×
سیاسی
شناسه خبر : 153060
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/07/23 ساعت 09:58

در تماس تلفنی با امیر قطر؛

رئیسی: وضعیت فلسطین گواه مواضع دوگانه غربی‌ها در ادعای دفاع از حقوق بشر است

رئیسی در تماس تلفنی با امیر قطر، آمریکا و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی را مسئول مستقیم جنایات این رژیم دانست و خاطرنشان کرد: وضعیت فلسطین گواه روشنی در اثبات مواضع متناقض و دوگانه غربی‌ها در ادعای دفاع از حقوق بشر است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز شنبه در گفتگوی تلفنی با آقای «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر، روابط دو کشور را در بهترین شرایط توصیف و از هر اقدامی برای تقویت و تعمیق همکاری‌های استقبال کرد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به جنایات غیرانسانی رژیم صهیونیستی در غزه، با تأکید بر ضرورت توقف هر چه سریع‌تر ماشین جنایات جنگی و نسل‌کشی این رژیم گفت: اظهارات و اقدامات سران صهیونیستی در روزهای اخیر، مصداق بارز جنایت جنگی، نسل‌کشی و نقض آشکار همه معاهدات بین‌المللی است.

رئیسی با بیان اینکه ریشه اقدامات اخیر مجاهدین فلسطینی، تداوم ۷۵ سال اشغال، تحقیر کرامت و هتک حرمت مقدسات مردم مسلمان و مظلوم فلسطین است، افزود: سران رژیم صهیونیستی با قطع آب و برق، ممانعت از ورود غذا و دارو و استفاده از سلاح‌های ممنوعه مثل بمب‌های فسفری، به دنبال گرفتن انتقام شکست حقارت‌آمیز و تاریخی خود در میدان نبرد، از مردم بی‌دفاع غزه هستند.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه امروز نسل جدید فلسطینیان از پی ده‌ها سال جنایت، کشتار و ویرانی، جدی‌تر از همیشه به مطالبه حقوق تضییع شده خود برخاسته‌اند، تصریح کرد: صهیونیست‌ها و حامیان آنها بدانند که اگر ظلم و تجاوز می‌توانست حق‌خواهی فلسطینیان خاموش کرده و به حاشیه براند، در ۷۵ سال گذشته این اتفاق افتاده بود.

رئیسی آمریکا و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی را مسئول مستقیم جنایات این رژیم دانست و خاطرنشان کرد: وضعیت فلسطین گواه روشنی در اثبات مواضع متناقض و دوگانه غربی‌ها در ادعای دفاع از حقوق بشر است. عملیات طوفان الاقصی نشان داد که هیچ نظمی در منطقه بدون در نظر گرفتن حقوق ملت فلسطین به نتیجه نمی‌رسد و جنایات صهیونیست‌ها علیه این مردم باید در مجامع جهانی مورد پیگیری قرار گیرد.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به اینکه روابط دو کشور امروز در عالی‌ترین سطح جریان دارد، بر ضرورت همکاری دو کشور در زمینه توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و نیز احقاق حقوق فلسطینیان تاکید کرد.

امیر قطر با بیان اینکه در سال‌های اخیر بیداری گسترده‌ای در جهان و منطقه شکل گرفته و آزادگان جهان در منازعه فلسطین حق را به فلسطینیان می‌دهند، گفت: رسانه‌های غربی سعی می‌کنند تصاویر تحولات منطقه را اشتباه و معکوس بازتاب دهند و ما باید تلاش کنیم تصاویر واقعی و دقیق را به جهانیان نشان دهیم.

او با تأکید بر اینکه ثبات در منطقه بدون احقاق حقوق ملت فلسطین حاصل نخواهد شد، اظهار داشت: امروز همه مردم جهان رفتارهای فاجعه بار رژیم صهیونیستی را به وضوح می‌بینند و یکی از آخرین مصادیق این رفتارها تلاش برای کوچاندن دوباره بخشی از ملت فلسطین از خانه و کاشانه و آواره کردن آنهاست.


پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
X
آگهی تبلیغاتی