×
سیاسی
شناسه خبر : 152861
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/07/19 ساعت 19:08
بیانیه حماس در رد دروغ‌پردازی‌های رسانه‌های غربی علیه مقاومت

بیانیه حماس در رد دروغ‌پردازی‌های رسانه‌های غربی علیه مقاومت

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای ادعاهای برخی رسانه‌های غربی در مورد قتل و کشتار زنان و کودکان اسرائیلی به دست مبارزان قسام را تکذیب کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: حماس ادعاهای رسانه‌های غربی در مورد قتل و کشتار زنان و کودکان اسرائیلی را به دست مبارزان قسام رد کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

* به شکل قاطع بر کذب ادعاهای برخی رسانه‌های غربی همسو با روایات صهیونیستی که آخرین مورد آن ادعای قتل و کشتار کودکان و غیرنظامیان بود، تاکید و اعلام می‌کنیم که قسام و مقاومت مراکز امنیتی و نظامی را که اهدافی مشروع هستند، هدف قرار دادند و فایل‌های تصویری از میدان نبرد و ده‌ها مورد شهادت و تصاویر منتشر شده توسط شهرک‌نشینان نیز ثابت می‌کند که ما از آسیب رساندن به غیرنظامیان و کودکان اجتناب کردیم.

* رژیم اشغالگر از طریق بمباران هوایی و شلیک‌ موشک‌های ممنوعه بین‌المللی تا این لحظه 1055 غیرنظامی فلسطینی از جمله بیش از 300 کودک و 200 زن را به شهادت رسانده و 5150 غیرنظامی دیگر که بیش از 1200 نفر از آنان کودک و 1000 نفر نیز زن هستند، را مجروح کرده است و ده‌ها نفر از کادر پزشکی را هم شهید یا زخمی کرده است و هنوز هم ده‌ها نفر از شهروندان اعم از زن و کودک و سالخورده زیر آوارها در حال جان دادن هستند. غیرنظامیان همچنان به شیوه‌ای هدفمند مورد هدف قرار می‌گیرند و این رژیم اقدام به قطع برق و آب به روی ساکنان غزه کرده و مانع از ورود کمک‌های غذایی و دارویی برای آنان می‌شود.

* رژیم اشغالگر کشتار دسته‌جمعی را در حق ملت فلسطین در پیش گرفته است؛ آن هم در شرایطی که بعضی کشورها متاسفانه با روایات دروغین دشمن صهیونیستی همسو شده و چشم خود را بر حقایقی که جهانیان از طریق پخش مستقیم مشاهده می‌کنند، بسته‌اند.

* رژیم اشغالگر صهیونیستی قوانینی جنایتکارانه ـ قانون هنیبعل ـ را در پیش گرفته که قتل اسرا و اسیر کنندگان را برایش مجاز می‌داند و این رژیم از اگوست سال 2014 با تکیه بر این قانون بیش از 300 نفر را به قتل رسانده است و اکنون نیز سیاست زمین سوخته را با هدف قتل اسرا در دستور کار قرار داده است.

* جنبش حماس از جهانیان دعوت می‌کند به مسئولیت‌های خود عمل کرده و جلوی ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن غیرنظامیان را گرفته و به جای باور کردن روایات دروغین و ساختگی این رژیم، از ملت فلسطین که به دنبال رهایی از شنیع‌ترین اشغالگری تاریخ است، حمایت کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آیا رژیم صهیونیستی دست به قمار مرگ‌بار می‌زند؟
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا رژیم صهیونیستی دست به قمار مرگ‌بار می‌زند؟
ورود زمینی رژیم صهیونیستی به غزه، بدترین انتخابی است که می‌تواند از سوی کابینه اضطراری نتانیاهو اتخاذ شود، به ویژه آنکه گروه‌های مقاومت دیگر در منطقه از جمله حزب‌الله لبنان با خط قرمز اعلام کردن ورود زمینی صهیونیست‌ها به غزه، هشدارهای جدی صادر کرده‌اند.
لحظه آزادی شهرک‌نشین زن اسرائیلی و دو فرزندش توسط گردان‌های قسام
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 11:35
لحظه آزادی شهرک‌نشین زن اسرائیلی و دو فرزندش توسط گردان‌های قسام
گردان‌های شهید عزالدین قسام این شهرک نشین و دو فرزندنش را در همان روز حمله پس از دقایقی رها کرده است تا به شهرک صهیونیست نشین خود برگردد و از اسارت او خودداری کرده است.
هیچ نظم جدیدی در منطقه بدون در نظر گرفتن حقوق فلسطینیان به ثمر نمی‌رسد
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 10:00
در گفت‌وگو رئیسی با بشار اسد مطرح شد؛
هیچ نظم جدیدی در منطقه بدون در نظر گرفتن حقوق فلسطینیان به ثمر نمی‌رسد
آیت‌الله رئیسی در گفت‌وگو با بشار اسد همتای سوری خود تاکید کرد که امروز همه کشورهای اسلامی و عربی و همه آزادگان جهان باید به یک همگرایی و همکاری جدی در مسیر توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین برسند.
با ادامه حملات وحشیانه صهیونیست‌ها؛ کرانه باختری به جنگ علیه رژیم صهیونیستی پیوست
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 09:32
ششمین روز از طوفان الاقصی؛
با ادامه حملات وحشیانه صهیونیست‌ها؛ کرانه باختری به جنگ علیه رژیم صهیونیستی پیوست
در ششمین روز از عملیات «طوفان الاقصی» و در حالی که رژیم صهیونیستی با حمایت غرب به ویژه آمریکا به بمباران خانه‌های مسکونی، مراکز درمانی و زیربنایی غزه شدت بخشیده است؛ سخنگوی سرایا القدس از ورود رسمی کرانه باختری به عملیات طوفان الاقصی خبر داد و گفت: ممکن است نبرد به‌زودی به داخل اراضی اشغالی کشیده شود.
گفت‌وگوی 45 دقیقه‌ای رئیس‌جمهور با ولیعهد عربستان سعودی
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 00:03
گفت‌وگوی 45 دقیقه‌ای رئیس‌جمهور با ولیعهد عربستان سعودی
معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از گفت‌وگوی 45 دقیقه‌ای آیت الله رئیسی با محمدبن سلمان ولیعهد عربستان سعودی خبر داد.
جزئیات شهادت 9 خبرنگار در حمله اسرائیل به غزه
چهارشنبه 1402/07/19 ساعت 15:55
جزئیات شهادت 9 خبرنگار در حمله اسرائیل به غزه
بر اساس گزارش برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا در گروه آزادی مطبوعات، تاکنون شهادت حداقل 9 خبرنگار در غزه محرز شده است.
تلفات سنگین اسرائیل در حمله موشک‌های هدایت‌شونده حزب‌الله به مقر الجرداح
چهارشنبه 1402/07/19 ساعت 13:14
تلفات سنگین اسرائیل در حمله موشک‌های هدایت‌شونده حزب‌الله به مقر الجرداح
حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای از هدف قرار دادن سایت صهیونیستی الجرداح با موشک‌های هدایت‌شونده و تلفات سنگین نیروهای اشغالگر صهیونیست خبر داد.
شمار شهدای فلسطینی به 1055 نفر رسید؛ 60 درصد شهدا زن و کودک هستند
چهارشنبه 1402/07/19 ساعت 08:55
لحظه به لحظه با پنجمین روز «طوفان الاقصی»
شمار شهدای فلسطینی به 1055 نفر رسید؛ 60 درصد شهدا زن و کودک هستند
وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدای غزه به 1055 خبر داد و اعلام کرد: 60 درصد شهدا زن و کودک هستند.
تظاهرات مردم کشورهای مختلف در محکومیت کشتار بیگناهان در غزه و حمایت از مقاومت فلسطین
سه‌شنبه 1402/07/18 ساعت 08:19
چهارمین روز «طوفان الاقصی»
تظاهرات مردم کشورهای مختلف در محکومیت کشتار بیگناهان در غزه و حمایت از مقاومت فلسطین
با افزایش موج حملات رژیم اشغالگر قدس و به خاک و خوش کشیدن بیش از 700 انسان در نوار غزه که 300 تن از آنان زن و کودک بودند، مردم کشورهای مختلف در حمایت از ساکنان غزه و همچنین نیروهای مقاومت تظاهرات کردند و از جامعه بین الملل خواستند که سکوت خود را در مقابل جنایت رژیم صهیونیستی بشکنند.
تحولات میدانی «طوفان الاقصی» در روز دوم
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 13:03
لحظه به لحظه با مقاومت فلسطین؛
تحولات میدانی «طوفان الاقصی» در روز دوم
عملیات غافلگیرانه و گسترده مقاومت فلسطین در سرزمین های اشغالی در حالی وارد دومین روز خود شده که نیروهای دیگر گروه های مقاومت همچون جهاد اسلامی و عرین الاسود نیز به رزمندگان حماس پیوسته اند و حزب الله نیز سه پایگاه شنود و راداری صهیونیست ها در منطقه اشغالی شبعا در جنوب لبنان را هدف قرار داده و ویران کرد.
لحظه به لحظه با فلسطین؛ پیشروی عملیات «طوفان الاقصی»
شنبه 1402/07/15 ساعت 09:32
این گزارش به روز می‌شود...
لحظه به لحظه با فلسطین؛ پیشروی عملیات «طوفان الاقصی»
ساعاتی پس از اعلام آغاز عملیات طوفان الاقصی در داخل اراضی اشغالی توسط فرمانده کل گردان‌های عزالدین القسام، رسانه‌های رژیم اسرائیل از فعال شدن سامانه هشدار شلیک موشک در شهرک‌های اطراف غزه و حتی «دیمونا» در داخل اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است
جنجال بزرگ در جام جهانی 2026؛ کارت زردی که ناگهان برگشت
قیمت گوشت قرمز امروز 23 خرداد 1405 + جدول
ضرب‌الاجل جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ با ایران تا 16 شهریور
سقوط هواپیما در هند
پوچتینو بعد از برد 4-1 آمریکا: این تازه شروع کار است
رئیس قوه قضاییه: وحدت ملی ایران جهانیان را مبهوت کرده است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 خرداد 1405
میز خدمت پلیس زیر آسمان شهر
هدف طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی چیست؟
از بنزین تا نان؛ هرمز چگونه زندگی میلیاردها نفر را تغییر می‌دهد؟
تحرکات نظامی اسرائیل در مرز اردن؛ ایجاد پایگاه‌های تازه
زیان 14 میلیارد دلاری ترکیه از بحران انرژی و شوک تنگه هرمز
انقلاب در تولید برق خانگی
رایزنی امارات و ناتو برای تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی
سیاستمداران عراقی: کاهش تنش ایران و آمریکا به نفع ثبات عراق است
ناکامی جهان در رسیدن به هدف حذف کار کودکان
52 میلیون پیامک تخلفات رانندگی از آغاز جنگ
جزئیات جدید واردات خودرو در منطقه آزاد قصرشیرین اعلام شد
برخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 خرداد 1405+ جدول پخش
شمارش معکوس برای توافق؟سرنوشت بسته 14 بندی در گرو تصمیم تهران