×
سیاسی
شناسه خبر : 152883
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 12:15

در آیین افتتاح بزرگران شیراز-اصفهان مطرح شد؛

رییس‌جمهور: مسیر ایران، آسان‌ترین و ارزان‌ترین شاهراه ارتباطات بین‌المللی است

رییس جمهور در آیین افتتاح آزادراه شیراز-اصفهان گفت: برخی مسوولان کشورهای همسایه همواره به ما تأکید می‌کنند که امروز ایران آسان‌ترین، ارزان‌ترین و مطمئن‌ترین مسیر برای ارتباط شمال، جنوب، شرق و غرب است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: آیت الله سید ابراهیم رییسی در مراسم افتتاح آزادراه شیراز - اصفهان اظهار کرد: کار فنی که در آزادراه انجام شده قابل تقدیر است و جا دارد از دست‌اندرکاران این اقدام بزرگ از جمله نیروهای فنی، مهندسی، نمایندگان، کارگران، پیمانکاران و وزارت دفاع و راه و شهرسازی، استاندار فارس و همه کسانی که تلاش و پیگیری کردند تا این مسیر زودتر به بهره‌برداری برسد تشکر و قدردانی ویژه‌ای داشته باشم.

او با بیان اینکه کار در جهت رفاه مردم هم عنایت پروردگار و هم رضایت مردم را به دنبال دارد، گفت: این برای ما بسیار حایز اهمیت است که مردمی که از این مسیر عبور می کنند رضایت داشته باشند و احساس کنند تردد آنها آسان تر شده است‌.

رییسی با اشاره به اینکه با افتتاح این آزادراه زمان برای رسیدن به مقصد کاهش یافته است، گفت: یکی از کارهای بزرگی که باید انجام شود صرفه‌جویی در زمان است؛ کارها باید به نحوی پیش برود و انجام شود که هزینه و زمان را کاهش و بهره‌وری را افزایش دهد.

حتما ادامه این مسیر به بوشهر با همت متولیان امر باید دنبال و تکمیل شود؛ بخش‌های دیگری هم وجود دارد اما تکمیل مسیر برای ما اهمیت بسیاری دارد و این آزادراه می‌تواند مسیر شمال و جنوب را تکمیل کندوی اضافه کرد: حتما ادامه این مسیر به بوشهر با همت متولیان امر باید دنبال و تکمیل شود؛ بخش‌های دیگری هم وجود دارد اما تکمیل مسیر برای ما اهمیت بسیاری دارد و این آزادراه می‌تواند مسیر شمال و جنوب را تکمیل کند.

او با بیان اینکه این آزادراه قرار است به نام مبارک شاهچراغ (ع) که چراغ راه همه ماست نامگذاری شود، گفت: امیدواریم آزادراه شاهچراغ (ع) از شیراز به اصفهان و از شیراز به بوشهر تکمیل و مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

رییسی بیان کرد: در این مسیر مهندسین و کارگران بسیار تلاش کردند و شب و روز کار کردند، طبق گزارشاتی که به ما می‌رسید دست‌اندرکاران سه شیفته کار کردند تا آزادراه تکمیل و آماده شود.

رئیس جمهور ساخت پل‌ها و تونل‌هایی که در مسیر فراهم شده را کارهای بزرگی برشمرد و گفت: در حوزه ریلی و جاده ای کارهای ارزشمندی انجام شده است؛ اینها کارهای ماندگار و نمادی از نوآوری، خلاقیت و تلاش‌های مهندسان است که باید آنها را قابل تقدیر دانست.

رییسی با گرامیداشت یاد شهیدی که در این مسیر جان خود را از دست داد گفت: نام این شهید که برای رفاه حال مردم و در مسیر خدمت به مردم جان خود را از دست داد، ماندگار است.

وی اضافه کرد: جا دارد از کارگران که در گرمای تابستان و سرمای زمستان تلاش کردند تا کار آماده شود تقدیر و تشکر کنم و از خانواده های آنها که صبورانه در کنارشان ایستادند تا این کار بزرگ رقم بخورد نیز سپاسگزارم.

او اضافه کرد: ما نیازمند کار و تلاش جهادی در کشور هستیم همه کسانی که امروز در کشور در کسوت خدمتگزاری هستند باید تلاش خود را مضاعف کنند.

رئیس جمهور، نظام مقدس جمهوری اسلامی را کشور پیشرفته و فناور خواند و گفت: باید یکسری زیرساخت‌ها را آماده کنیم و کشورهای اطراف هم همواره به من تأکید می‌کنند که امروز مسیر جمهوری اسلامی آسان ترین، ارزان‌ترین و مطمئن ترین مسیر برای ارتباط شمال، جنوب، شرق و غرب است.

سپاه و ارتش و نیروهای دیگر در کنار مردم برای رفع مشکلات مردم هستند؛ تولید قدرت تنها در حوزه کار صنعتی و نظامی نیست تولید قدرت در حضور مردم در صحنه‌هاست، همچنان که نیروهای مسلح در عرصه‌های مختلف تولید قدرت کردند و می‌کنندآیت‌الله رییسی ادامه داد: کار جاده‌ای و ریلی که در این مدت با جدیت دنبال می‌شود در جهت این است که بتوانیم از این ظرفیت در جهت توسعه و برای فعالیت اقتصادی در منطقه از آن بهره ببریم.

او با اعتقاد به اینکه سهم جمهوری اسلامی ایران در گردش کار اقتصادی منطقه سهم بالایی است، گفت: تلاش های خوبی انجام شده اما کافی نیست باید تلاش‌های بیشتری انجام شود تا جمهوری اسلامی بتواند با ظرفیت بالایی که دارد این سهم را در شرایط و وضعیت تجاری، اقتصادی و داد و ستدمنطقه داشته باشد.

رئیسی اضافه کرد: مسیرهای ریلی و جاده ای اهمیت بسیاری دارد امروز برای همه روشن است که ایران به برکت حضور مردم در صحنه های مختلف، به برکت خون شهدا و سرداران رشید اسلام و به برکت وجود نیروهای متدین و متخصص ایران قوی است.

او با اشاره به اینکه در این کشور تولید قدرت شده است، گفت: وزارت دفاع هم تولید موشک و هم تولید پهپاد می‌کند و هم در کنار مردم برای مردم بزرگراه و آزادراه می‌سازد؛ سپاه و ارتش و نیروهای دیگر در کنار مردم برای رفع مشکلات مردم هستند؛ تولید قدرت تنها در حوزه کار صنعتی و نظامی نیست تولید قدرت در حضور مردم در صحنه‌هاست، همچنان که نیروهای مسلح در عرصه‌های مختلف تولید قدرت کردند و می‌کنند.

افتخار به مجاهدان فلسطین

آیت‌الله رییسی اضافه کرد: ما افتخار می‌کنیم به تولید قدرتی که جوانان مجاهد ما در منطقه برای دفاع از خاک، وطن و مردم‌شان می‌کنند؛ حرکت مجاهدانه فلسطین حقیقتا نمادی از تولید قدرت برای جوانان مجاهد فلسطین برای دفاع از وطن و مردم‌شان و منطقه است.

رییس جمهور بیان کرد: دشمن حریف مجاهدان فلسطینی نمی‌شود و بمب سر مردم بی گناه و سر زن و بچه مردم می‌ریزند. این تلاش برای پیروزی نیست این شکست است که انسان بخواهد با زن و بچه مردم طرف شود.

رئیسی اضافه کرد: پاسداشت این تولید قدرتی که با هدایت رهبری معظم انقلاب و با حضور مردم شده آن است که ما برای رسیدن به قله خدمتی مجاهدانه کنیم، هیچ خستگی در خودمان راه ندهیم؛ رهبر فرمودند به قله نزدیک هستیم.

او به کارهای بزرگی که در بخش تولید می‌شود اشاره و عنوان کرد: در جای جای کشور کار بسیار انجام شده و در برخی مناطق تمام شهر و منطقه تبدیل به کارگاه شده است، کار در حوزه‌های مختلف از جمله برق رسانی، آبرسانی، تکمیل جاده‌ها و ساماندهی ریل‌ها در حال انجام است.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و هیات دولت در دومین دور از سفر استانی خود روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری (بیستم و بیست و یکم مهرماه) میهمان مردم استان فارس خواهد بود.

افتتاح پروژه آزادراه شیراز – اصفهان، بهره برداری از خط دوم انتقال آب سد درودزن به شیراز، شرکت در مراسم یادروز حافظ، دیدار با جمعی از هنرمندان، شرکت در آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها، دیدار با جمعی از نخبگان، بازدید از کارخانه آی.تی.آی، واگذاری ۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن، خود مالک، بافت فرسوده و روستایی، سخنرانی عمومی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان حوادث تروریستی در شاهچراغ (ع)، شرکت در جلسه شورای برنامه ریزی و دیدار با فعالان اقتصادی از جمله برنامه‌های سفر دو روزه رئیس جمهور به استان فارس است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حماس استفاده از برج‌های مسکونی در غزه برای مقاصد نظامی را رد کرد
گزارش دفتر لاریجانی درباره ملاقات دبیر امنیت ملی ایران و ولیعهد عربستان
جدول رده‌بندی نهایی تیم‌ها در کشتی آزاد قهرمانی جهان اعلام شد
اختلاف قیمت مرغ در میدان بهمن و مرغ‌فروشی‌های تهران چقدر است؟ + فیلم
بازدید پوتین با لباس نظامی از تمرینات مشترک روسیه-بلاروس
تکمیل قطعه سوم آزادراه تهران-شمال ظرف 5 سال
اتحادیه اروپا در حال آماده‌سازی تحریم‌های جدید علیه رژیم صهیونیستی
نورنما | نخبه صهیونیست در حال تست استراتژیک اسباب‌بازی بچه‌گانه!
شرکت‌کنندگان اجلاس دوحه موضع خود را درباره اسرائیل به‌روشنی اعلام کردند
توئیت کاتس و نشست دوحه!
مراکز درمانی ساخته شده با حق بیمه مردم، باید بالاترین سطح بهره‌وری را داشته باشند
ایران با 7 مدال درخشان در کشتی آزاد، قهرمان جهان شد
سپاهان (0) - الحسین (1) ؛ ناکامی طلایی‌پوشان در لیگ قهرمانان آسیا+ فیلم
پیام رهبر معظم انقلاب درپی افتخارآفرینی قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد
مجمع عمومی سازمان ملل تشکیل می شود
حمایت 26 میلیون دلاری بنیاد صهیونیستی آمریکایی از مؤسسه وایزمن
تأکید رسانه عربی بر نقش اعتصاب غذا در برابر جنایات غزه
امیرعلی آذرپیرا به اسنایدر آمریکایی باخت
رژیم اشغالگر از گسترش تجاوز به درون شهر غزه خبر داد
رونمایی از پیراهن رسمی استقلال و الوصل پیش از دیدار حساس
رحمان عمو زاد طلا گرفت+مراسم اهدای مدال
ثبت‌نام سجام از مرز 47 میلیون نفر گذشت
تمرین مشترک هسته‌ای مسکو و مینسک با شلیک کلاهک‌های هسته‌ای
تراکتور (1) – شباب الاهلی(1) - آغاز مسیر آسیایی سرخ‌پوشان تبریز + فیلم
جنایات رژیم اشغالگر با حمایت مستقیم آمریکا صورت می‌گیرد
اردوغان: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار می شود
ترامپ: زلنسکی به توافق با روسیه مجبور خواهد شد
شاخص بورس با افزایش قیمت جهانی طلا نزولی شد
ادامه واریز بخشی از حقوق بازنشستگان لشکری به بانک تجارت
اینترنت فیبر نوری در بلخ قطع شد
واریز یارانه نقدی شهریور 1404 +دهک های مشمول
حمله هوایی اسرائیل به بندر الحدیده + فیلم
بحران کاغذ رفع می شود
لاریجانی در ریاض دنبال چیست؟
هنوز به مردم هدف واقعی مدیریت انرژی توضیح داده نشده است+ فیلم
پرواز مشکوک هواپیمای جاسوسی انگلیس نزدیک مرز روسیه
شرایط صدور معافیت نظام وظیفه برای دانشجویان اعلام شد
صورتجلسه همکاری راه‌آهن ایران و پاکستان امضا شد + فیلم
پیگیری قطعنامه منع حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران ادامه دارد
دیدار امیر قطر و وزیر خارجه آمریکا
رابرت ردفورد، ستاره سینما، دارفانی را وداع گفت+علت فوت
اقدامات اسرائیل در قطر باعث بی‌ثباتی منطقه و تهدید صلح جهانی است
تجاوز اسرائیل به قطر تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و جهانی است
جاده چالوس یک‌طرفه شد
راهبرد برای دوره بعد چیست؟
پای یک اوکراینی به پرونده مرموز نورد استریم باز شد
دیدار سفیر جدید ایران در ساحل عاج با عراقچی
سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شد
واکنش دوباره تند لندن و متحدانش به حمله اسرائیل به قطر
نتانیاهو: باید به انزوای اقتصادی روی بیاوریم
X
آگهی تبلیغاتی