×
سیاسی
شناسه خبر : 153212
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 11:39
رهبر انقلاب: حملات رژیم صهیونیستی ادامه یابد مسلمانان بی‌تاب می‌شوند

در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی؛

رهبر انقلاب: حملات رژیم صهیونیستی ادامه یابد مسلمانان بی‌تاب می‌شوند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: بمباران‌ها در غزه باید فوراً قطع شود چراکه ملت‌های مسلمان به طور جدی عصبانی‌اند؛ نشان‌های آن را در اجتماعات گروه‌های مردمی نه فقط در کشورهای اسلامی بلکه در کشورهای اروپایی و غربی، می‌بینیم.

نورنیوز - گروه سیاست: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(سه‌شنبه) در دیدار حدود هزار نفر از نخبگان کشور شامل برگزیدگان کنکور، برگزیدگان المپیادها، استادان جوان، برگزیدگان جایزه‌های علوم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کردند: حرف اول من این است که جامعه علمی کشور، نخبگان کشور، امروز به یک حرکت و خیز جدید احتیاج دارند.

ایشان افزودند: این خیز جدید باید با استفاده از همراهی این دولت و همکاری مسئولان جوانی که در بدنه دولت حضور دارند و همت خود شما مجموعه نخبگان، انجام بگیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان اینکه نخبگان و عالمانِ حوزه و دانشگاه بی‌تفاوت نباشند گفتند: علم، مسئولیت‌آور است؛ مثل همه‌ی دارایی‌های دیگر. دارایی فکری، دارایی مالی، دارایی قدرت؛ این‌ها همه مسئولیت‌آور هستند. علم هم از جمله‌ی همین دارایی‌های ارزشمند است.

ایشان اضافه کردند: شما علم دارید و این علم، شما را مسئول می‌کند. یعنی باید هم از علم‌تان به نفع مردم استفاده کنید، هم از اعتباری که این علم به شما داده، به نفع مردم استفاده کنید. هم خود آن دانش در خدمت به مردم باید قرار بگیرد.

علما و دانشمندان باید در قضیه غزه واکنش نشان بدهند

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه خدای متعال این تعهد را از علما و از دانشمندان گرفته که در این زمینه تحمل نکنند افزودند: علما و دانشمندان نباید پُر خوری ستمگر و گرسنگی ستمدیده را تحمل بکنند. عکس‌العمل و واکنش باید نشان بدهیم. امروز در قضیه‌ی غزه، این واکنش بر دوش همه‌ی ما وجود دارد. باید واکنش نشان بدهیم.

ایشان تصریح کردند: عده‌ای گرسنه‌اند، عده‌ای زیر بمباران‌اند، عده‌ای دارند صد تا صد تا به شهادت می‌رسند. عالم، چه عالم دانشگاه، چه عالم حوزه باید تلاش کند حق را بشناسد و در کنار حق بایستد. نگاه‌کردن بی‌تفاوت برای عالم و دانشمند جایز نیست.

نباید به سرعت بالای رشد علمی کشور، مغرور شویم

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به نیازمندبودن دستگاه‌های علمی کشور به یک حرکت مبتکرانه‌ اشاره کردند و گفتند: عقب‌ماندگی علمی، موجب آسیب‌پذیر شدن کشور می‌شود. بنده چند سال قبل در چند جلسه‌ی علمی و دانشگاهی، مطلبی را بیان کردم و آن، این بود که گفتم این‌جوری گفته می‌شود که ما سرعت رشدمان زیاد است، اما به این، مغرور و غره نشویم.

ایشان اضافه کردند: با وجود این سرعت رشد، ما هنوز در دانش عقبیم. ما نسبت به دنیای علم، از لحاظ علمی عقبیم. ما برای ورود به یک فصل تازه‌ای از تحرک علمی، باید خودمان را آماده کنیم. درست است جهش علمی انجام گرفته و حرکت علمی خوب بوده اما امروز ما احتیاج داریم به یک حرکت مبتکرانه‌ای از سوی دستگاه‌های علمی کشور تا عقب نیفتیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کردند: بنده بارها گفتم‌ام؛ «العلم سلطان»، علم قدرت است. اگر بخواهیم کشور از آسیب‌های متعارف کشورهای دنیا مصون و برکنار بماند، یک کار مهم و در درجه‌ی اول پیشرفت علمی است؛ اگر عقب ماندیم آسیب‌پذیر خواهیم شد.

یک ملت دارای استعداد، اینجور نیست که همیشه فرصت رشد داشته باشد

رهبر معظم انقلاب اسلامی آینده را روشن و امیدبخش دانستند و گفتند: باید از انگیزه و تواناییِ موجود برای پیشرفت استفاده کنیم. یک ملت دارای استعداد می‌تواند رشد کند اما اینجور نیست که همیشه فرصت رشد داشته باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان اینکه آینده‌، روشن و امیدبخش است تصریح کردند: تجربه‌ها و گذشته‌های خود ما، به ما می‌گوید که باید از فرصت موجود، حداکثر استفاده را بکنیم. امروز بحمداللّه وقتی به کشور نگاه می‌کنم اراده، انگیزه، تصمیم و توانایی برای پیشرفت وجود دارد؛ باید از این، استفاده کنید. اگر از فرصت وجودِ خواستن و توانستن استفاده نکنیم، ظلم کردیم.

جنایت رژیم صهیونیستی ادامه یابد، کسی نمی‌‎تواند جلوی مسلمانان را بگیرد

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی تصریح کردند: چنانچه جنایت رژیم صهیونیستی ادامه یابد، مسلمانان و نیروهای مقاومت بی‌تاب می‌شوند و دیگر کسی نمی‌‎تواند جلوی آن‌ها را بگیرد.

ایشان افزودند: این را بدانند و دیگر توقع نکنند که نگذارید فلان گروه، فلان کار را انجام دهد چون کسی نمی‌تواند جلوی آن‌ها را بگیرد وقتی بی‌تاب شدند. این واقعیتی است که وجود دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیان کردند: البته رژیم صهیونیستی هر کاری بکند، نمی‌تواند شکست مفتضحانه‌ای که در این قضیه خورد را جبران کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه رژیم غاصب صهیونیستی باید محاکمه شود گفتند: در قضیه فلسطین آنچه که جلوی چشم همه دنیاست، جنایت نسل‌کشی رژیم غاصب است؛ این را همه دنیا مشاهده می‌کنند.

کشتن غیر نظامیان صهیونیست، خلاف واقع است

ایشان تاکید کردند: مسئولان برخی کشورها که با مسئولان کشور ما در دفاع از رژیم غاصب صهیونیستی صحبت کردند، اعتراض‌شان این بود که چرا فلسطینی‌ها، غیر نظامیان را کشتند. اولا این حرف، خلاف واقع است؛ یعنی اصلا این‌ها که در شهرک‌ها هستند، غیر نظامی نیستند بلکه همه مسلح هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: بر فرض هم که غیرنظامی باشند، حالا چه تعداد غیر نظامی کشته شدند؟ صد برابر آن‌ها را این رژیم غاصب، از زن و بچه و پیر و جوان و غیر نظامی می کُشد؛ آن هم در ساختمان‌های غزه که نظامیان در آن‌ها ساکن نیستند؛ نظامیان در جای خود هستند و آن‌ها می‌دانند که این‌ها، هم مردم هستند و هم مراکز پر جمعیت را انتخاب می‌کنند و می‌زنند.

رژیم غاصب صهیونیستی باید محاکمه شود

ایشان تاکید کردند: در همین چند روز، فلسطینی‌ها چند هزار کشته دادند؛ این جنایتی است که جلوی چشم همه مردم دنیا قرار دارد. رژیم غاصب صهیونیستی، حتما باید محاکمه شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه آمریکا در جنایات اخیر مسئول است، اظهار داشتند: آن‌طوری که اطلاعات متعدد به ما می‌گوید، سیاست جاری این روزها و هفته اخیر در داخل رژیم صهیونیستی را آمریکایی‌ها تنظیم می‌کنند؛ آن‌ها سیاست‌گذارند.

ایشان با بیان اینکه آمریکایی‌ها مسئولیت خود را مورد توجه قرار دهند گفتند: بمباران‌ها باید فوراً متوقف شود. ملت‌های مسلمان جداً عصبانی‌اند. شانه‌هایش را شما دارید می‌بینید، اجتماعات گروه‌های مردم، نه فقط در کشورهای اسلامی، در لس‌آنجلس، در هلند، در فرانسه، در کشورهای اروپایی، در کشورهای غربی، مردم اجتماعات میکنند، مسلمان و غیرمسلمان. کشورهای اسلامی هم که روشن است. مردم عصبانی‌اند. 


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب
اخبار مرتبط
میدان غزه و اسرائیل نیست؛ میدان حق و باطل است / انتساب دشمنی‌های آمریکا به تسخیر لانه‌ جاسوسی، دروغی بزرگ است
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 10:40
در انقلاب در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان در آستانه سیزدهم آبان‌ماه؛
میدان غزه و اسرائیل نیست؛ میدان حق و باطل است / انتساب دشمنی‌های آمریکا به تسخیر لانه‌ جاسوسی، دروغی بزرگ است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر کشور گفتند: آبروی آمریکا در 13 آبان 58 رفت؛ این ضربه‌ ملت ایران بود به آمریکا.
رهبر معظم انقلاب: آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران در غزه است
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 11:33
رهبر معظم انقلاب: آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران در غزه است
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اعضای کنگره بزرگداشت شهدای استان لرستان گفتند: در قضیه فلسطین، آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران است. در این جنایات، دست آمریکا تا مرفق در خون مظلومان و کودکان و بیماران، داخل شده و آلوده است.
تصاویر دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 15:08
تصاویر دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب
نورنیوز ـ گروه عکس: جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور صبح سه‌شنبه (25 مهر 1402) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
رهبر انقلاب: فلسطین و غزه، مظهر قدرت اسلام؛ شیخ زکزاکی و همسر او مظهر مجاهد حقیقی فی سبیل الله
شنبه 1402/07/22 ساعت 13:56
رهبر انقلاب: فلسطین و غزه، مظهر قدرت اسلام؛ شیخ زکزاکی و همسر او مظهر مجاهد حقیقی فی سبیل الله
رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار با شیخ زکزاکی بر گسترش قدرت روز افزون اسلام در جهان تاکید کردند و فرمودند: حرکتی که در فلسطین آغاز شده، منجر به پیروزی کامل فلسطینی‌ها خواهد شد.
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین ارفع
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 21:08
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین ارفع
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم ارفع، از اساتید اخلاق تهران را تسلیت گفتند.
10 نکته مهم مقام معظم رهبری درباره رژیم صهیونیستی
سه‌شنبه 1402/07/18 ساعت 07:30
اینفوگرافی؛
10 نکته مهم مقام معظم رهبری درباره رژیم صهیونیستی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پاپ : تشکیل کشور فلسطین تنها راه حل است
ادعای سی‌ان‌ان: مادورو شرط کناره گیری از قدرت را اعلام کرد
تورم و تعلیق
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 آذر 1404+ جدول پخش
از مردم قدرشناسی نکرده‌ایم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمین‌لرزه نسبتاً شدید در بندرعباس احساس شد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روبات‌ها و هوش مصنوعی شهر باستانی پمپی را مرمت می کنند
دیابت نوع یک؛ بیماری خودایمنی که نیاز به مراقبت مادام‌العمر دارد
نکات طلایی برای شب‌های بی‌خوابی
کاهش سن زیستی با قهوه؛ یافته‌ای که نگاه‌ها را تغییر می‌دهد
دیپ‌فیک و بحران «جعل واقعیت» در عصر هوش مصنوعی
معرفی «120 رشته مهندسی نوظهور»؛ نگاهی به آینده مهندسی در ایران
آغاز فروش «ماشین انسان‌شویی» در ژاپن!
روبیو: به مذاکرات صلح با اوکراین خوشبین هستیم
مخالفان به درخواست عفو نتانیاهو واکنش تند نشان دادند
دیدار فرستاده ویژه آمریکا به سوریه با السودانی
هند جنگنده‌های سوخو-57 و سامانه پدافندی اس-500 از روسیه می خرد
نخستین ماهواره علمی خصوصی به فضا پرتاب شد
حماس: به توافق پایبندیم، اسرائیل اجرای آتش‌بس را عقب انداخت
ونزوئلا: برای مقابله با حمله آمریکا گزینه‌های پاسخ در اختیار داریم
ترور بیش از 40 نیروی حماس در تونل‌های رفح /شهادت فرزند یکی از سران حماس
بخشی از قرارداد 25 ساله ایران و چین وارد مرحله اجرا شد
عون خطاب به پاپ: به جهانیان بگویید ما تسلیم نخواهیم شد
طرح صلح ترامپ برای سربازان اوکراینی به‌معنای تسلیم است
درخواست ثبت سفارش برای 75 هزار خودروی وارداتی
5 نفر از یک خانواده در سانحه رانندگی جان باختند
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 8 آذر 1404
از سر گیری صادرات گاز ایران به عراق
نورنما |بزرگترین گورستان هواپیماهای جهان
پ.ک.ک خروج کامل از ترکیه را اعلام کرد / فصلی نو برای صلح
جزئیات دیدار دیپلمات ارشد سعودی با عراقچی
زمان واگذاری سهام عدالت به نوزادان متولد 1401 به بعداعلام شد+جزییات و نحوه ثبت نام
دعوت رسمی وزیر خارجه ترکیه از علی لاریجانی برای سفر به آنکارا
دو خبر خوب و بد از استقلال
اقدامات ترامپ علیه ونزوئلا آمریکا را به جنگی پرهزینه می‌کشاند
جزییات فوت همسر معاون رئیس‌ جمهور در سانحه رانندگی/ پیام تسلیت پزشکیان+فیلم
پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
کاراته ایران نایب قهرمان جهان شد
دریادار ایرانی: مناقشات جعلی نمی‌توانند آسیبی به حق حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه وارد کند
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه در روز دوشنبه 10 آذر
قالیباف: 22 قانون کلان مسیر تحول کشور را هموار کرد
واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به تروریستی خوانده شدن سپاه پاسداران از سوی دولت استرالیا
فعالیت‌های تفریحی و صیادی در مازندران ممنوع شد
جاده کندوان 10 روز مسدود است
تعطیلی مدارس قم در روز دوشنبه
تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان همزمان با سفر پاپ
تداوم دورکاری ادارات و آموزش غیرحضوری در البرز
نخستین طلای تاریخ بانوان به گلشادنژاد رسید
X
آگهی تبلیغاتی