×
سیاسی
شناسه خبر : 152192
تاریخ انتشار :

محمدمهدی ایمانی‌پور*

دسیسه‌های تکراری و نتایج بی‌ثمر

رژیم صهیونیستی هلند را به شریک بازی خود مبدل ساخته است. قطعا تبدیل شدن بازیگران اروپایی به متغیری وابسته به رژیم اشغالگر قدس در اسلام‌هراسی سیستماتیک، بیش از هر چیزی دامن‌گیر آنها خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: اخیرا در یک تقارن زمانی نسبی، شاهد وقوع دو فاجعه یعنی اهانت به قرآن کریم در  هلند و عملیات تروریستی علیه پیروان دین مبین اسلام در پاکستان بودیم.

هر چند شکل و مکان جغرافیایی این دو فاجعه با یکدیگر همسان نیست، اما مصدر و ماهیت آنها یکسان است.

در خصوص ابعاد فرامتنی و متنی این دو فاجعه مواردی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:

نخست اینکه؛ اهانت به قرآن کریم در هلند توسط رهبر جریانی شناسنامه‌دار به نام «پگیدا» صورت گرفته است. جنبش پگیدا در آلمان (ایالت زاکسن) و با محوریت جریانات نژادپرست و ملی‌گرایان افراطی در تقابل با مهاجرین مسلمان ایجاد شد و آژانس اطلاعات فدرال آلمان نیز کمترین اقدامی در مهار یا محدودسازی آن صورت نداد.

پس از آن، شاخه‌های پگیدا یکی پس از دیگری در کشورهای اروپایی دیگر پدید آمد و صاحبان رسمی و پنهان قدرت در غرب نیز با هدف مهار گرایش به دین مبین اسلام از سوی جوانان و نوجوانان، چنین شبکه خطرناکی را تغذیه و تقویت نمودند.

فرد اهانت کننده به قرآن کریم در هلند، بیش از آنکه یک فرد حقیقی باشد، نماینده یک جریان اجتماعی وقیح و خطرناک است که فعالیت‌های آن محدود به قرآن‌سوزی یا تخریب مساجد نیست.

آنچه در هلند رخ داد، نقطه آشکارساز خطری بزرگ برای مسلمانان ساکن در این کشور است و سازمان‌های بین‌المللی باید راه‌کاری برای صیانت از جان و سلامت آنها در برابر این جریانات ضد انسانی بیاندیشند.

نکته دوم؛ حادثه تروریستی صورت گرفته در بلوچستان پاکستان و شهادت ده‌ها نمازگزار و زخمی شدن تعدادی دیگر است. تقویت و تثبیت موجودیت تروریسم تکفیری، حکم یک راهبرد کلان را در اتاق‌های فکر دشمنان قسم خورده اسلام دارد. 

آنچه این روزها در هلند و پاکستان به صورت همزمان مشاهده می‌کنیم، محصول برهم کنش تروریسم تکفیری در حوزه جغرافیایی جهان اسلام و اسلام‌هراسی سیستماتیک در محدوده جغرافیایی آمریکا و اروپاست.

روایت‌گری ناقص و محدود امپراتوری‌های رسانه‌ای در غرب نباید اتصال ماهوی و علّی-معلولی این فجایع را مخدوش سازد.

موضوع توهین به مقدسات اسلامی از یک سو و ناامنی در جهان اسلام از سوی دیگر تبدیل به یک رویه تکراری با نتایجی زودگذر و بی‌ثمر شده است. نقطه مشترک هر دو رویکرد، منشا یکسان آنهاست. در اینجا مصدریابی واقعه به مراتب نسبت به روایت‌گری از واقعه و توصیف بدیهیات آن اهمیت فراتری دارد.

نکته سوم مربوط به بستر زمانی حادثه است. تقارن زمانی نسبی قرآن‌ستیزی اخیر در هلند با ایام با سعادت هفته وحدت، قطعا تصادفی نبوده و محصول یک برنامه‌ریزی مدون و هدفمند از سوی جریانات اسلام‌ستیز در غرب محسوب می‌شود.

همچنین فاجعه اخیر بمب‌گذاری در مراسم جشن ولادت پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه وآله) نیز قطعا محصول یک عملیات کور و بی‌هدف نبوده و دشمنان در خصوص زمان، مکان و مخاطبان آن برنامه‌ریزی مدونی را صورت داده‌اند.

هم‌افزایی پیروان مذاهب اسلامی با یکدیگر، خط قرمز نانوشته دستگاه‌های دولتی و امنیتی غرب و رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید. بر همین اساس، هرگاه بستری با هدف تحقق این هم‌افزایی شکل می‌گیرد، شاهد خلق واقعه‌ای از پیش‌تعیین شده با هدف تمرکززدایی افکار عمومی دنیا نسبت به اتحاد و هم‌افزایی مسلمانان هستیم.

نکته آخر مربوط به بازیگر ظاهرا پنهان اما در واقع محسوسی بوده که دستگاه‌های امنیتی و دولتی در غرب را وادار به همراهی با رویکرد اسلام‌ستیزانه خود ساخته است!

رژیم اشغالگر قدس متعاقب قرآن‌سوزی مهره‌های خود در اروپا، با خلق بحران‌های ضد امنیتی و تروریستی توسط تروریست‌های تکفیری، در صدد فراهم آوردن فرصتی است تا منتقدان و مخالفان رژیم صهیونیستی را معطوف به منازعات مذهبی جدید ساخته و از حجم تمرکز آنها بر منازعات عمیق شکل گرفته در اراضی اشغالی بکاهد.

سازمان جاسوسی-تروریستی موساد در روند پیاده‌سازی این بازی پیچیده، با تلفیقی از اقتدار و آگاهی عموم مسلمانان و رهبران اسلامی مواجه شده است؛ به عنوان مثال، مسلمانان با وجود نفرت عمیق از  قرآن‌ستیزی در سوئد و دانمارک، اسیر بازی فرامتنی تل‌آویو در خصوص خلق منازعات مذهبی جدید در جهان نشدند.

اکنون رژیم صهیونیستی هلند را به شریک بازی خود مبدل ساخته است. قطعا تبدیل شدن بازیگران اروپایی به متغیری وابسته به رژیم اشغالگر قدس در اسلام‌هراسی سیستماتیک، بیش از هر چیزی دامن‌گیر آنها خواهد شد.

در سال 2008 میلادی، دادگاه استیناف آمستردام، دستور دستگیری «گرت ویلدرز» رهبر حزب آزادی هلند را به خاطر اظهارات ضد اسلامی و اهانت به قرآن کریم صادر کرد.

در بیانیه آن دادگاه آمده بود: «در یک سیستم دموکراتیک، اظهارات نفرت‌آفرین به قدری مهم است که ترسیم خطوط متمایز کننده آن (از سایر اظهارات) در زمره منافع عمومی محسوب می‌شود»

بهتر است مقامات هلندی پاسخ دهند که اکنون پس از 15سال چه قاعده یا پیش فرضی در هلند یا اروپا تغییر کرده است که آنها را نسبت به فعالیت رسمی‌تر و گسترده‌تر گروه‌های اسلام‌ستیز بی‌تفاوت و حتی همراه ساخته است؟

به نظر می‌رسد مقامات هلندی نیز به مانند مقامات سوئدی و دانمارکی دچار خطای محاسباتی و شناختی بسیار سختی شده‌اند و محصول این خطای بزرگ، بازی در زمین دستگاه اطلاعاتی رژیم غاصبی است که ابایی از خلق بحران‌های مزمن و عمیق برای متحدان و مهره‌های بازی خویش ندارد.

اما آیا اروپایی‌ها قادر به درک تبعات بازی خطرناک خود در زمین موساد خواهند بود؟! به ویژه آنکه در نهایت دسیسه‌های تکراری غرب و رژیم اشغالگر قدس در تقویت همزمان نژادپرستان و تروریست‌های تکفیری، قطعا گریبان‌گیر بانیان این جنایات و فجایع خواهد شد و شاهد خنثی‌سازی این توطئه‌ها در سایه وحدت، آگاهی و هم‌افزایی مسلمانان و پیروان سایر ادیان الهی خواهیم بود.

*رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات امروز 25 خرداد + پخش زنده
پاسخ بقائى به مکرون: این حجم از ریاکارى حیزت‌آور است
رئیس شاباک استعفا داد
‌تصاویری از آتش‌سوزی انبار نفت شهران تهران درپی حمله رژیم صهیونیستی/مردم فاصله بگیرند
اطلاعیۀ روابط‌عمومی سپاه دربارۀ موج جدید عملیات وعده صادق 3
مرحله جدید موشک باران سرزمین های اشغالی+فیلم
رسانه عبری زبان: شب سختی را پیش رو داریم
شهادت سردار خسرو حسنی جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه در جریان حمله تروریستی اسراییل
ترامپ: جنگ بین ایران و اسرائیل باید تمام شود
ناوشکن جاسوسی انگلیسی در دریای عمان متوقف شد
جزییات دورکاری کارمندان دولتی در استان تهران اعلام شد
انهدام 10 هواگرد اسرائیلی در یک ساعت گذشته
عراق به شورای امنیت شکایت می‌کند
آژانس انرژی اتمی: 4 ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدند
تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول دایر است
امتحانات 2 روز آیندۀ دانشگاه آزاد در تهران لغو شد
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
تصویر لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
شهادت 3 دانشمند هسته‌ای دیگر در حملات رژیم صهیونیستی
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
اقدام زیبای فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
پاسخ باکو به شایعات در مورد همکاری با رژیم صهیونیستی در حمله به ایران
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
اگر مدعی صلح و امنیت بین المللی هستید با صراحت تجاوز اسراییل را محکوم کنید!
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
X
آگهی تبلیغاتی