×
سیاسی
شناسه خبر : 152487
تاریخ انتشار : جمعه 1402/07/14 ساعت 18:24
ابعاد وقاحت مثال‌زدنی وزیر خارجه ژرمن‌ها علیه ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

ابعاد وقاحت مثال‌زدنی وزیر خارجه ژرمن‌ها علیه ایران

نوع موضع‌گیری بربوک در قبال ماجرایی عادی که تلاش شده با روایتی دروغ، تبدیل به پروژه‌ای دیگر علیه جمهوری اسلامی شود، حتی از موضع‌گیری آماتورترین سیاست‌مداران و وزرای خارجه جهان غیرحرفه‌ای‌تر و البته وقیحانه‌تر است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان که ناپختگی و اظهارات حاشیه‌سازش در موضوعات مختلف بارها در سطح اروپا و نظام بین‌الملل مسئله‌ساز شده، ظاهرا بر تداوم این رفتارها اصرار دارد. 

او چند روز پیش در اظهاراتی وقیحانه و مداخله‌جویانه که قطعا نمی‌تواند صرفا ناشی از فقدان عقلانیت او باشد، درباره اتفاق رخ داده برای «آرمیتا گراوند» اعلام کرد: «اینکه دوباره دختری جوان در ایران برای جانش می‌جنگد فقط برای اینکه موهایش در مترو دیده می‌شده، غیرقابل تحمل است. جای پدر و مادر جلوی دوربین نیست، اما حق آنهاست که بر بالین دخترشان باشند.»

در خصوص مواضع وزیر خارجه آلمان سه نکته مهم و اساسی وجود دارد:

نخست اینکه؛ بربوک به عنوان وزیر خارجه کشوری با آمار بالای خشونت علیه زنان در اروپا و جهان، در حالی چنین ادعای دروغی را اعلام کرده که حتی بنا به اعتراف رسانه‌ها و شبکه‌های خارجی، اساسا در خصوص اصل ماجرا ابهامات زیادی وجود دارد و صحت آن کاملا زیر سوال است! شواهد موجود نیز نشان از دروغ بودن ادعای رسانه‌های ضدانقلاب دارد و مصاحبه والدین فرد بستری شده در بیمارستان نیز بر این سناریوی تکراری اما هدفمندِ دشمنان ملت ایران مهر تایید می‌زند.

در چنین شرایطی؛ اظهارات مبتنی بر دروغِ وزیر خارجه آلمان را علاوه بر تنزل عقلانیت در برلین، باید ناشی از عدم توانایی او و دولت متبوعش در کلید زدن مجدد اغتشاشات در ایران در سالگرد حوادث سال گذشته ارزیابی کرد که خشم و عصبانیت آنها را شدیدا برانگیخته است.

دوم اینکه؛ وزیر خارجه آلمان شخصا سرمایه‌گذاری زیادی بر روی اتحاد جریانات تجزیه‌طلب ضدایرانی خصوصا احزاب کومله، دموکرات و پژاک طی یک‌سال اخیر صورت داد و یکی از طرف‌داران اصلی خلق بحران‌های مزمن داخلی و تجزیه ایران بر اساس مولفه‌های قومی-مذهبی بود.

بربوک در همین راستا طی سه ماه منتهی به فرا رسیدن سالگرد اغتشاشات پاییز گذشته، جلساتی با برخی اعضای ضدانقلاب در برلین داشته و از حمایت مطلق دولت و وزارت خارجه آلمان از بازتولید بحران در ایران سخن گفته بود.

نکته سوم اما مربوط به تاثیرپذیری بربوک از دو سیاست‌مدار ضدایرانی در آلمان یعنی «بیژن جیرسرایی» دبیرکل حزب دموکرات‌های آزاد و «امید نوری‌پور» سخنگو و مقام ارشد حزب سبز این کشور است.

این دو سیاست‌مدار آلمانی که تبار ایرانی خود را عملا فراموش کرده‌اند، طی یک‌سال اخیر هدایت‌گران اصلی و پشت پرده مواضع وزیر خارجه‌ی خام اما جنجالی آلمان در تقابل مطلق با کشورمان بوده‌اند.

با این تفاسیر؛ نوع موضع‌گیری بربوک در قبال ماجرایی عادی که تلاش شده با روایتی دروغ، تبدیل به پروژه‌ای دیگر علیه جمهوری اسلامی شود، حتی از موضع‌گیری آماتورترین سیاست‌مداران و وزرای خارجه جهان غیرحرفه‌ای‌تر و البته وقیحانه‌تر است.

سوال اینجاست که؛ این اظهارات زرد و غیر مستند از سوی یک مقام رسمی با کدام سند و مدرکی صورت گرفته و وزیر خارجه یک کشور که باید بیش از هر فرد دیگری به رعایت مبانی حقوقی ملتزم باشد، چگونه چنین ادعایی را مطرح می‌کند؟!

ظاهرا اشتیاق وصف‌ناپذیر مقامات غربی برای ایجاد آشوب در ایران موجب شده همه مرزهای حقوقی، اخلاقی، دیپلماتیک و... را زیر پا بگذارند.

قطعا بربوک هزینه و نتیجه بازی در زمین سیاست‌مداران ضدانقلاب در سرزمین ژرمن‌ها را در آینده پرداخت خواهد کرد، چه، بی‌شک تیر او در بازتولید اغتشاشات بار دیگر به سنگ خواهد خورد و او با تبعات حقوقی، بین‌المللی و سیاسی اعلان جنگ علنی علیه امنیت ملی ایران مواجه خواهد شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مهرماه1402/ بازخوانی یک حادثه؛ اسم رمز «آرمیتا» به جای «مهسا»
سه‌شنبه 1403/01/07 ساعت 16:56
نورنیوز بررسی کرد؛
مهرماه1402/ بازخوانی یک حادثه؛ اسم رمز «آرمیتا» به جای «مهسا»
در حالی که مادر و ‌پدر «آرمیتا گراوند» اعلام کرده‌اند که پس از بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته به یقین رسیده‌اند که رخداد پیش آمده برای فرزندشان صرفا یک حادثه بوده اما رسانه‌های معاند اصرار دارند تا با حاشیه‌سازی، موضوع را تبدیل به جریان اعتراضی جدید کنند.
ابعاد وقاحت مثال‌زدنی وزیر خارجه ژرمن‌ها علیه ایران
دوشنبه 1402/07/17 ساعت 13:23
نور ویدئو؛
ابعاد وقاحت مثال‌زدنی وزیر خارجه ژرمن‌ها علیه ایران
نوع موضع‌گیری بربوک در قبال ماجرایی عادی که تلاش شده با روایتی دروغ، تبدیل به پروژه‌ای دیگر علیه جمهوری اسلامی شود، حتی از موضع‌گیری آماتورترین سیاست‌مداران و وزرای خارجه جهان غیرحرفه‌ای‌تر و البته وقیحانه‌تر است.
بازخوانی یک حادثه؛ اسم رمز «آرمیتا» به جای «مهسا»
جمعه 1402/07/14 ساعت 17:47
نور ویدئو؛
بازخوانی یک حادثه؛ اسم رمز «آرمیتا» به جای «مهسا»
در حالی که مادر و ‌پدر «آرمیتا گراوند» نوجوانی که در مترو بیهوش شد، اعلام کرده‌اند که پس از بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته به یقین رسیده‌اند که رخداد پیش آمده برای فرزندشان صرفا یک حادثه بوده اما رسانه‌های معاند اصرار دارند تا با حاشیه‌سازی، موضوع را تبدیل به جریان اعتراضی جدید کنند.
افزایش خشونت علیه زنان در آلمان و سکوت مدعیان
چهارشنبه 1402/03/31 ساعت 15:53
نورنیوز بررسی کرد؛
افزایش خشونت علیه زنان در آلمان و سکوت مدعیان
بسیاری از سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان، انتخاب مجدد خود در ایالاتشان را مرهون حمایت لابی‌های صهیونیستی می‌دانند، لذا مخالفت با آیپک برای آنها هزینه‌ساز خواهد بود!
نظرات

آخرین اخبار
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم