گیری رسمی یا بیانیه‌ای روی کاغذ ختم نخواهد شد و دیری نمی‌پاید که اتحادیه اروپا باید بخشی از فاکتور نزاع نظامی در غزه را در قالب کمک مادی یا تسلیحاتی از جیب شهروندانش پرداخت کند، دقیقا مانند همان اتفاقی که در غائله اوکراین و روسیه افتاد.  

به استناد همین پیشینه می‌توان پیش‌بینی کرد پیروی اروپا از آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی به‌ویژه کشتار زنان و کودکان در غزه می‌تواند تبعات جدی سیاسی، اقتصادی و امنیتی برای این کشورها داشته باشد.

حال سوال اینجاست؛ اروپایی که فعلا در باتلاق ایجادشده از سوی آمریکا در جنگ اوکراین دست و پا می‌زند و هیچ راه خروجی ندارد، توان و تحمل حضور غیر مستقیم وپرهزینه در جبهه‌ای را دارد که به مراتب از جنگ اوکراین پیچیده‌تر و پرمخاطره‌تر است؟

قابل درک نیست که چرا اروپا که در جریان جنگ اوکراین، استقلال سیاسی و ظرفیت‌های اقتصادی خود را به آمریکا واگذار کرده و به همین دلیل با بحران‌های جدی اجتماعی و اقتصادی روبرو شده و عملا به گروگان آمریکا در آمده است، اکنون نیز به‌دنبال همراهی با آمریکا و رژیم صهیونیستی در بحران فلسطین است.

موضع‌گیری اخیر اروپا در حالی است که طی روزهای اخیر و با وجود مخالفت و ممانعت دولت‌ها، شهروندان مسلمان اروپایی با هدف محکوم‌سازی اقدامات جنایت‌کارانه اسرائیل در کشتار مردم غزه به صورت کم‌سابقه‌ای به خیابان‌ها آمدند و نفرت و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و حامیانش اعلام کردند.

به طور قطع اعتراضات مردمی از این دست باید به منزله هشداری جدی به کشورهای اروپایی نیز تلقی شود تا سران این کشورها متوجه شوند که تداوم حمایت از «اسب بازنده» و ورود به زمین بازی خطرناکی که واشینگتن برای آنها طراحی کرده، می‌تواند عامل مکمل جدیدی برای افزایش فشارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به آنها باشد و چالش‌های ناشی از درگیر شدن این کشورها در جنگ اوکراین را مضاعف کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 16:06
نور ویدئو؛
تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی
آیا کشورهای اروپایی که در باتلاق ایجادشده از سوی آمریکا در جنگ اوکراین دست و پا می‌زنند، توان و تحمل حضور غیر مستقیم و پرهزینه در جبهه‌ای که به مراتب از جنگ اوکراین پیچیده‌تر و پرمخاطره‌تر است را دارند؟
شگفتانه‌ زیرزمینی غزه!
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 13:00
نورنیوز بررسی کرد؛
شگفتانه‌ زیرزمینی غزه!
رژیم صهیونیستی این احتمال را مطرح کرده که در واکنش به «عملیات الاقصی» حمله زمینی به غزه را شروع خواهد کرد، اما متحدان تل‌آویو هشدار داده‌اند آنچه در عمل شروع می‌شود، یک نبرد «زیرزمینی» است و نه زمینی، آن هم در منطقه‌ای که هیچ‌کس جز حماس نمی‌داند در طبقه پایینی‌اش چه چیز پنهان شده است!
مقاومت فلسطین: 250 اسیر در اختیار داریم؛ نبرد زمینی گورستانی برای متجاوزان خواهد بود
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 08:53
این خبر به روز می‌شود ...
مقاومت فلسطین: 250 اسیر در اختیار داریم؛ نبرد زمینی گورستانی برای متجاوزان خواهد بود
سخنگوی گردان‌های القسام با بیان اینکه بین 200 تا 250 اسیر اسرائیلی و شاید هم بیشتر در اختیار ما قرار دارد، گفت: تهدید دشمن صهیونیستی به حمله زمینی به غزه هرگز ما را هراسان نمی‌کند و ما کاملا آماده‌ایم.
نشست اضطراری اتحادیه اروپا برای انحراف افکار عمومی!
دوشنبه 1402/07/24 ساعت 22:21
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست اضطراری اتحادیه اروپا برای انحراف افکار عمومی!
مقامات اروپایی به‌گونه‌ای رفتار می‌کنند که گویا قبل از جنگ غزه این افراطی‌گریِ سازمان‌یافته و اسلام‌ستیزی سیستماتیک اساسا وجود نداشته و بر اثر عملیات طوفان الاقصی شاهد خلق و استمرار آن هستیم!
نظرات

آخرین اخبار
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟