×
سیاسی
شناسه خبر : 152437
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/07/13 ساعت 11:51
پوتین: روابط با ایران را تقویت می‌کنیم

پوتین: روابط با ایران را تقویت می‌کنیم

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه مسکو روابط بسیار خوبی با تهران دارد،تاکید کرد: ما این روابط را به هر طریق ممکن تقویت خواهیم کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در  دیدار با برندگان و فینالیست‌های مسابقه بهترین معلم روسیه در سوچی درباره روابط کشورش با ایران گفت: ما روابط بسیار خوبی با ایران داریم و خواهان روابط نزدیک‌تر با تهران هستیم. ما این روابط را از هر طریق ممکن تقویت خواهیم کرد. به همین دلیل است که ما تمام تلاش خود را برای توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم و این را در آینده نیز حفظ خواهیم کرد.

پوتین همچنین با اشاره به روابط تاریخی و نزدیکی ایران و روسیه از ایجاد موسسات آموزشی در ایران به‌عنوان بخشی از هدف گسترده‌تر برای برقراری روابط نزدیک‌تر با تهران صحبت کرد.

رئیس‌جمهور روسیه «قدرت نرم» را به عنوان راهی برای تقویت روابط ایران و روسیه مطرح کرد و گفت: قدرت نرم به بهترین معنای این کلمه، ارتقای فرهنگ و نظام آموزشی ماست. ما این موضوع را نیز بررسی خواهیم کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، او در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره لزوم داشتن یک جهان چند قطبی که دموکراتیک‌تر و عادلانه‌تر خواهد بود، اظهار داشت: جهان به تدریج در حال خلاص شدن از دیکتاتوری با مدل مالی و اقتصادی است که هدف آن سوق دادن (کشورها) به بدهی و بردگی، تبدیل شدن آنها به مستعمرات اقتصادی و محروم کردن تمام مناطق جهان از منابع توسعه است.

پوتین خاطر نشان کرد: بنابراین، ساختن نظم جهانی چندقطبی که برای اکثریت بشریت دموکراتیک‌تر، صادقانه‌تر و عادلانه‌تر باشد، به سادگی اجتناب‌ناپذیر و از نظر تاریخی ضروری است.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: این شامل ایجاد پایه‌های اقتصادی قوی برای چنین سیستم جهانی نیز می‌شود. علاوه بر این، فناوری‌های مدرن گزینه‌های جدیدی را هم برای مردم و هم برای مشاغل فراهم می‌کنند و به دولت‌ها اجازه می‌دهند تا مؤسسات مالی و عمومی را تأسیس و حمایت کنند که واقعیت در حال تغییر دنیای چندقطبی را منعکس می‌کند و به‌علاوه سیستم‌های پرداخت بین‌المللی راحت‌تر و ایمن‌تری را ایجاد می‌کند.

او افزود: کشورهایی که ارزهای جهانی را مدیریت می‌کنند در راس یک «هرم مالی» قرار دارند و این با منافع اکثریت همخوانی ندارد. من شدیداً انتظار دارم که علی‌رغم تمام پیچیدگی‌های کنونی در صحنه بین‌المللی، ما در نهایت به یک اجماع خاص دست یابیم، نه اینکه تنها به منافع کشورهایی که به اصطلاح در حال حاضر در راس این هرم مالی هستند، محدود شویم. این شرایط با منافع امروز اکثریت قریب به اتفاق بشریت مطابقت ندارد.

ولادیمیر پوتین درباره معضل جرایم سایبری نیز گفت که تشریح رویکردهای مشترک در خصوص تهدیدات سایبری بسیار مهم است زیرا اینها مشکلات مشترکی (در جهان) هستند.


ایسنا
کلید واژگان
ایرانروسیهپوتین
نظرات

آخرین اخبار
بهترین شوینده‌های پوست کدامند؟
سرفه‌های آلرژیک و عفونی نشانه چه بیماری‌هایی هستند؟
تاثیر نوشیدنی‌های شیرین بر اضطراب نوجوانان
با این راهکار ساده از خطر ابتلا به آلزایمر رها شوید
کمبود چه غذایی به حافظه آسیب می‌زند؟
محرومیت بازیکن جنجالی بنفیکا
پاریس: خواستار ممنوعیت تردد دریایی روسیه هستیم
وزیر خارجه اسپانیا: صحبت از وقوع جنگ جهانی سوم اغراق آمیز است
واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت
نخست‌وزیر انتاریو: ترامپ به‌تنهایی جهان را به آشوب کشانده است
درآمد چند صد میلیون دلاری قزاقستان از مالیات گوگل
انصارالله به‌دنبال افزایش سطح آمادگی برای مقابله با حمله احتمالی آمریکا
هشدار درباره تشدید بحران بهداشتی و انسانی در غزه
درخواست روسیه از آمریکا: از اقدام نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران صرفنظر کن
کدام معاون رئیس جمهور خواهد شد؛ «روبیو یا ونس؟»
نیروهای عملیاتی هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند
درخواست زلنسکی از ترامپ؛ در کنار ما بمان!
به‌تعویق افتادن سفر روبیو به اراضی اشغالی
شکست اروپا در رابطه با تحریم‌های جدید ضدروسی
واکنش فرمانداری تهران به حواشی رد صلاحیت برخی داوطلبان انتخابات شوراها
جزئیات تازه از فساد 17 همتی سلاطین سکه و خودرو
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
دلیل ارسال پیامک عجیب مشخص شد
امضای سند همکاری‌های اقتصادی ایران و آذربایجان
بازگشایی همه موزه‌ها در نوروز
ادعای ترامپ: روسای جمهور تاثیر گذار هدف خشونت قرار می‌گیرند
سقوط بالگرد نظامی در پرو با 15 کشته
تشدید تحریم‌های حقوق‌بشری علیه روسیه توسط اتحادیه اروپا
نتانیاهو: با روزهای پیچیده‌ و چالش‌برانگیزی مواجه هستیم
ترامپ با حمله به ایران، متحمل شکستی طولانی‌مدت خواهد شد
حذف نام «اسرائیل» از صورتجلسه‌های پارلمان اردن
بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین
هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران
نورنما |5 اسفند سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس گرامی باد
آتش‌سوزی در یک گاراژ چوب‌بری در بزرگراه آزادگان تهران
خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران کذب است
دور بعدی مذاکرات روسیه و اوکراین احتمالا آخر هفته جاری برگزار می‌شود
رقابت سخت در صدر جدول؛ سپاهان به رتبه دوم رسید
شیخ نعیم قاسم: پیروزی یا شهادت؛ شکست در قاموس مقاومت جایی ندارد
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
آمریکا در آستانه جنگ؛ خاکریز بلند عدم قطعیت‌ها ترامپ را متوقف کرده!
عمار حکیم: ثبات ایران رکن مهم برای امنیت و ثبات منطقه است
گزارش تصویری | موج تازه خشونت ها در مکزیک پس از کشته شدن «ال منچو»
«باتلاق راهبردی» آمریکا
بلومبرگ: ویتکاف و کوشنر پنجشنبه برای مذاکره با ایران راهی ژنو می‌شوند
اسرائیل بیمارستان زیرزمینی می‌سازد
ترامپ هم ایران را تحریم می‌کند و هم برایش اشک تمساح می‌ریزد!
توقف تصویب توافق تجاری با آمریکا توسط اتحادیه اروپا
قتل مسلحانه در جاده باغین و دستگیری قاتل
ورود توده هوای سرد به خراسان رضوی