×
سیاسی
شناسه خبر : 152323
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/07/11 ساعت 18:24
وحشت از وحدت و خط قرمز سرویس‌های امنیتی غرب

نورنیوز بررسی کرد؛

وحشت از وحدت و خط قرمز سرویس‌های امنیتی غرب

هر آنچه مصداق هم‌گرایی و هم‌افزایی و اتحاد در جهان اسلام باشد، اساسا خط قرمز دستگاه‌های امنیتی غرب محسوب می‌شود و نقطه اوج این همگرایی، برگزاری جشن‌های هفته وحدت و نقشه‌ی راه مشترک علمای مسلمان جهت استمرار این هم‌افزایی و همکاری است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: فرا رسیدن میلاد با سعادت پیامبر خاتم صلی‌الله علیه وآله و برگزاری هفته وحدت در کشورهای حوزه جهان اسلام، همواره با وحشت و نگرانی دستگاه‌های اطلاعاتی غرب توأم بوده است.

به بیان دقیق‌تر؛ هر آنچه مصداق هم‌گرایی و هم‌افزایی و اتحاد در جهان اسلام باشد، اساسا خط قرمز دستگاه‌های امنیتی غرب محسوب می‌شود و نقطه اوج این همگرایی، برگزاری جشن‌های هفته وحدت و نقشه‌ی راه مشترک علمای مسلمان جهت استمرار این هم‌افزایی و همکاری است.

جریانات قدرت در غرب برای هدف قرار دادن وحدت مسلمانان، در هر دوره‌ای از تاریخ معاصر شکل و روش خاصی را طراحی و اجرا کرده‌اند؛ از فرستادن جاسوس‌هایی در لباس مبلغان دینی در قرون گذشته تا خلق بحران‌های امنیتی مزمن از جمله تاسیس داعش و شکل‌دهی جریانات تروریستی-تکفیری مسلح طی سال‌های اخیر.

هدف غایی بازیگرانی مانند واشینگتن، تل‌آویو و متحدان اروپایی آنها از پیشبرد این سناریو اما کاملا مشخص است و آن چیزی جز جلوگیری از تجمیع توان مسلمانان و همگرایی آنها در مسیر مواجهه با توطئه‌های دشمنان نیست.

تروریسم تکفیری و اسلام‌ستیزی سیستماتیک، دو مولفه‌ای است که غرب در راستای جلوگیری از تحقق وحدت مسلمانان به آنها تمسک جسته است.

کارکرد تروریسم تکفیری، ایجاد بحران‌های مزمن و مستمر امنیتی در حوزه جغرافیایی جهان اسلام با هدف وادار نمودن کشورهای مسلمان به تسلیم در برابر غرب و تن دادن به خواسته‌های آنها در حوزه سبک زندگی، سیاست‌گذاری عمومی و تعیین راهبردها است.

در واقع؛ غرب طی سال‌های اخیر تلاش کرده از ظرفیت تروریسم تکفیری در مسیر تغییر راهبردها و رفتارهای بازیگران منطقه استفاده کند.

فراتر از آن، غرب در تلاش است گفتمان اصیل اسلامی که بر مبنای اتحاد، همگرایی، مشورت و همدلی مومنانه مسلمانان شکل گرفت را با خلق گفتمان‌های ساختگی و کاذبی مانند «اسلام تکفیری» و «اسلام لائیک» هدف قرار دهد.

از این رو جنس نبرد دشمنان در مواجهه با اتحاد مسلمانان، هم «راهبردی» و هم «گفتمانی» است و در رصد و مواجهه با رویکرد آنان باید هر دو جنبه ماجرا را در نظر گرفت.

اسلام‌ستیزی سیستماتیک و هدایت شده در محدوه جغرافیایی آمریکا و اروپا، دقیقا مکمل تروریسم تکفیری در جغرافیای جهان اسلام است.

هدف از خلق هر دو جریان ضد اسلامی، تهی ساختن جوامع اسلامی از اهداف و راهبردهای پویا و پیش‌برنده‌ای است که در ذات اسلام ناب محمدی(ص) و بر اساس تسلیم‌ناپذیری در برابر سلطه دشمنان وجود دارد.

راه رسیدن آنها به این هدف شوم، ایجاد هزینه‌های مستمر برای مسلمانان و جلوگیری از تحقق وحدت و همگرایی آنهاست.

بر این اساس؛ هرگونه اقدامی که در مسیر همگرایی و هم‌افزایی مسلمانان برداشته شود، قطعا در مهار و شکست بازی پیچیده غرب و رژیم صهیونیستی موثر خواهد بود. از این رو همگرایی و وحدت مسلمانان در هر برهه‌ای از تاریخ، خصوصا در برهه کنونی، یک الزام دینی و راهبردی محسوب می‌شود.

قطعا باید ارزش ذاتی و اکتسابی این وحدت را درک کرد و در مسیر تحقق نهایی آن گام‌های استوار و بلندی را برداشت.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد