×
سیاسی
شناسه خبر : 152271
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/07/10 ساعت 14:32

رئیسی در دیدار شرکت‌کنندگان جشنواره خورشید:

رئیسی: ما مدعی حقوق بشر هستیم و غرب متهم/ جمهوری اسلامی نگاه ابزاری غرب به زن را نفی می‌کند

رئیس‌جمهور در دیدار با شرکت کنندگان جشنواره رسانه ای خورشید تأکید کرد: امروز ما در جایگاه مدعی حقوق بشر هستیم و غربی‌ها در جایگاه متهم؛ آنها باید پاسخ دهند که چگونه حقوق انسان‌ها را ضایع می‌کند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در دیدار با شرکت کنندگان در جشنواره رسانه‌ای خورشید گفت: به ما تأکید شده است که در زندگی باید از پیامبر پیروی کنیم. انسان‌ها به دنبال الگو هستند و بهترین الگو برای چگونه زیستن، زندگی پیامبر است.

رئیس جمهور تأکید کرد: از جلوه‌های زندگی پیامبر توجه به زن و حقوق زن است تا جایی که خداوند متعال، زنی مانند حضرت زهرا را کوثر و به عنوان جلوه همه خوبی‌ها معرفی می‌کند.

او با بیان اینکه توجه به سنت نبوی و آموخته‌های پیامبر یک اصل مهم است، گفت: نقش زنان در انقلاب اسلامی نقش بسیار برجسته‌ای بوده است. در پیروزی انقلاب، در ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان، در دفاع مقدس و در سازندگی و در میادین ورزشی نقشی که ایفا کردند نقش زنان نقش بسیار ارزشمندی است.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران معتقد است که استفاده غرب از زنان استفاده ابزاری است اما آنچنان که خداوند برای مردها ظرفیت در نظر گرفته است برای زنان هم این ظرفیت وجود دارد.

رئیس جمهور ادامه داد: برخلاف جوامع غربی که نگاه ابزاری به زن دارند یا برخی تفکرات واپس‌گرا که معتقدند زن باید در خانه بماند نگاه به جمهوری اسلامی به زن نگاه سوم و مترقی است زیرا زن می‌تواند منشأ آثار بسیاری در جامعه سازی شود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به نگاه غربی‌ها به موضوع زن گفت: غربی‌ها زن و حقوق زن را به عنوان یک ابزار برای فشار به کشورهای مستقل مورد استفاده قرار می‌دهند، در حالی که حقیقتاً آنها به دنبال حقوق زن و حقوق بشر نیستند.

او گفت: امروز ما در جایگاه مدعی حقوق بشر هستیم و غربی‌ها در جایگاه متهم؛ آنها باید پاسخ دهند که چگونه حقوق انسان‌ها را ضایع می‌کنند.

رئیس جمهور ادامه داد: یک طومار بلندی از نقض حقوق زن و انسان‌ها در میان غربی‌ها وجود دارد، از جمله آن ۷۰ سال ظلمی که به فلسطینی‌ها شده است و ۲۰ سال ظلمی که آمریکایی‌ها در افغانستان انجام دادند، به گونه‌ای که ۳۵ هزار کودک معلول در افغانستان وجود دارد. جز جنگ و خونریزی و ویرانی ثمره‌ای از حضور آمریکایی‌ها در افغانستان وجود ندارد.

آیت‌الله رئیسی بیان کرد: ممکن است شما بگویید که غربی‌ها دارای رسانه‌های فراگیری هستند و صدای بلندی دارند اما ما معتقدیم رسانه‌های مستقل و شما خبرنگاران می‌توانید در روشنگری نقش بسیار مهمی داشته باشید. موضوعی که می‌تواند با هم افزایی و همراهی شما خبرنگاران محقق شود و صداهای بلندی در جهان اتفاق بیفتد لذا شما خودتان را و رسانه‌های مستقل را دست کم نگیرید.

رئیس جمهور ادامه داد: دستگاه‌های خبری غربی و هژمونی رسانه‌های غربی می‌خواهند اینگونه جلوه دهد که آنها درست می‌گویند در حالی که لازم است شما برای آگاهی بخشی و امید آفرینی در جاهای مختلف فعالیت کنید و روایات درست و صحیح اثربخش و روشنگر را به مردم ارائه کنید.

او تأکید کرد: در جنگ روایت‌ها، روایت دقیقِ آگاهی‌بخش و به موقع که ادراک را درست شکل دهد به‌ویژه در نسل جوان بسیار اهمیت دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه از بانوی خبرنگار فلسطینی که برای انتشار خبر کشتار و جنایت صهیونیست‌ها در خون خود غلتید حمایت می‌کنیم، گفت: غربی‌ها جلوی چشم جهانیان قرارداد می‌نویسند و آن‌را نقض می‌کنند.

آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: همگرایی و همکاری شما خبرنگاران در امیدآفرینی و برای بیان جنایت‌های بسیاری که امروز در کشورهای آمریکایی و غربی مرتکب می‌شوند بسیار مهم است. غربی‌ها جنایت می‌کنند و تازه نامش را آزادی بیان و حقوق انسان می‌گذارند.آنها به مقدس‌ترین کتاب ما که قرآن است توهین می‌کنند که این علیه آزادی بیان و حقوق انسان است.

رئیسی بیان کرد: آنها به همه اعتقادات باورهای بشریت و کتب آسمانی توهین می‌کنند.

رئیس جمهور با اشاره به خبرنگاران خارجی حاضر در این همایش گفت: آنچه که در جای جای عالم اتفاق می‌افتد را مشاهده می‌کنید و این وظیفه و رسالت شما و رسانه‌های مستقل شما و همه ما را سنگین‌تر می‌کند. رسالت صحیح آن است که روایت صحیح را به مردم منتقل کنیم و راویان مزدور و روایت‌های ناصحیح را کنار بگذاریم و نگذاریم که آنها ادراک غلط را در ذهن مردم شکل دهند.

او تأکید کرد: باید مردم قدرت تحلیل پیدا کنند. پیامبر اسلام (ص) آمد و همینطور امام صادق (ع) و بزرگان دین ما آمدند تا مردم را به تعقل و فکر و اندیشه ورزی دعوت کنند. بزرگان دینی ما همواره می‌خواستند که مردم فکر کنند در حالی که در جوامع غربی اندیشه آزاد را نمی‌خواهند بلکه اندیشه‌ای را می‌خواهند که تحت تأثیر خودشان باشد و مستقل نباشد.

رئیس جمهور ادامه داد: غرب با کمک رسانه‌های خود به دنبال آن است که اخبار ساختگی و اتهام‌هایش را به جوامع بشری تحمیل کند. در حالی که بیان و قلم اصحاب رسانه نقش مهمی دارد برای آنکه واقعیات را به جامعه بشری منتقل کند این چیزی است که آمریکایی‌ها و مغرب زمین آن را نمی‌خواهند زیرا آنان ادامه سلطه‌گری خود را در جهل مردم می‌دانند.

او افزود: غربی‌ها می‌خواهند جوامع بشری در مقابل تعقل جهل داشته باشند و و دانشجویان و دانشگاهیان و مردم دارای قدرت تحلیل نباشند.

آیت‌الله ادامه داد: آنچه که شهدای ما خواستند این بود که مردم قدرت تحلیلشان افزایش یابد و سره را از ناسره تشخیص دهند. حق را از باطل تشخیص دهند و طرفدار واقعی حقوق انسان را از ناقض حقوق بشر متمایز کنند.

رئیس قوه اجرایی کشور با اشاره به موضوع فلسطین اشغالی گفت: شما ببینید با حمایت غربی‌ها چقدر قرارداد در خصوص فلسطین به امضا رسید و دشمنان و اشغالگران همه آنها را نقض کردند و همه این نقض پیمان‌ها و میثاق شکنی‌ها در جلوی چشم آمریکایی‌ها صورت گرفته است.

او با اشاره به جنگ روایت‌ها افزود: در جنگ روایت‌ها باید تلاش کرد تا آن روایت دقیق و آگاهی بخشی به موقع را داشته باشیم تا ادراک درست در میان مردم و نسل جوان شکل گیرد، لذا روایتگری دقیق از حوادث بسیار مهم است که لازم است از حوادث مختلف جهان انجام شود. ما از آن خانم خبرنگاری که در فلسطین برای روایت کشتار صهیونیست‌ها در خون خود غلطید از او حمایت می‌کنیم. از آن خانمی که در آلمان برای حفظ حجاب و ارزش‌های خودش در خود جلسه دادگاه به خاک و خون کشیده شد، از او حمایت می‌کنیم. همچنین ما از خانم آگاهی بخشی که در رسانه قلم می‌زند حمایت می‌کنیم و امروز باید از همه خانم‌هایی که در عرصه‌های مختلف از جمله در رسانه‌ها فعالیت می‌کنند، حمایت شود.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش اذعان کرد: آنچه که بنیانگذار انقلاب ما و همین‌طور رهبری انقلاب به ما یاد دادند این است که اندیشه‌های آزاد و مستقل می‌تواند تأثیرگذار باشد.

رئیس جمهور در پایان تأکید کرد: هر چند امکان کامل شنیدن همه سخنانتان برایم فراهم نشد اما همین مقدار را هم مغتنم می دانم و امیدوار شدم که این نشست منشأ برکاتی برای خبررسانی صحیح و مستقل است.







 


پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
اخبار مرتبط
رئیسی: وحدت اندیشه‌ای با محوریت حق، قرآن و پیامبر اکرم است
یکشنبه 1402/07/09 ساعت 10:37
رئیسی: وحدت اندیشه‌ای با محوریت حق، قرآن و پیامبر اکرم است
رئیس جمهور با بیان اینکه وحدت یک نگاه مقطعی نیست بلکه یک منظومه فکری با محوریت حق است، گفت: وحدت به معنای وحدت در مذاهب و یا جغرافیا نیست، بلکه اتحاد و انسجام برای حفظ منافع امت اسلامی است.
رئیسی: از موضع صاحبان انقلاب مطالبه‌گری کنید
شنبه 1402/07/08 ساعت 14:09
درخواست رئیس جمهور از خانواده شهدا؛
رئیسی: از موضع صاحبان انقلاب مطالبه‌گری کنید
رئیس جمهور خانواده معظم شهدا را پرچم‌های برافراشته ایثار و شهادت در جای‌جای کشور دانست و خطاب به آنها گفت: هرگز از آرمان این شهدا عقب‌نشینی نکنید، از موضع صاحبان این انقلاب مسائل و مشکلات را مطالبه کنید.
پایان تشنگی اصفهان؛ آبِ دریای عمان در مسیر نصف جهان
جمعه 1402/07/07 ساعت 11:13
پایان تشنگی اصفهان؛ آبِ دریای عمان در مسیر نصف جهان
با اجرای طرح انتقال آب از دریای عمان به اصفهان که با اعتبار 140 هزار میلیارد تومان در حال اجرا می باشد در مرحله اول، برداشت آب از زاینده‌رود توسط صنایع قطع خواهد شد و در مرحله دوم علاوه بر آب صنایع، مازاد آب در بخش آشامیدنی، کشاورزی و حقابه محیط زیست به مصرف خواهد رسید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
X
آگهی تبلیغاتی