×
سیاسی
شناسه خبر : 152563
تاریخ انتشار : شنبه 1402/07/15 ساعت 17:15
واکنش‌های بین‌المللی به عملیات «طوفان الاقصی»

این خبر تکمیل می‌شود...

واکنش‌های بین‌المللی به عملیات «طوفان الاقصی»

تسلط سریع گروه‌های مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی واکنش مقامات و کشورهای جهان را برانگیخت.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: تسلط سریع گروه‌های مقاومت بر شهرک‌های اطراف غزه آنقدر سهمگین بود که تا ساعاتی تمام کشورها و سیاستمداران فقط ناظر این رویداد بودند و سکوت اختیار کردند اما پس از ساعاتی واکنش‌ها به طوفان الاقصی از گوشه و کنار جهان به گوش می‌رسد.

* کاخ‌سفید روز شنبه در واکنش به حمله حماس به اسرائیل اعلام کرد که آمریکا «قاطعانه» در کنار اسرائیل باقی خواهد ماند. 

* «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه ما در کنار اسرائیل هستیم و به دشمنان اسرائیل درباره سوء استفاده از این حملات هشدار می‌دهیم، گفت: من به تیم خود دستور دادم که با رهبران منطقه و شرکای اروپایی ما در تماس باشند. بایدن تاکید کرد که حمایت دولت من از امنیت اسرائیل محکم است و تزلزل نخواهد کرد.

* «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند گفت که از حملات «تروریستی» در اسرائیل عمیقا بهت‌زده شده است. او افزود که هند در این «لحظات دشوار» با اسرائیل ابراز «همبستگی» می‌کند. 

* «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه ضمن محکوم کردن حملات حماس به اسرائیل با این کشور ابراز «همبستگی» کرد. مکرون همچنین بر اهمیت امنیت اسرائیل و حق این کشور در دفاع از خود تاکید کرد.

* چین خواستار توقف درگیری میان فلسطین و صهیونیست‌ها شد و بر خویشتنداری طرف‌ها و تشکیل کشور مستقل فلسطینی تاکید کرد.

* «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین شنبه شب در تماس تلفنی با «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه ضمن رایزنی درخصوص آخرین تحولات فلسطین، خواستار اقدام فوری فرانسه برای پایان دادن به درگیری در فلسطین شد

* «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن حمایت از رژیم صهونیستی در مقابل عملیات مقاومت فلسطین در تماس‌های تلفنی جداگانه با نخست وزیر تشکیلات خودگردان، وزرای خارجه اسرائیل، اروپا و آمریکا گفتگو کرد.

* «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا همزمان عملیات غافلگیرانه طوفان الاقصی از سوی نیروهای مقاومت، با وزرای خارجه عربستان، اردن، مصر و ترکیه برای توقف حملات مقاومت فلسطین از جمله حماس به رژیم اسرائیل که وحشت‌زده شده است، گفتگو کرد.

* «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه با بیان اینکه عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی «قابل انتظار» بود، گفت که آمریکا بازیگر اصلی مناقشه میان اسرائیل و فلسطین است.

* «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا گفت که حملات مقاومت علیه رژیم صهیونیستی به این دلیل است که آمریکا «ضعیف و بی‌تأثیر» دیده می‌شود.

* «رالد دارمنن» وزیر کشور فرانسه روز شنبه اعلام کرد که به دنبال موج تازه درگیری‌ها بین اسرائیل و مقاومت فلسطینی تدابیر امنیتی در اطراف اماکن یهودی در فرانسه تشدید می‌شود. 

* پنتاگون وزارت دفاع آمریکا روز شنبه در پی دور تازه درگیری‌ها بین اسرائیل و حماس اعلام کرد که در نظر دارد اطمینان حاصل کند که اسرائیل به سلاح مورد نیاز برای دفاع از خود دسترسی دارد.

* «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در ادعایی حملات امروز مقاومت فلسطین در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها را «تروریستی» خواند و گفت: ایمان داریم نظم برقرار خواهد شد و «تروریست‌ها» شکست خواهند خورد. 

* وزیر خارجه مصر در واکنش به دور تازه درگیری‌ها بین حماس و اسرائیل از «همه طرف‌ها» خواست «خویشتندار» باشند. 

* سخنگوی دولت عراق بر موضع ثابت این کشور در حمایت از قضیه و ملت فلسطین تا رسیدن کامل این ملت به حقوق و خواسته‌های مشروع خود تأکید کرد و گفت: عملیات امروز فلسطینیان نتیجه طبیعی سرکوبگری هدفمندی است که رژیم اشغالگر از دهه‌ها پیش علیه این ملت در پیش گرفته است.

* وزارت خارجه قطر با اشاره به کارشکنی‌ها و تخلفات رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که این رژیم مسئول تنش‌های جاری در فلسطین اشغالی است. 

* وزارت خارجه عربستان نیز اعلام کرد پیگیر تحولات بی‌سابقه میان تعدادی از گروه‌های فلسطینی و نیروهای اشغالگر که منجر به افزایش سطح خشونت در تعدادی از مناطق شد، هستیم. دولت سعودی طرفین را به توقف فوری تنش‌، حمایت از غیرنظامیان و خویشتن‌داری دعوت کرد.

* کوبا با بیان اینکه طوفان الاقصی «پیامد ۷۵ سال نقض دائمی حقوق مسلم مردم فلسطین و سیاست تهاجمی و توسعه‌طلبانه اسرائیل» است، خواستار گفتگو میان طرفین شد.

* «مارک اسپر» وزیر دفاع سابق آمریکا اعتقاد دارد که حمله غافلگیرانه مقاومت فلسطین به اسرائیل یک شکست اطلاعاتی است و این مساله یک اثر موجی پایدار در آینده خواهد داشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اعلام حالت آماده باش کامل در سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 13:50
اعلام حالت آماده باش کامل در سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی
همزمان با ادامه نبرد مبارزان فلسطینی با اشغالگران در شهرک های اطراف غزه، تل‌آویو به سفیران خود در مناطق مختلف دنیا درباره خروج از منزل هشدار داد.
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 12:10
نورنیوز بررسی کرد؛
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
بنی‌گانتس خطاب به شهروندان اسرائیلی: منتظر افزایش تلفات باشید
شنبه 1402/07/15 ساعت 18:17
بنی‌گانتس خطاب به شهروندان اسرائیلی: منتظر افزایش تلفات باشید
همزمان با افزاش آمار شمار تلفات حمله نیروهای مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی، گانتس رهبر اپوزسیون رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد که شمار کشته‌ها و مجروحان افزایش یابد.
لحظه به لحظه با فلسطین؛ پیشروی عملیات «طوفان الاقصی»
شنبه 1402/07/15 ساعت 09:32
این گزارش به روز می‌شود...
لحظه به لحظه با فلسطین؛ پیشروی عملیات «طوفان الاقصی»
ساعاتی پس از اعلام آغاز عملیات طوفان الاقصی در داخل اراضی اشغالی توسط فرمانده کل گردان‌های عزالدین القسام، رسانه‌های رژیم اسرائیل از فعال شدن سامانه هشدار شلیک موشک در شهرک‌های اطراف غزه و حتی «دیمونا» در داخل اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات