×
سیاسی
شناسه خبر : 152644
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/07/16 ساعت 22:09
سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین: «طوفان الاقصی» مقدمه بازپس‌گیری تمام اراضی اشغالی است

در گفت‌وگوی اختصاصی با نورنیوز؛

سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین: «طوفان الاقصی» مقدمه بازپس‌گیری تمام اراضی اشغالی است

سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین: این نبرد به تمام جهانیان چه دوستان و چه دشمنان و خائنانی که تن به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دادند، ثابت کرد که دشمن صهیونیستی، ببری کاغذی، توهمی از غبار و ضعیف‌تر از لانه عنکبوت است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «محمد البریم ابومجاهد» سخنگو و مسئول دفتر رسانه‌ای گردان‌های مقاومت فلسطین در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار «نورنیوز» در نوار غزه گفت: پیروزی مقاومت، یک پیروزی راهبردی و به معنای واقعی کلمه، طوفان الاقصی بود.

سخنگو و مسئول دفتر رسانه‌ای گردان‌های مقاومت فلسطین تاکید کرد: این نبرد، نبردی تعیین‌کننده در تاریخ ملت فلسطین است، نبردی که قطب‌نمای مقاومت را به سوی فلسطین حرکت خواهد داد و زمینه‌ را برای بازگرداندن تمام سرزمین‌های اشغالی از دست غاصبان و آزادسازی بیت‌المقدس و مسجدالاقصی و آزادی اسرای زن و مرد ما فراهم می‌آورد.

او افزود: این نبرد به تمام جهانیان چه دوستان و چه دشمنان و خائنانی که تن به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دادند، ثابت کرد که دشمن صهیونیستی، ببری کاغذی، توهمی از غبار و ضعیف‌تر از لانه عنکبوت است.

ابومجاهد، آزادسازی نوار غزه را موجب تقویت بنیان‌های مقاومت خواند و اذعان داشت: حمایت برادرانمان در مجموعه محور مقاومت، به ما فلسطین کمک کرد تا این‌گونه دشمن را غافل‌گیر کنیم و به فضل الهی این غافل‌گیری ادامه پیدا خواهد کرد.

محمد+البریم+ابومجاهد
 

سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین از امت اسلامی درخواست کرد که با تمام توان و در همه سطوح، پای مقاومت فلسطین بایستند و در مقابل عادی‌سازی روابط با رژیم اشغال‌گر قدس مقاومت کنند، زیرا مقاومت و پایداری پیامی است روشن برای همگان که این رژیم رو به زوال است.

او با بیان اینکه ما به مقاومت تا آزادسازی همه اراضی اشغالی ادامه خواهیم داد، گفت: آنچه امروز برادرانمان در لبنان انجام دادند پیامی روشن به دشمن صهیونیست بود که مقاومت فلسطین تنها نیست و اتحاد و پیوستگی در تمام میدان‌های مقاومت زنده است.

مسئول دفتر رسانه‌ای گردان‌های مقاومت فلسطین با تاکید بر اینکه پیوستگی مقاومت همان چیزی است که لزره بر تن دشمن صهیونیستی انداخته است، گفت: اجرای عملیات طوفان الاقصی، دشمن صهیونیست را طوری غافل‌گیر کرد که آنها هنوز نتوانسته‌اند از وحشت آنچه گذشت رها شوند. آنها نه تنها از نظر نظامی و امنیتی بلکه از نظر روانی نیز شکست بزرگی خوردند و امروز به همه التماس می‌کنند که با آنها همبستگی کنند، در حالی که بدون اشاره آمریکا حتی اراده تصمیم‌گیری نیز ندارند.

محمد البریم ابومجاهد با اشاره به بحران داخلی که در میان صهیونیست‌ها ایجاد شده، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی قبل از طوفان الاقصی با آنچه پس از آن است کاملا متفاوت است. این حمله همچون صاعقه‌ای اثر خود را بر اوضاع سیاسی و داخلی رژیم صهیونیستی و به خصوص بر سران آن به‌ویژه نتانیاهو خواهد گذاشت.

ابومجاهد تصریح کرد: آنچه در نوار غزه رخ داد، تحولی بی‌نظیر و مرحله جدیدی از مبارزه علیه صهیونیست‌ها بود و آغاز دوران جدیدی از پیروزی است که در آن اراده ملت مبارز، تسلیم سرسپردگی و عادی‌سازی آمریکایی نمی‌شود.

او در پایان گفت: درود بر شما ملت برادر ایران که در حمایت از مقاومت فلسطین پیشگام هستید. از همه ملت‌های مسلمان دعوت می‌کنم که در حمایت از مقاومت فلسطین از ایران الگو بگیرند. همبستگی همان پیروزی است که ما به آن خواهیم رسید، این پیروزی شماست و شما در آن شریک هستید، خداوند شما را حفظ کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
احتمالا مفقود شدن چند آمریکایی طی عملیات روز گذشته حماس در اسرائیل
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 23:27
احتمالا مفقود شدن چند آمریکایی طی عملیات روز گذشته حماس در اسرائیل
دو مقام آمریکایی ضمن اعلام اینکه این کشور در حال برنامه‌ریزی برای تخلیه احتمالی اتباع خود از رژیم صهیونیستی است، گفتند: اطلاعاتی وجود دارد که 2 تبعه‌ آمریکا در عملیات روز گذشته حماس، مفقود شده‌اند.
تحولات میدانی «طوفان الاقصی» در روز دوم
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 13:03
لحظه به لحظه با مقاومت فلسطین؛
تحولات میدانی «طوفان الاقصی» در روز دوم
عملیات غافلگیرانه و گسترده مقاومت فلسطین در سرزمین های اشغالی در حالی وارد دومین روز خود شده که نیروهای دیگر گروه های مقاومت همچون جهاد اسلامی و عرین الاسود نیز به رزمندگان حماس پیوسته اند و حزب الله نیز سه پایگاه شنود و راداری صهیونیست ها در منطقه اشغالی شبعا در جنوب لبنان را هدف قرار داده و ویران کرد.
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 12:10
نورنیوز بررسی کرد؛
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!
شنبه 1402/07/15 ساعت 16:05
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!
عملیات بی‌سابقه و غافل‌گیرانه اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان داد که رژیم جعلی صهیونیستی برخلاف ادعاهای مکرر در خصوص تسلط اطلاعاتی و امنیتی بر جریان مقاومت، حتی توان پیش‌بینی احتمال عملیات مقاومت را ندارد و این‌گونه با غافل‌گیر شدن در مقابل چشم جهانیان مفتضح می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیانیه وزارت خارجه ایران در خصوص بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده
اختصاص کدپستی به خانوار‌های عشایری برای دریافت مرسوله
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی
افزایش کشته‌ها در تجمع انتخاباتی بازیگر سینمای هند
آغاز پیش فروش و فروش فوق العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز + جزئیات
شرایط پیش فروش محصولات سایپا اعلام شد
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی فعالسازی مکانیزم ماشه
روبیو: توافق همچنان بهترین نتیجه برای مردم ایران و جهان است
سفر نتانیاهو به آرژانتین ممنوع شد
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
عراقچی: قطعنامه 2231، 26مهر منقضی خواهد شد
سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
X
آگهی تبلیغاتی