×
سیاسی
شناسه خبر : 153236
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 15:17
تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی

نورنیوز بررسی کرد؛

تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی

آیا کشورهای اروپایی که در باتلاق ایجادشده از سوی آمریکا در جنگ اوکراین دست و پا می‌زنند، توان و تحمل حضور غیر مستقیم و پرهزینه در جبهه‌ای که به مراتب از جنگ اوکراین پیچیده‌تر و پرمخاطره‌تر است را دارند؟

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: هر پنج دقیقه یک کودک، زن یا غیرنظامی در غزه کشته می‌شود، با این حال اتحادیه اروپا ترجیح داده با چشم‌بستن بر ماشین کشتاری که از ده روز پیش از سوی رژیم صهیونیستی به راه افتاده، جانب جلاد بایستد.

در بیانیه‌ای که روز یکشنبه از سوی ۲۷ کشور عضو این اتحادیه به امضا رسید، اقدامات دفاعی حماس محکوم شده و در مقابل خواسته شده اسرا یا به تعبیر اروپایی‌ها، گروگان‌ها هرچه سریع‌تر و البته بدون قیدوشرط آزاد شوند.

اتحادیه اروپا با نشان دادن چراغ سبز به تل‌آویو برای ادامه حملاتش، ادعا کرده آماده کمک به غیرنظامیان در غزه هستند.

این اتحادیه در بخش دیگری از بیانیه‌اش با تأکید بر اینکه «باید یک صلح پایدار و با دوام بر مبنای راه حل دو کشوری که با تقویت تلاش‌ها در فرآیند صلح خاورمیانه به دست آید» خواستار تداوم تعامل با «مقامات فلسطینی مشروع» و شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای آنها شد.

گرچه پای این بیانیه نام ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به چشم می‌خورد، اما به اعتقاد ناظران بین‌المللی خط به خط این مکتوب رسمی، سیاست‌هایی است که از سوی ایالات متحده آمریکا در حمایت از رژیم مورد حمایتش دیکته شده است.

کارشناسان بر این باورند؛ این اعمال نفوذ به یک موضع‌گیری رسمی یا بیانیه‌ای روی کاغذ ختم نخواهد شد و دیری نمی‌پاید که اتحادیه اروپا باید بخشی از فاکتور نزاع نظامی در غزه را در قالب کمک مادی یا تسلیحاتی از جیب شهروندانش پرداخت کند، دقیقا مانند همان اتفاقی که در غائله اوکراین و روسیه افتاد.  

به استناد همین پیشینه می‌توان پیش‌بینی کرد پیروی اروپا از آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی به‌ویژه کشتار زنان و کودکان در غزه می‌تواند تبعات جدی سیاسی، اقتصادی و امنیتی برای این کشورها داشته باشد.

حال سوال اینجاست؛ اروپایی که فعلا در باتلاق ایجادشده از سوی آمریکا در جنگ اوکراین دست و پا می‌زند و هیچ راه خروجی ندارد، توان و تحمل حضور غیر مستقیم وپرهزینه در جبهه‌ای را دارد که به مراتب از جنگ اوکراین پیچیده‌تر و پرمخاطره‌تر است؟

قابل درک نیست که چرا اروپا که در جریان جنگ اوکراین، استقلال سیاسی و ظرفیت‌های اقتصادی خود را به آمریکا واگذار کرده و به همین دلیل با بحران‌های جدی اجتماعی و اقتصادی روبرو شده و عملا به گروگان آمریکا در آمده است، اکنون نیز به‌دنبال همراهی با آمریکا و رژیم صهیونیستی در بحران فلسطین است.

موضع‌گیری اخیر اروپا در حالی است که طی روزهای اخیر و با وجود مخالفت و ممانعت دولت‌ها، شهروندان مسلمان اروپایی با هدف محکوم‌سازی اقدامات جنایت‌کارانه اسرائیل در کشتار مردم غزه به صورت کم‌سابقه‌ای به خیابان‌ها آمدند و نفرت و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و حامیانش اعلام کردند.

به طور قطع اعتراضات مردمی از این دست باید به منزله هشداری جدی به کشورهای اروپایی نیز تلقی شود تا سران این کشورها متوجه شوند که تداوم حمایت از «اسب بازنده» و ورود به زمین بازی خطرناکی که واشینگتن برای آنها طراحی کرده، می‌تواند عامل مکمل جدیدی برای افزایش فشارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به آنها باشد و چالش‌های ناشی از درگیر شدن این کشورها در جنگ اوکراین را مضاعف کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 16:06
نور ویدئو؛
تبعات زیان‌بار حمایت اروپا از رژیم صهیونیستی
آیا کشورهای اروپایی که در باتلاق ایجادشده از سوی آمریکا در جنگ اوکراین دست و پا می‌زنند، توان و تحمل حضور غیر مستقیم و پرهزینه در جبهه‌ای که به مراتب از جنگ اوکراین پیچیده‌تر و پرمخاطره‌تر است را دارند؟
شگفتانه‌ زیرزمینی غزه!
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 13:00
نورنیوز بررسی کرد؛
شگفتانه‌ زیرزمینی غزه!
رژیم صهیونیستی این احتمال را مطرح کرده که در واکنش به «عملیات الاقصی» حمله زمینی به غزه را شروع خواهد کرد، اما متحدان تل‌آویو هشدار داده‌اند آنچه در عمل شروع می‌شود، یک نبرد «زیرزمینی» است و نه زمینی، آن هم در منطقه‌ای که هیچ‌کس جز حماس نمی‌داند در طبقه پایینی‌اش چه چیز پنهان شده است!
مقاومت فلسطین: 250 اسیر در اختیار داریم؛ نبرد زمینی گورستانی برای متجاوزان خواهد بود
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 08:53
این خبر به روز می‌شود ...
مقاومت فلسطین: 250 اسیر در اختیار داریم؛ نبرد زمینی گورستانی برای متجاوزان خواهد بود
سخنگوی گردان‌های القسام با بیان اینکه بین 200 تا 250 اسیر اسرائیلی و شاید هم بیشتر در اختیار ما قرار دارد، گفت: تهدید دشمن صهیونیستی به حمله زمینی به غزه هرگز ما را هراسان نمی‌کند و ما کاملا آماده‌ایم.
نشست اضطراری اتحادیه اروپا برای انحراف افکار عمومی!
دوشنبه 1402/07/24 ساعت 22:21
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست اضطراری اتحادیه اروپا برای انحراف افکار عمومی!
مقامات اروپایی به‌گونه‌ای رفتار می‌کنند که گویا قبل از جنگ غزه این افراطی‌گریِ سازمان‌یافته و اسلام‌ستیزی سیستماتیک اساسا وجود نداشته و بر اثر عملیات طوفان الاقصی شاهد خلق و استمرار آن هستیم!
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
X
آگهی تبلیغاتی