×
اقتصادی
شناسه خبر : 153090
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/07/23 ساعت 14:31
فرزین: دولت و بانک مرکزی به سیاست‌های پولی و مالی احتیاطی متعهد است

فرزین: دولت و بانک مرکزی به سیاست‌های پولی و مالی احتیاطی متعهد است

رئیس‌کل بانک مرکزی در نشست روسای بانک مرکزی و وزرای منطقه خاورمیانه صندوق بین‌المللی پول اظهار کرد: دولت و بانک مرکزی به سیاست‌های پولی و مالی احتیاطی متعهد است و با توجه به مذاکرات جاری بین ایران و صندوق بین المللی پول و تلاش دو طرف، برای تقویت ارتباطات امیدواریم.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «محمدرضا فرزین» رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان در جلسه روسای کل بانک مرکزی و وزرای منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین‌المللی پول (MENAP) که امروز در مراکش با سخنرانی خانم گئورگیوا مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول برگزار شد گفت: اقتصاد ایران پس از تحمل تکانه‌های مختلف، هم اکنون به پایداری لازم دست یافته است.

فرزین تصریح کرد: دولت و بانک مرکزی  در واکنش به تکانه‌های بیرونی، بسته سیاستی شامل مجموعه‌ای از سیاست‌های متوازن به منظور تثبیت اقتصادی را طراحی و عملیاتی نموده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی در ادامه این اجلاس گفت: بر این اساس نرخ رشد در دو فصل اول سال ۲۰۲۳ به‌طور متوسط به ۵.۸ درصد و رشد سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۲ به ۶.۷ درصد رسید. 

فرزین تصریح کرد: از موضوعات اساسی کنونی اقتصاد ایران، مسئله تورم است که کنترل آن همراه با حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر از اهداف اساسی سیاست متوازن تثبیت است.

او با اشاره اجرای برنامه‌های مربوط به کنترل تورم و نقدینگی در ایران گفت: بانک مرکزی با  اجرای سیاست‌های کنترلی ترازنامه بانک‌ها و سیاست‌های پولی مناسب، توانسته در جهت کاهش نقدینگی و مهار انتظارات تورمی، گام‌های اساسی بردارد.

فرزین در ادامه این اجلاس بین‌المللی خاطرنشان کرد: دولت و بانک مرکزی به سیاست‌های پولی و مالی احتیاطی متعهد است و با توجه به مذاکرات جاری بین ایران و صندوق بین‌المللی پول و تلاش دو طرف، برای تقویت ارتباطات امیدواریم.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین در ابتدای این جلسه ضمن ابراز تسلیت بابت حوادث طبیعی در مراکش، لیبی و افغانستان به مردم و دولت این کشورها، بابت فجایع رژیم صهیونیستی و بروز فاجعه انسانی در نوار غزه ابراز تأسف و با مردم نوار غزه ابراز همدردی کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
رشد متوازن بخش‌های مختلف اقتصادی/ ذخایر ارزی ایران در حال افزایش است
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 14:49
معاون اقتصادی بانک مرکزی در اجلاس مناپ (MENAP):
رشد متوازن بخش‌های مختلف اقتصادی/ ذخایر ارزی ایران در حال افزایش است
معاون اقتصادی بانک مرکزی در نشست معاونین و مدیران بانک‌های مرکزی کشورهای حوزه خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین‌المللی پول گفت: در ماه‌‎های اخیر و با تثبیت ارزش ریال، فشارهای تورمی تا حدودی تعدیل شده است.
استفاده حداکثری از منابع ارزی انتقالی ایران از عراق به عمان
دوشنبه 1402/07/24 ساعت 07:38
در دیدار روسای‌ کل بانک مرکزی ایران و عمان تاکید شد؛
استفاده حداکثری از منابع ارزی انتقالی ایران از عراق به عمان
روسای‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و عمان در دیدار با یکدیگر بر ضرورت استفاده حداکثری از منابع ارزی انتقالی ایران از عراق به عمان تاکید کردند.
سوءظن به آمار مثبت رشد و توسعه از کجا آب می‌خورد؟
یکشنبه 1402/07/23 ساعت 16:36
گزارش «نورنیوز» از دلایل واکنش سرد برخی از شهروندان به رشد شاخص‌های اقتصادی؛
سوءظن به آمار مثبت رشد و توسعه از کجا آب می‌خورد؟
بهترین تبیین از شرایط واقعی کشور ، تبیینی است که نه از علل و عوامل درونی غفلت کند و نه ردپای پررنگ رسانه‌های بیگانه را در تردیدافکنی و یأس آفرینی نادیده بگیرد. آمار، دانشی دروغین یا ابزاری تبلیغی نیست بلکه بنیان توسعه خواهی، و درعین حال آیینه‌ توسعه یافتگی است. رسانه‌های بیگانه، از این علم، سلاحی برای کشتار جمعی افکار عمومی در جنگ‌های رسانه‌‌ای می‌سازند.
توافق ایران و قطر درباره استفاده و دستور پرداخت از منابع ارزی آزاد شده از طریق سوئیفت و گشایش‌های LC
جمعه 1402/07/21 ساعت 19:16
توافق ایران و قطر درباره استفاده و دستور پرداخت از منابع ارزی آزاد شده از طریق سوئیفت و گشایش‌های LC
روسای‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و قطر در حاشیه اجلاس سالانه صندوق بین‌المللی پول، موضوعات مربوط به توسعه همکاری‌های بانکی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک پس از انتقال 6 میلیارد دلار به بانک‌های ایرانی در قطر را که محقق شده است بررسی و راهکارهای توسعه روابط با استفاده از این منابع را نیز مورد گفت‌وگو و رایزنی قرار دادند.
توسعه همکاری‌های اقتصادی و بانکی در دستور کار ایران و قطر
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 20:21
در دیدار فرزین و نخست‌وزیر قطر مطرح شد؛
توسعه همکاری‌های اقتصادی و بانکی در دستور کار ایران و قطر
رئیس‌کل بانک‌ مرکزی کشورمان در دیدار با نخست‌وزیر قطر با اشاره به زمینه‌های متنوع همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین دو کشور، بر ضرورت افزایش همکاری‌های پولی، بانکی و مالی تاکید کرد.
آغاز عملیات بانکی برای استفاده از منابع ارزی آزاد شده ایران
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 15:14
در دیدار مشترک روسای بانک مرکزی ایران و قطر توافق شد؛
آغاز عملیات بانکی برای استفاده از منابع ارزی آزاد شده ایران
در دیدار مشترک رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان و رئیس بانک مرکزی قطر، توافقات لازم در خصوص شروع عملیات بانکی به منظور استفاده از منابع ارزی منتقل شده به 6 بانک ایرانی در قطر به عمل آمد.
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال