×
سیاسی
شناسه خبر : 152558
تاریخ انتشار : شنبه 1402/07/15 ساعت 16:05
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!

گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!

عملیات بی‌سابقه و غافل‌گیرانه اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان داد که رژیم جعلی صهیونیستی برخلاف ادعاهای مکرر در خصوص تسلط اطلاعاتی و امنیتی بر جریان مقاومت، حتی توان پیش‌بینی احتمال عملیات مقاومت را ندارد و این‌گونه با غافل‌گیر شدن در مقابل چشم جهانیان مفتضح می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: از بامداد امروز با اعلام فرمان آغاز عملیات همه‌جانبه و پیچیده «طوفان الاقصی» توسط «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های نظامی شهید عزالدین قسام، عمق سرزمین‌های اشغالی مورد حمله نیروهای مقاومت فلسطین قرار گرفت.

ابعاد این عملیات غافل‌گیرکننده و گسترده آن‌چنان بود که تقریبا تمام رسانه‌های صهیونیستی ضمن اذعان به آن، بر ناکارآمدی ارتش رژیم صهیونیستی و ادوات آفندی و پدافندی آن تاکید کرده‌ و هر یک به نوعی این گزاره را تصدیق کرده‌اند که قلعه ادعایی صهیونیست‌ها با «گنبد آهنین»، چیزی جز «قلعه‌ای شنی با گنبدی پوشالی» نیست.

این در حالی است که؛ رژیم صهیونیستی با داعیه گسترش از نیل تا فرات، طی سال‌های پس از شکل‌گیری با کمک مستقیم آمریکا، انگلیس و لابی صهیونیسم بین‌الملل هزاران میلیارد دلار برای ایجاد امنیت خود هزینه کرده و طرح‌های بزرگ و پرهزینه‌ای را در این حوزه اجرا کرده است.

این رژیم جعلی با وعده زندگی امن و مرفه برای صهیونیست‌ها همواره تلاش داشته که اسرائیل را قلعه‌ای غیر قابل نفوذ که بر فراز آن گنبدی آهنین قرار دارد، جلوه دهد تا به زعم خود از این طریق بتواند ضمن جذب یهودیان از سراسر جهان، جامعه‌ای یک‌پارچه را شکل داده و پیام قدرت و اقتدار خود را به سایرین منعکس کند.

اکنون این رژیم پوشالی در داخل با بحران‌های هویتی، درگیری‌های اجتماعی و قومی و منازعات سیاسی شکننده روبرو است و نتوانسته ساختار منسجمی را برای حکمرانی ایجاد کند.

آنها در برابر جریان مقاومت نیز که آن را اصلی‌ترین تهدید خود قلمداد می‌کنند، با وجود بهره‌گیری از انواع ابزارهای سیاسی، مالی، روانی، نظامی، امنیتی و... نه تنها توفیقی نداشته بلکه روزبه‌روز ضعیف‌تر شده‌اند.

همین عملیات بی‌سابقه «طوفان الاقصی» که از ساعات نخستین صبح امروز در سال‌روز جنگ معروف «یوم کیپور» در اکتبر (رمضان) 1973، خواب را بر کوچک و بزرگ اشغال‌گران حرام کرده و صحنه‌هایی از نفوذ به عمق اراضی اشغالی را برای اولین بار به تصویر کشیده، نشانه‌ای روشن از این روند افول و ضعف مفرط رژیمی است که روزگاری مدعی داشتن ارتشی شکست‌ناپذیر داشت.

نفوذ به مراکز نظامی، پرواز با پاراگلایدر در آسمان شهرک‌های صهیونیست‌نشین، استفاده گسترده از انواع موشک‌ها بدون مزاحمت گنبد به اصلاح آهنین، گرفتن تلفات سنگین و بی‌سابقه از اشغال‌گران و به اسارات گرفتن شمار زیادی از آنان و... از جمله مواردی است که بر بی‌سابقه بودن این عملیات صحه می‌گذارد.

از سویی؛ رژیم صهیونیستی چنانچه اخیرا نتانیاهو بر آن تاکید کرد، با وجود اینکه طی سال‌های اخیر ادعاهای زیادی در خصوص ضربه زدن به ایران مطرح نموده، اما تمام مشکلات امروز خود را ناشی از اقدامات جمهوری اسلامی ایران می‌داند و عملا به جای پیگیری راهبرد قدرت‌نمایی که طی سال‌های گذشته برای ضعیف و منفعل نشان دادن ایران دنبال می‌کرد، این بار ناگزیر به تاکتیک مظلوم‌نمایی رو آورده است.

عملیات بی‌سابقه و غافل‌گیرانه اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان داد که رژیم جعلی صهیونیستی برخلاف ادعاهای مکرر در خصوص تسلط اطلاعاتی و امنیتی بر جریان مقاومت، حتی توان پیش‌بینی  احتمال عملیات مقاومت را ندارد و این‌گونه با غافل‌گیر شدن در مقابل چشم جهانیان مفتضح می‌شود.

این مسئله، علاوه بر بر ملا کردن بلوف‌های توخالی صهیونیست‌ها در عرصه بین‌المللی، پیامی روشن به کشورهایی هم هست که دنبال عادی‌سازی روابط با رژیمی هستند که گرچه با تبلیغات و عملیات روانی خود را قدرتی تاثیرگذار جلوه داده، اما این‌گونه در چنگال مقاومت می‌شکند و سرافکنده می‌شود.

 این سرافکندگی و زبونی قطعا متوجه کشورهایی نیز می‌شود که با پشت کردن به آرمان فلسطین، روابطشان را با این رژیم عادی کرده‌اند و حتما برای کشورهایی که قصد چنین کاری را در آینده دارند نیز محل انذار و پندآموزی است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مهرماه 1402 | طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
پنج‌شنبه 1403/01/09 ساعت 08:45
مهرماه 1402 | طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
یکشنبه 1402/07/23 ساعت 19:10
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
گرچه انتقال تجهیزات سبک و سنگین و نیروی انسانی به مرز غزه و انجام مانورهای تاکتیکی و رسانه‌ای از قصد رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات زمینی در غزه حکایت می‌کند اما از نقطه‌نظر سیاسی و نظامی دست زدن به این اقدام قماری است که احتمال برنده شدن در آن نزدیک به صفر است.
گنبدی که به نماد بی فرجامی ارض موعود مبدل شد
یکشنبه 1402/07/23 ساعت 14:39
نور ویدئو؛
گنبدی که به نماد بی فرجامی ارض موعود مبدل شد
اگرچه بعد از عملیات اخیر حماس و طوفان الاقصی، نفوذپذیری سیستم دفاعی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و متحدان و حامیانش، یکی از سنگین‌ترین تلفات را روی دست تل‌آویو گذاشت، اما بزرگترین خسارت، فروپاشی انگاره شکست‌ناپذیری سقف امنیتی و امنی موسوم به «گنبد آهنین» بود.
«با خاک یکسان کردن غزه»؛ راهبرد خطرناک آمریکا و رژیم صهیونیستی
شنبه 1402/07/22 ساعت 01:33
«با خاک یکسان کردن غزه»؛ راهبرد خطرناک آمریکا و رژیم صهیونیستی
نابودی غزه بیش از آنکه ناشی از قدرت و برتری رژیم صهیونیستی و توانمندی آمریکا در حل موضوعات باشد، برگرفته از عدم تعادل ذهنی به‌دلیل ضربه‌ی شدیدی است که آنها در ابعاد مختلف اطلاعاتی، امنیتی و نظامی از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی دریافت کرده و مفتضح شده‌اند.
آیا رژیم صهیونیستی دست به قمار مرگ‌بار می‌زند؟
پنج‌شنبه 1402/07/20 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا رژیم صهیونیستی دست به قمار مرگ‌بار می‌زند؟
ورود زمینی رژیم صهیونیستی به غزه، بدترین انتخابی است که می‌تواند از سوی کابینه اضطراری نتانیاهو اتخاذ شود، به ویژه آنکه گروه‌های مقاومت دیگر در منطقه از جمله حزب‌الله لبنان با خط قرمز اعلام کردن ورود زمینی صهیونیست‌ها به غزه، هشدارهای جدی صادر کرده‌اند.
75 سال جنایت صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین
دوشنبه 1402/07/17 ساعت 16:06
اینفوگرافی؛
75 سال جنایت صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین
سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین: «طوفان الاقصی» مقدمه بازپس‌گیری تمام اراضی اشغالی است
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 22:09
در گفت‌وگوی اختصاصی با نورنیوز؛
سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین: «طوفان الاقصی» مقدمه بازپس‌گیری تمام اراضی اشغالی است
سخنگوی گردان‌های مقاومت فلسطین: این نبرد به تمام جهانیان چه دوستان و چه دشمنان و خائنانی که تن به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دادند، ثابت کرد که دشمن صهیونیستی، ببری کاغذی، توهمی از غبار و ضعیف‌تر از لانه عنکبوت است.
سیر توسعه موشک‌های مقاومت فلسطین در غزه
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 16:17
سیر توسعه موشک‌های مقاومت فلسطین در غزه
مقاومت فلسطین در غزه که نخستین موشک آن برد یک کیلومتری داشت، با توسعه توانمندی‌های خود در این حوزه توانست موشک‌هایی را تولید کند که برد آن به 250 کیلومتر می‌رسد.
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 14:43
نور ویدئو؛
گنبدهای پوشالی بر فراز قلعه شنی!
عملیات بی‌سابقه و غافل‌گیرانه اخیر در سرزمین‌های اشغالی نشان داد که رژیم جعلی صهیونیستی برخلاف ادعاهای مکرر در خصوص تسلط اطلاعاتی و امنیتی بر جریان مقاومت، حتی توان پیش‌بینی احتمال عملیات مقاومت را ندارد و این‌گونه با غافل‌گیر شدن در مقابل چشم جهانیان مفتضح می‌شود.
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 12:10
نورنیوز بررسی کرد؛
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
حمله مقاومت لبنان به سه موضع اشغالگران صهیونیستی در مزارع اشغالی شبعا
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 09:13
حمله مقاومت لبنان به سه موضع اشغالگران صهیونیستی در مزارع اشغالی شبعا
جنبش مقاومت اسلامی لبنان با انتشار بیانیه‌ای از هدف قرار دادن سه موضع اشغالگران صهیونیستی در مزارع اشغالی شبعا در لبنان با هدف همبستگی با مقاومت فلسطین خبر داد.
لحظه به لحظه با فلسطین؛ پیشروی عملیات «طوفان الاقصی»
شنبه 1402/07/15 ساعت 09:32
این گزارش به روز می‌شود...
لحظه به لحظه با فلسطین؛ پیشروی عملیات «طوفان الاقصی»
ساعاتی پس از اعلام آغاز عملیات طوفان الاقصی در داخل اراضی اشغالی توسط فرمانده کل گردان‌های عزالدین القسام، رسانه‌های رژیم اسرائیل از فعال شدن سامانه هشدار شلیک موشک در شهرک‌های اطراف غزه و حتی «دیمونا» در داخل اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
ویتامینی که کمبود آن خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می‌دهد
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر قطر را دشمنی خطرناک توصیف کرد
دستگیری عامل انتشار تصاویر پرتاب موشک‌های ایرانی
کشف انبار نان خشک در اراک
فرمان آماده‌باش در یمن؛ صنعا از مرحله جدید تقابل با عربستان خبر داد
یمن خط قرمز دریایی کشید؛ هشدار صنعا به کشتی‌های سعودی
رهبر انقلاب: صیانت از وحدت و پرهیز از تفرقه وظیفه همگانی است
پزشکیان: تداوم اقتدار ایران مدیون نجابت مردم است
رئیس فیفا زیر آتش انتقادات؛ فیگو خواستار کنار رفتن اینفانتینو شد
پایان جولان باند حرفه‌ای سارقان احشام در مازندران
پادکست | ناگفته هایی از جلسه دریاسالار شهید علی شمخانی با فرماندهان در روز نهم اسفند
جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 15 مرداد + جدول به تفکیک شهرستان
مهران رکورد جهان را شکست؛ 266 هزار تردد در یک روز
تشویق به مذاکره درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
زمین‌لرزه 5.5 ریشتری جزیره هالماهرا اندونزی را لرزاند
رومانی برای مقابله با کمبود برق، نیروگاه 70 ساله‌اش را روشن کرد!
ماجرا و جزییات نصب سنگ مزار اکبر عبدی چه بود؟
بریکس به دنبال ارتقای خدمات آماری در عصر دیجیتال
تحلیل «فارن افرز» از نامیرایی محور مقاومت
بیش از 15 دستورکار در نشست اوراسیا؛ از بازار مشترک مالی تا توسعه تجارت
رایزنی ایران و عراق برای گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی
اتحادیه لیگ‌های اروپایی علیه اینفانتینو
محدودیت تردد در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
وزیر صمت راهی قرقیزستان شد
آیین بزرگداشت شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز برگزار شد
یک کشتی دیگر در ساحل یمن هدف قرار گرفت
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات سرکش گیلانغرب
بازگشت «آژانس دوستی»؛ فصل دوم سریال نوستالژیک به تولید نزدیک شد
رایزنی مصر و عراق برای احداث خط لوله نفت به دریای سرخ
غریب‌آبادی:پیام‌هایی از آمریکا مبنی بر آمادگی برای بازگشت به تعهدات دریافت کرده ایم
شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
دستگیری باند سرقت پراید با اعتراف به 30 فقره سرقت
واکنش«بی‌بی» به نشست امان؛ مخالفت با تشکیل کشور فلسطین
اعتصاب گسترده در استان‌های جنوبی یمن در اعتراض به وضعیت امنیتی و اقتصادی
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است