×
سیاسی
شناسه خبر : 152967
تاریخ انتشار : جمعه 1402/07/21 ساعت 21:07
داعش؛ کلیدواژه‌ای برای فرار به جلو

داعش؛ کلیدواژه‌ای برای فرار به جلو

ظرف این یک هفته، رسانه‌های هم‌سو با صهیونیست‌ها بارها با «تروریست» خواندن گروه‌های مقاومت از جمله حماس و انتشار اخبار دروغ و جعلی مانند کشتن زنان و کودکان از سوی حماس، تلاش کردند ضمن مظلوم‌نمایی، نیروهای مقاومت را با قلب واقعیت در ذهن افکار عمومی دنیا هم‌ردیف تروریست‌های جنایت‌کاری چون داعش قرار دهند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده، گفت: «اقدامات حماس از بسیاری جهات بدتر از داعش است.» او با بیان اینکه حمایت آمریکا از اسرائیل خدشه‌ناپذیر است، افزود: «همان طور که از اوکراین حمایت کردیم از اسرائیل حمایت می‌کنیم.»

این اظهارات در حالی است که؛ «هیلاری کلینتون» در خاطرات خود به صورت رسمی اذعان کرده بود که داعش را آمریکا ایجاد کرده، پس با توجه به اینکه اسرائیل نیز دست‌پرورده آمریکاست، طبیعتا اگر شباهتی وجود داشته باشد که دارد، شباهت اسرائیل با داعش است، نه ملت مظلومی که در مقابل غصب سرزمین و نسل‌کشی به خروش آمده‌اند.

هیلاری در کتاب خاطرات خود با نام «گزینه‌های دشوار» نوشته است: من به 112 کشور جهان سفر کرده بودم و با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تاسیس داعش این گروه به رسمیت شناخته شود.

اتفاقا مرور جنایات صهیونیست‌ها به وضوح شباهت آنها با داعش را نشان می‌دهد، چنانچه سازمان دیده‌بان حقوق بشر تایید کرد که رژیم صهیونیستی در روزهای ۱۱ و ۱۲ اکتبر (۱۹ و ۲۰ مهر‌ماه) در حمله به غزه و لبنان از بمب‌های فسفری استفاده کرده است. سازمان عفو بین‌الملل هم تایید کرده که واحدهای نظامی اسرائیل مجهز به سلاح ممنوعه فسفر سفید هستند.

فسفر سفید ماده‌ای است هواسوز که وقتی در معرض هوا قرار می‌گیرد شروع به سوختن می‌کند و دود سفیدی هم دارد. اگر روی اعضای بدن کسی بیفتد تا عمق بدن او و حتی استخوان را می‌سوزاند. این ماده جزء تسلیحات کشتار جمعی محسوب می‌شود.

در همین حال سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرده؛ غزه با خاک یکسان شده و هزاران نفر کشته شدند و این کشتارها باید فورا متوقف شود. این سازمان همچنین دستور اسرائیل برای تخلیه غزه را غیرقابل قبول خوانده که باید محکوم شود.

سازمان جهانی بهداشت نیز دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه غزه را «مجازات مرگ» بیماران بدحال دانسته و اعلام کرده که برخی از این بیماران به‌کمک دستگاه تنفس مصنوعی زنده هستند و از این‌رو امکان انتقال آنها به مکانی دیگر وجود ندارد.

از سویی؛ امروز یک مامور موساد در توییتی به زبان فارسی که پس از چند دقیقه حذفش کرد نوشت: جهان باید از ما برای کشتن کودکان غزه سپاسگزار باشد. جهانیان باید از ما برای نابودی این بمب‌های ساعتی کوچک سپاسگزار باشند. در واقع ما در حال پیشگیری از رخ دادن اتفاقات مشابه در سال‌های آینده برای سایر ملل هستیم.

این در حالی است که ظرف این یک هفته، رسانه‌های هم‌سو با صهیونیست‌ها بارها با «تروریست» خواندن گروه‌های مقاومت از جمله حماس و انتشار اخبار دروغ و جعلی مانند کشتن زنان و کودکان از سوی حماس، تلاش کردند ضمن مظلوم‌نمایی، نیروهای مقاومت را با قلب واقعیت در ذهن افکار عمومی دنیا هم‌ردیف تروریست‌های جنایت‌کاری چون داعش قرار دهند.

این دروغ‌ها آن‌قدر بزرگ بود که رسانه‌های غربی مجبور به تکذیب آن شدند.

نکته آنکه؛ دروغ‌پردازی‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در حالی صورت می‌گیرد که جنایت جنگی و نسل‌کشی مردم فلسطین از سوی رژیم غاصب اسرائیل، واقعیتی غیر قابل خدشه است، چنانچه ظرف همین چند روز بیش از ۷۰۰ زن و کودک خردسال در بمباران‌های ارتش اسرائیل به شهادت رسیده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه رسما اعلام کرده است که بیش از 60 درصد شهدای حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به غزه زن و کودک هستند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
یکشنبه 1402/07/23 ساعت 19:10
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
گرچه انتقال تجهیزات سبک و سنگین و نیروی انسانی به مرز غزه و انجام مانورهای تاکتیکی و رسانه‌ای از قصد رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات زمینی در غزه حکایت می‌کند اما از نقطه‌نظر سیاسی و نظامی دست زدن به این اقدام قماری است که احتمال برنده شدن در آن نزدیک به صفر است.
«با خاک یکسان کردن غزه»؛ راهبرد خطرناک آمریکا و رژیم صهیونیستی
شنبه 1402/07/22 ساعت 01:33
«با خاک یکسان کردن غزه»؛ راهبرد خطرناک آمریکا و رژیم صهیونیستی
نابودی غزه بیش از آنکه ناشی از قدرت و برتری رژیم صهیونیستی و توانمندی آمریکا در حل موضوعات باشد، برگرفته از عدم تعادل ذهنی به‌دلیل ضربه‌ی شدیدی است که آنها در ابعاد مختلف اطلاعاتی، امنیتی و نظامی از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی دریافت کرده و مفتضح شده‌اند.
هفتمین روز طوفان الاقصی؛ کشتار کودکان غزه، تازه‌ترین جنایت صهیونیست‌ها علیه بشریت
جمعه 1402/07/21 ساعت 08:30
هفتمین روز طوفان الاقصی؛ کشتار کودکان غزه، تازه‌ترین جنایت صهیونیست‌ها علیه بشریت
حملات رژیم صهیونیستی علیه حماس در حالی ادامه دارد که که یک جراح از نوارغزه در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد که بین 30 تا 40 درصد از کسانی که بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی زخمی می‌شوند، کودکان هستند.
آیا رژیم صهیونیستی دست به قمار مرگ‌بار می‌زند؟
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا رژیم صهیونیستی دست به قمار مرگ‌بار می‌زند؟
ورود زمینی رژیم صهیونیستی به غزه، بدترین انتخابی است که می‌تواند از سوی کابینه اضطراری نتانیاهو اتخاذ شود، به ویژه آنکه گروه‌های مقاومت دیگر در منطقه از جمله حزب‌الله لبنان با خط قرمز اعلام کردن ورود زمینی صهیونیست‌ها به غزه، هشدارهای جدی صادر کرده‌اند.
توهم جدید بایدن؛ دیدن تصاویر «شیطانی» از سربریدن کودکان اسرائیلی
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 15:31
نورنیوز بررسی کرد؛
توهم جدید بایدن؛ دیدن تصاویر «شیطانی» از سربریدن کودکان اسرائیلی
در حالی که شایعات و تصاویر دروغین از قتل و کشتار زنان و کودکان اسرائیلی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، دروغ بودن این ادعاها روشن شده و رسانه‌های جریان اصلی غرب از بیم از دست رفتن اعتبار حرفه‌ای اشان اقدام به پس گرفتن اخبار جعلی خود کرده‌اند.
شمار شهدای فلسطینی به 1055 نفر رسید؛ 60 درصد شهدا زن و کودک هستند
چهارشنبه 1402/07/19 ساعت 08:55
لحظه به لحظه با پنجمین روز «طوفان الاقصی»
شمار شهدای فلسطینی به 1055 نفر رسید؛ 60 درصد شهدا زن و کودک هستند
وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدای غزه به 1055 خبر داد و اعلام کرد: 60 درصد شهدا زن و کودک هستند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
X
آگهی تبلیغاتی