×
سیاسی
شناسه خبر : 153111
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/07/23 ساعت 21:19
اعتراف ناخواسته غرب در جنگ غزه

اعتراف ناخواسته غرب در جنگ غزه

متعاقب شکست اطلاعاتی و میدانی صهیونیست‌ها، حامیان غربی تل‌آویو تلاش دارند چنین شکست سخت و پرهزینه‌ای را در میدان رسانه و تبلیغات جبران کنند. با این حال به نظر می‌رسد این بار نیز غربی‌ها به بن‌بست خورده‌اند!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شکست صهیونیست‌ها در نبرد رسانه‌ای و روانی، بر عمق شکست راهبردی-امنیتی این رژیم در جریان عملیات طوفان الاقصی افزوده است.

تصویرسازی کاذب رسانه‌های غربی از وقایع جاری در غزه و اراضی اشغالی، جملگی در راستای توجیه جنایات تل‌آویو مورد استفاده قرار گرفت اما به نتیجه نرسید.

سوال اصلی اینجاست که چه مولفه‌هایی منجر به شکست روایت‌گری کاذب غرب با وجود منظومه تبلیغاتی عظیم آن در بحبوحه حوادث اخیر شده است؟

به‌نظر می‌رسد بخشی از ماجرا، به سوء سوابق رسانه‌های غربی در روایت‌گری از وقایع جاری در نظام بین‌الملل مربوط باشد، چه، افکار عمومی آمریکا و کشورهای اروپایی پس از وقایعی مانند جنگ اوکراین، متوجه تفاوت روایت‌گری و روایت‌سازی از سوی رسانه‌های خود شده‌اند.

به عنوان مثال، در جریان نبرد باخموت در اوکراین، در حالی که نیروهای روسی سرتاسر شهر را به تصرف خود در آورده بودند، رسانه‌ها مدعی پیش‌روی فوق‌العاده نیروهای اوکراینی در این منازعه شدند.

این دروغ‌سازی زمانی آشکار شد که زلنسکی ناچار شد تحت تاثیر شکست در نبرد باخموت و ناکامی در ضد حمله ادعایی اوکراینی‌ها، وزیر دفاع خود را برکنار کند.

روایت‌سازی‌های جعلی رسانه‌های غربی از عملیات طوفان الاقصی و جنگ غزه، به مراتب نسبت به آنچه در اوکراین می‌گذرد نیز شدیدتر است.

متعاقب شکست اطلاعاتی و میدانی صهیونیست‌ها، حامیان غربی تل‌آویو تلاش دارند چنین شکست سخت و پرهزینه‌ای را در میدان رسانه و تبلیغات جبران کنند. با این حال به نظر می‌رسد این بار نیز غربی‌ها به بن‌بست خورده‌اند!

این شکست به اندازه‌ای آشکار است که اخیرا شبکه یورونیوز با ادبیاتی خاص نسبت به آن اذعان کرد: «واکنش‌های جهانی متفاوت به خون‌ریزی در اسرائیل و غزه، سبب شد تا بار دیگر وجود اختلافات عمیق بین کشورها نمایان‌تر شود، روندی که از زمان آغاز جنگ در اوکراین سرعت بیشتری پیدا کرده و کشورهای غربی را در صحنه جهانی به طور فزاینده‌‌ای منفک از سایرین قرار داده است. تحلیل‌گران در گفتگو با یورونیوز اعتراف کرده‌اند که وقوع جنگ بین تل‌آویو  و حماس شکافی را که از قبل‌ [بین کشورها] بر سر اوکراین قابل مشاهده بود را عمیق‌تر می‌کند.

«برتران بدیع» استاد دانشگاه سیانس‌پو پاریس در این خصوص معتقد است که کشورهای عربی از نحوه واکنش مردم خودشان در قبال حمایت از اسرائیل هراسان هستند: نقطه ابهام اصلی برای کشورهای عربی منطقه در حقیقت همان بسیج افکار عمومی در بحبوحه چنین احساسات و خشم شدید است. موضع مردم این کشورها با آرمان فلسطین ممزوج است.»

به عبارت بهتر، رسانه های غربی در جریان عملیات طوفان الاقصی و جنگ غزه با گزاره و حقیقتی مواجه شده‌اند که قدرت انکار آن را از دست داده‌اند.

این گزاره مربوط به عدم تغییر نگاه زیربنایی و مبنایی شهروندان کشورهای عربی (حتی کشورهایی که سران آنها تن به عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی داده‌اند) و حتی شهروندان اروپایی نسبت به جنایات و ماهیت رژیم اشغال‌گر قدس است.

در واقع؛ صهیونیست‌ها اکنون جنگ امنیتی و تبلیغاتی را توامان در برابر رزمندگان مقاومت باخته‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان آسیا شد
واکنش عارف به لفاظی‌های ترامپ؛ ایران نه یک «اتفاق»، که خودِ «تاریخ» است
گزارش پلیس از آسیب به برخی محورهای شریانی کشور
کارشناس غربی: جهان در حال ورود به نظمی است که در آن «ابرقدرت‌ها» وجود دارند
شکست جمهوری‌خواهان درپی خسارت روزانه 1 میلیارد دلاری جنگ با ایران
قرارگاه مردمی «ایران همدل» تشکیل شد
ونس: مذاکره می کنیم/ ترامپ: تمدن ایران را محو می کنیم
2 محکوم فرانسوی، خاک ایران را ترک کردند
6 اشتباه راهبردی آمریکا علیه ایران
پاکستان برای حفظ دیپلماسی در جنگ علیه ایران تلاش می‌کند
افزایش سقف تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری
غلامرضا فرخی به نقره بسنده کرد
روانشناس آمریکایی: ترامپ به «زوال عقل پیش رونده» مبتلا است
تأکید مصر، عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال بر کاهش تنش در منطقه
قیمت نفت پس از تجاوزات آمریکا به خارک افزایش یافت
برنامه فعالیت متروی مشهد تغییر کرد
اوضاع از کنترل خارج شود، تنگه باب‌المندب بسته می‌شود
وزیر دفاع ایتالیا: ترامپ به مشاوران شجاع‌تری نیاز دارد
وزارت نیرو: احتمال خاموشی سراسری بعید است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به پل‌های راه آهن کاشان، زنجان، میانه، ری
تشکیل زنجیره انسانی اطراف نیروگاه شهید رجایی قزوین و کازرون
اعتراض انجمن یهودیان آلمان به حمله علیه کنیسه‌ای در تهران
واکنش سفیر ایران به حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به کنیسه‌ای در تهران
قیمت جهانی بلیت هواپیما در سایه جنگ ایران 6 برابر شد
حمله موشکی به ساختمان مخابرات ثریا در شارجه امارات
7 گذرگاه در مسیر رود لیطانی هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت
قالیباف: انگشتی که به نشانه تهدید یا تسلیم سوی ملت ما نشانه رود را قطع می‌کنیم
هشدار سطح زرد هواشناسی به 27 استان؛ این استان‌ها منتظر باران باشند
واشنگتن مستاصل از وعده پوچِ جنگِ آسان و کوتاه نتانیاهو
4 سرباز اسرائیلی به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شدند
قطر از وجود تحرکات گسترده بین‌المللی برای مدیریت بحران منطقه خبر داد
پیام شکیب شجره به ترامپ؛ گورتو از ایران گم کن!
تشکیل زنجیره انسانی در مقابل نیروگاه حرارتی تبریز
درخواست اصغر فرهادی از سینماگران جهان: یکصدا شوید
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساخت‌های صنعتی ایران در جنگ
3 فرنگی‌کار ایرانی راهی فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا شدند
نوسان شدید در بازار رمزارزها؛ تهدیدات ترامپ عامل ریزش‌های امروز
واکنش رئیس سابق انجمن کلیمیان به حمله اسرائیل به یک کنیسه در ایران
ایران به سازمان ملل کنایه زد
یک مقام آمریکایی ترامپ را سگ دیوانه خواند
تاثیر منفی جنگ بر بازار مس
خسارت 4 همتی به دانشگاه شریف
پدافند قزوین موشک تاماهاوک را ساقط کرد
تأکید آیت‌الله مکارم‌ شیرازی بر حفظ وحدت
حمله به پل راه‌آهن کاشان؛ 2 نفر شهید شدند
درخشش فرنگی‌کاران ایران در قهرمانی آسیا
واکنش محسن تنابنده به اظهارات ترامپ
رنج‌نامه‌ای تکان دهنده و پراحساس از سینماگران سرشناس ایران
موج 99 عملیات وعده صادق 4/ شلیک موشکهای مستقر بر لانچرهای دو پایه و موشک‌های خیبرشکن
ویرانی کنیسه تاریخی در حمله هوایی به تهران