×
سیاسی
شناسه خبر : 152617
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/07/16 ساعت 12:30
پیام سرلشکر باقری درباره عملیات غرور‌آفرین حماس

پیام سرلشکر باقری درباره عملیات غرور‌آفرین حماس

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این پیامی نوشت: طوفان الاقصی کابوس فروپاشی رژیم صهیونیستی را برای سران این رژیم به یقین تبدیل و ثابت کرد برخی تلاش‌های مذبوحانه مانند نمایش مضحک روند عادی‌سازی، قادر نخواهد بود روند رو به افول و فروپاشی خانه عنکبوت را کُند یا به تأخیر بیندازد.

نورنیوز - گروه سیاست: سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستادکل نیروهای مسلح در خصوص عملیات غرور آفرین حماس در برابر رژیم اشغالگر اسرائیل پیامی صادر کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این پیام نوشت: طوفان الاقصی کابوس فروپاشی رژیم صهیونیستی را برای سران این رژیم به یقین تبدیل و ثابت کرد برخی تلاش‌های مذبوحانه مانند نمایش مضحک روند عادی سازی، قادر نخواهد بود روند رو به افول و فروپاشی خانه عنکبوت را کُند یا به تأخیر بیندازد.

متن پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ادامه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَأُخْرَىٰ تُحِبُّونَهَا ۖ نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ ۗ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ

و [رحمتى‌] دیگر که آن را دوست دارید، یارى و پیروزى نزدیکى از جانب خداست. و مؤمنان را [بدان‌] بشارت ده.

عملیات ترکیبی و غرور آفرین گروه‌های مبارز فلسطینی تحت عنوان «طوفان الاقصی» علیه مواضع و استحکامات رژیم تا بن دندان مسلح صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، بار دیگر هیبت دروغین و قدرت پوشالی این رژیم اشغالگر را به اثبات رساند.

رزمندگان مقاومت فلسطینی در این عملیات غافلگیرانه که از هوا، دریا و زمین علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی تدارک دیده بودند، صحنه‌های درخشانی از مقاومت و ایستادگی یک ملت رنج دیده و تحت ستم را به منصه ظهور نشاندند. 

ملتی که پس از چند دهه ظلم و ستم تحمیلی، اکنون به پشتوانه نسل جوان با انگیزه و متکی بر اسلام و در سایه اعتماد به وعدهٔ الهی، به چنان قدرتی دست یافته است که تحلیلگران و استراتژیست های نظامی جهان را به حیرت واداشته است.

اگر روزی انتفاضه‌ی سنگ تنها ابزار دفاعی ملت بی دفاع فلسطین بود، امروز اما مبارزان فلسطینی به توانمندی و رشدی رسیده‌اند که قادرند در یک عملیات ترکیبی پیچیده، با شلیک هزاران راکت و موشک، ضربات سهمگینی به دشمن صهیونیستی وارد سازند و توان پدافندی و گنبد آهنین او را به تمسخر بگیرند.

این جنگ افزارهای دفاعی آنگاه که با روحیه شهادت طلبی جوانان باانگیزه فلسطینی همراه می شود، چنان قدرتی تولید می کند که همچون سیلی بنیان کن، هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو می پاشد.

حرکت توفنده طوفان الاقصی، محصول خشم مقدسی است که دشمن صهیونیستی نسبت به خود در ملت تحت ستم فلسطین کاشته و اکنون باید درو کند.

طوفان الاقصی کابوس فروپاشی رژیم صهیونیستی را برای سران این رژیم به یقین تبدیل و ثابت کرد برخی تلاش‌های مذبوحانه مانند نمایش مضحک روند عادی سازی، قادر نخواهد بود روند رو به افول و فروپاشی خانه عنکبوت را کُند یا به تأخیر بیندازد.

ضمن تبریک این پیروزی غرور آفرین به مبارزان و مجاهدان فلسطینی، رجاء واثق دارم، دیر نخواهد بود روزی که جوانان فلسطینی، مسجد الاقصی را از اسارت دشمن صهیونیستی آزاد خواهند کرد.این وعده الهی است که ظلم پایدار نخواهد ماند و اراده مردم مظلوم فلسطین بر ظالمان پیروز خواهد شد. بشارت قرآنی «الیس الصبح بقریب» افق روشنی به روی مجاهدان گشوده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

سرلشکر پاسدار محمد باقری


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
X
آگهی تبلیغاتی