×
سیاسی
شناسه خبر : 152197
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/07/09 ساعت 14:59
وحدت؛ پادزهر توطئه‌های غرب

* سیدرضا صدرالحسینی

وحدت؛ پادزهر توطئه‌های غرب

در شرایطی که غربی‌ها و آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال اختلاف و شکاف در جهان اسلام هستند، تاکید بیشتر مسلمانان بر موضوعی به نام وحدت، پادزهری است که قطعا می‌تواند توطئه‌های غرب علیه جهان اسلام را خنثی کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در ایام میلاد باسعادت پیامبر عظیم‌الشان اسلام حضرت محمد مصطفی‌(ص) که مسلمانان در نقاط مختلف جهان مشغول جشن و سرور و شادی هستند و در بعضی از کشورها که بخش قابل‌توجهی از جمعیت آنها را مسلمانان تشکیل می‌دهند و آنها را کشورهای مسلمان می‌نامیم، جشن‌های بزرگ مردمی در حال برگزاری است، متاسفانه در یک جنایت تروریستی در کشور پاکستان تعداد قابل‌توجهی از مسلمانان به شهادت رسیدند و جمعی نیز مجروح شدند.

نگاهی به ریشه این‌گونه حرکات به‌روشنی نشان می‌دهد کسانی که اکنون درحال انتقام از موضوعی به نام هفته وحدت و جشن میلاد رسول گرامی اسلام هستند و می‌خواهند این وحدت را بر‌هم بزنند و خدشه‌دار کنند، همان‌هایی هستند که پشت قضیه قرآن‌سوزی‌ها در یک سال گذشته بوده‌اند.  

در واقع می‌بینیم در مقابل پیشرفت و توسعه افکار و اعتقادات اسلامی در پنج قاره جهان، جنگی تمام‌عیار در جریان است و عده‌ای با برنامه‌ریزی‌های دقیق با استفاده از فناوری‌های تخریبی که معمولا در اختیار سرویس‌های اطلاعاتی است جمعیت مسلمانان را در نقاط مختلف مورد هجمه قرار می‌دهند که نمونه‌های آن را در سال‌های گذشته در مساجدی که نماز جمعه برگزار می‌شده یا تجمعات اسلامی، مشاهده می‌کنیم.

البته در پاکستان، جریان تروریستی داعش بسیار فعال است و امروز بر هیچ‌یک از تحلیلگران و پژوهشگران عرصه سیاست و بین‌الملل پنهان نیست که تروریست‌های منطقه‌ای به‌ویژه گروه داعش از‌سوی نظام سلطه غرب و به‌ویژه آمریکا مورد حمایت است.  

آمریکا از پیشرفت روزافزون اسلام و توافق‌های قابل‌توجهی که بین‌ جریان‌های مختلف اسلامی به‌وجود آمده، بسیار ناراحت و نگران است و همزیستی مسلمانان در نقاط مختلف دنیا را به زیان سیاست‌های خود می‌داند و برهمین اساس از هیچ اقدام و توطئه‌ای علیه آنها فروگذار نمی‌کند.

در انفجار تروریستی اخیر در پاکستان نیز شاهد بودیم که مجددا تروریست‌های داعش، فعال شدند و با برنامه‌ریزی این حمله ناجوانمردانه به اجتماع بزرگ مسلمانان در جشن میلاد نبی اکرم‌(ص) تلاش کردند شادی ایام میلاد پیامبر اسلام و هفته وحدت را به غم و اندوه تبدیل کنند.

در چنین شرایطی در ضمن محکومیت این‌گونه جنایت‌ها باید این نکته مورد توجه قرار گیرد که مسلمانان می‌توانند از این جنایات و مشکلات درس بگیرند و دست‌های پشت‌پرده این‌گونه جنایات را در رسیدن به اهداف خود ناکام بگذارند.

برای یافتن پاسخ این سؤال باید بررسی کرد که بانیان این جنایات چه اهدافی را دنبال می‌کنند و دقیقا در مخالف مسیری که آنها پیگیری می‌کنند، حرکت کرد.

بر همین اساس در شرایطی که غربی‌ها و آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال اختلاف و شکاف در جهان اسلام هستند، تاکید بیشتر مسلمانان بر موضوعی به نام وحدت، پادزهری است که قطعا می‌تواند توطئه‌های غرب علیه جهان اسلام را خنثی کند.

در همین چارچوب باید اقناع جریان‌های فکری منحرف به‌ویژه جریان‌های سلفی - تکفیری که زاییده تفکرات غرب و مورد حمایت رژیم صهیونیستی هستند با دقت و همت بیشتری در جهان اسلام انجام شود و علمای جهان اسلام در این زمینه فعال‌تر شوند.

هر چقدر که وحدت در حوزه فکری، بیشتر تحقق یابد و ادبیات وحدت در جهان اسلام گسترش یافته و نقاط وحدت‌بخش در میان مسلمانان برجسته‌سازی شود، قطعا می‌توانیم مقابل توطئه‌های غرب بایستیم و از بروز جنایات مشابه جلوگیری کنیم.

البته‌ باید بدانیم که وحدت جهان اسلام قطعا مورد حقد و کینه صهیونیسم بین‌الملل خواهد بود و آنها از برنامه‌ریزی برای خدشه‌دار کردن این وحدت، دست نخواهند کشید و مسلمانان نیز باید همواره در این زمینه هوشیار باشند.

*تحلیل‌گر مسائل منطقه


جام جم
نظرات

آخرین اخبار
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
کرملین: آمریکا از روند صلح اوکراین دور شده است
هفته ای ماندگار با امتی عزادار
واریز نخستین مرحله وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان آغاز شد
محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی وزارت امور خارجه ایران
حمله جدید اسرائیل با بمب فسفری به جنوب لبنان
دبیرکل نجباء به اهانت ترامپ واکنش نشان داد
بازار نفت در آستانه بحران
متهمی که هنوز لباس قاضی را بر تن دارد
ستاد اربعین: همه مرزهای کشور آماده پذیرش زائران هستند
رایزنی بغداد و شورای اروپا؛ تأکید بر مهار تنش‌های منطقه‌ای
جنگ ایران، ذخایر نفتی جهان را بلعید
بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است
توصیه های رهبر شهید از زبان مردم عزادار
موافقت شورای نگهبان با برگزاری مجازی جلسات مجلس
نمایندگی ایران در ژنو: جنایات جنگی آمریکا حد و مرزی ندارد
ادعای وقیحانه ترامپ درباره جنایت پنتاگون علیه مدرسه میناب
جنایت خانوادگی؛ زن جوان همسرش را به قتل رساند
هشدار هواشناسی؛ ماندگاری گرمای شدید در تهران ادامه دارد
مهلت ثبت‌نام خادمان اربعین تمدید شد
پیشنهاد صریح اردوغان به ترامپ درباره چه بود؟
اتحادیه اروپا و اوکراین برای تولید مشترک پهپاد توافق کردند
تأکید رئیس‌جمهور بر پاسخگویی به مطالبات مردم و تقویت انسجام ملی
ترامپ به دنبال افزایش تولید تسلیحات با فشار به مدیران دفاعی آمریکا
رهبر شیعیان بحرین: شیعیان با تهدیدی وجودی روبه‌رو هستند
بن‌گویر: سال گذشته 5700 خانه فلسطینی تخریب شد!
نورنما | وداع کفش دار بیت، با رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ام