×
سیاسی
شناسه خبر : 152840
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/07/19 ساعت 14:39
رئیسی: سازمان‌های بین‌المللی به وظایف خود در قبال جنایات صهیونیست‌ها عمل کنند

رئیسی: سازمان‌های بین‌المللی به وظایف خود در قبال جنایات صهیونیست‌ها عمل کنند

رئیس جمهور با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در غزه اظهار کرد: صهیونیست‌‌ها در مقابل چشم جهانیان مرتکب جنایت علیه بشریت می‌شوند و همه سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی باید به وظایف خود در این زمینه بدون هیچ استثنا و تبعیضی عمل کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت، با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در غزه اظهار کرد: صهیونیست‌‌ها در مقابل چشم جهانیان مرتکب جنایت علیه بشریت می‌شوند و همه سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی باید به وظایف خود در این زمینه بدون هیچ استثنا و تبعیضی عمل کنند.

در این جلسه وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت و نیرو، در گزارش‌هایی جداگانه‌، آخرین اقدامات انجام شده در دستگاه متبوع خود در راستای پیشبرد برنامه‌ها و تحقق اهداف دولت مردمی را بیان کردند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه با اعلام خبر انعقاد قرارداد فاز اول ایجاد منظومه فضایی جمهوری اسلامی ایران با کنسرسیومی از شرکت‌های خصوصی داخلی و آغاز پرتاب‌های لازم برای ایجاد این منظومه از سال آینده،گفت: با اجرای این قرارداد، ایران جزو معدود کشورهایی خواهد شد که توانمندی منظومه‌‌سازی در فضا را دارند.

در ادامه وزیر صنعت، معدن و تجارت در گزارشی از اجرای طرح انتقال آب از دریای عمان به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی، این طرح را یکی از بزرگترین طرح‌‌ها در مقیاس جهانی دانست و افزود: تاکنون طرح مشابهی در این مقیاس و برای انتقال ۲.۴ میلیارد مترمکعب آب (برابر با ۲ برابر مصرف آب سالیانه استان تهران) در هیچ کشور دیگری اجرا نشده است.

طول این خط انتقال آب در نهایت به ۱۸۰۰ کیلومتر خواهد رسید و در مسیر آن ۱۹ ایستگاه پمپاژ و یک تونل انتقال آب تحت فشار به طول ۱۲.۲ کیلومتر احداث خواهد شد که یکی از طولانی‌ترین تونل‌های انتقال آب تحت فشار محسوب می‌شود.

عملکرد صنعت برق کشور موضوع گزارش وزیر نیرو در جلسه امروز هیئت دولت بود و مهندس محرابیان با اشاره به رکوردشکنی مصرف برق در تابستان امسال، تامین برق و جلوگیری از تکرار خاموشی‌های گسترده‌ سال‌های قبل از استقرار دولت سیزدهم را دستاوردی عظیم دانست و افزود: تأمین برق در تابستان امسال در شرایطی بود که در کشور تا ۳ درجه افزایش دمای بالاتر از متوسط بلندمدت داشتیم. این مسئله باعث افزایش متوسط ۴ هزار مگاواتی برق و در ایام پیک تا ۵ هزار و ۷۰۰ مگاوات شد.

او افزود: علاوه بر شکستن رکورد مصرف، در ۲ سال گذشته ۲ میلیون مشترک جدید و ۹۱۸ روستای جدید نیز به شبکه برق کشور اضافه شدند که با مدیریت مناسب تولید و مصرف، برق لازم تامین و از تکرار خاموشی‌های گسترده سالهای قبل از ۱۴۰۰ جلوگیری شد.

وزیر نیرو در گزارش خود اعلام کرد که در تابستان امسال، در بخش خانگی ۴۰ درصد مشترکین با وجود گرمای شدید نسبت به سال گذشته مصرف کمتری داشتند و در بخش اداری نیز با مدیریت خوب اعمال شده، ۸۵۰ مگاوات برق صرفه‌جویی شد که نتیجه آن عدم  خاموشی برنامه‌ریزی شده در بخش خانگی بود.

محرابیان با اشاره به افزایش قیمت ۴۳۳ درصدی سیمان ناشی از قطع برق صنایع در سال ۱۴۰۰ گفت: امسال با مدیریت تأمین حداکثری برق صنایع بزرگ از طریق تحویل برق مورد نیاز در ساعت‌های خارج از اوج مصرف، تولید این کارخانه‌ها تضمین و از رشد قیمت کالاهای تولیدشده آنها نیز جلوگیری شد.

وزیر نیرو رشد ۱۰ درصدی تولید سیمان و پیشی گرفتن عرضه میلگرد از تقاضا در تابستان امسال را از نتایج این مدیریت اعلام کرد و افزود: امسال برق موردنیاز واحدهای کارگاهی و صنفی داخل شهرها هم بدون اعمال محدودیت تأمین شد.

رئیس جمهور نیز در ادامه جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات انجام شده، تداوم تلاش و جهاد شبانه‌روزی مسئولان را در زمینه اجرای برنامه‌های دولت در راستای تامین نیازها و رفع مشکلات مردم خواستار شد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به ثبات ایجاد شده در عرصه اقتصادی کشور تصریح کرد: لازمه حفظ ثبات فعلی این است که همه بخش‌های مرتبط به‌خصوص وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و صمت با تقویت اتحادیه‌ها و اصناف، مدیریت و کنترل موثرتری بر قیمت‌ها داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه استانداران نمایندگان عالی دولت در استان‌ها هستند، هماهنگی همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی با استاندار در جهت هم‌افزایی و همکاری برای رفع مشکلات مردم را ضروری دانست.


پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
جنجال در نیویورک؛ ویزای رئیس‌جمهور کلمبیا لغو شد
پزشکیان نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد
ایران سفرای خود را از آلمان، فرانسه و انگلیس فراخواند
آسوشیتدپرس: آژانس در حال بازرسی از یک سایت آسیب‌ندیده ایران است
ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین
فرار از تله تحریم‌ها با رونق گردشگری
حکم اعدام برای متهمان شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 5 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
نوراینفو | 6 راز موفقیت برای مدیریت مالی
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
X
آگهی تبلیغاتی