×
سیاسی
شناسه خبر : 153174
تاریخ انتشار :

رئیسی: ثانیه‌ها در توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه نقش حیاتی دارد

آیت الله رئیسی در مکالمه تلفنی با رئیس جمهور ترکیه، با محکوم کردن جنایات هولناک رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، مقابله جهان اسلام با جنایتگری صهیونیست‌ها و تلاش برای پایان یافتن حملات وحشیانه به زنان و کودکان بی‌دفاع غزه را خواستار شد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: رئیس جمهور در گفت‌وگو با رئیس جمهور ترکیه، دقایق و ثانیه‌ها را در توقف حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به باریکه غزه حیاتی و تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: امروز انتظار ملت‌های مسلمان و ملت مظلوم فلسطین از جهان اسلام آن است که همه ظرفیت‌های خود را برای توقف جنایات این رژیم غاصب به‌کار گیرد.

رئیسی آنچه را در غزه و علیه مردم مظلوم این منطقه می‌گذرد «نسل‌کشی» و «جنایت علیه بشریت» توصیف و بر ضرورت نقش‌آفرینی جهان اسلام برای خاتمه این حملات، رفع محاصره غزه و دسترسی مردم این منطقه به اقلام و مایحتاج اساسی تأکید کرد.

رئیس جمهور تلاش برای بازگشایی گذرگاه‌ها جهت ارسال کمک‌های مردمی و بشردوستانه به غزه را بسیار با اهمیت دانست و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت و همکاری با ترکیه و سایر کشورهای اسلامی در این زمینه و به منظور پایان دادن به این تراژدی انسانی و ضدبشری تاکید کرد.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز تاسف و نگرانی از تحولات غزه و بمباران بی‌امان مناطق مسکونی و غیرنظامیان ساکن این منطقه که تاکنون منجر به جان باختن بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نفر و مجروحیت بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن دیگر شده است، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

 «رجب طیب اردوغان» افزود: آنچه امروز در غزه می‌گذرد همه مسلمانان جهان را داغدار کرده است و ما برای کمک‌رسانی به مردم غزه در تلاش هستیم و به تلاش‌های خود در این زمینه ادامه خواهیم داد.

او اقداماتی همچون حضور ناو آمریکایی در منطقه و بمباران فرودگاه‌های حلب و دمشق را موجب توسعه درگیری به دیگر نقاط منطقه دانست و ضمن محکومیت این اقدامات، ایجاد آتش‌بس، توقف حملات و برداشته شدن محاصره از غزه را سه اولویت مهم و اساسی برای کنترل شرایط در این برهه حساس منطقه دانست.


ریاست جمهوری
اخبار مرتبط
10 روز جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه
دوشنبه 1402/07/24 ساعت 07:51
این خبر به روز می‌شود ...
10 روز جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه
عملیات طوفان الاقصی در حالی وارد دهمین روز شده‌است که حملات سبعانه رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی شدت یافته و شمار کشته‌ها رو به افزایش است؛ در این حال جامعه بین‌المل و کشورهای غربی تنها به لفاظی برای جلوگیری از حملات بسنده کرده‌اند.
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
یکشنبه 1402/07/23 ساعت 19:10
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
گرچه انتقال تجهیزات سبک و سنگین و نیروی انسانی به مرز غزه و انجام مانورهای تاکتیکی و رسانه‌ای از قصد رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات زمینی در غزه حکایت می‌کند اما از نقطه‌نظر سیاسی و نظامی دست زدن به این اقدام قماری است که احتمال برنده شدن در آن نزدیک به صفر است.
بازی«پلیس خوب» و «پلیس بد»؛ چرا ارتش اسرائیل وارد غزه نشد؟
شنبه 1402/07/22 ساعت 16:36
نور نیوز بررسی کرد؛
بازی«پلیس خوب» و «پلیس بد»؛ چرا ارتش اسرائیل وارد غزه نشد؟
واکنش‌های گسترده بین المللی و جبهه مقاومت و بر هم خوردن محاسبات اسرائیل و آمریکا در کوچاندن ساکنان غزه از خانه و کاشانه خود، موجب شد، ایالات متحده آمریکا با ایفای نقش «پلیس خوب» از اسرائیل درخواست کند که تصمیم خود برای حمله زمینی به غزه را فعلا متوقف کند.
گنبدی که به  نماد بی فرجامی ارض موعود مبدل شد
شنبه 1402/07/22 ساعت 14:46
نور نیوز بررسی کرد؛
گنبدی که به نماد بی فرجامی ارض موعود مبدل شد
اگرچه بعد از عملیات اخیر حماس و طوفان الاقصی، نفوذپذیری سیستم دفاعی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و متحدان و حامیانش، یکی از سنگین‌ترین تلفات را روی دست تل‌آویو گذاشت، اما بزرگترین خسارت، فروپاشی انگاره شکست‌ناپذیری سقف امنیتی و امنی موسوم به «گنبد آهنین» بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
X
آگهی تبلیغاتی