×
سیاسی
شناسه خبر : 151701
تاریخ انتشار :

فرمانده نیروی هوایی ارتش:

اسکادران کوثر به نیروی هوایی ارتش ملحق می‌شود

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: ساخت هواپیمای کوثر به عنوان یک جت شکاری و بمب افکن در مراحل پایانی است و در آینده یک اسکادران از این هواپیما به نیروی هوایی ارتش ملحق خواهد شد.

نورنیوز - گروه سیاست: امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز (۱ مهر) همزمان با سالگرد عملیات کمان ۹۹ و هفته گرامیداشت دفاع مقدس در برنامه زنده صبح بخیر ایران از پایگاه هوایی شهید لشگری اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش در دوران دفاع‌مقدس کارنامه بسیار خوبی از خود بر جای گذاشته است. در تمام عملیات‌های دفاع‌مقدس نیروهای هوایی یا نوک پیکان عملیات یا پشتیبان آن بود.

او با اشاره به سالروز عملیات کمان ۹۹ گفت: در این عملیات بیش از ۳۰۰ فروند هواپیما به پرواز در آمد و ۱۴۰ فروند هواپیما وارد خاک عراق شدند و اهداف مورد نظر را مورد اصابت قرار دادند.  همچنین در عملیات الولید (اچ ۳) تیزپروازان نیروی هوایی ارتش با سه بار سوخت‌گیری پایگاه‌های عراق را در غربی‌ترین نقطه این کشور هدف قرار دارند و بیش از ۶۰ فروند هواپیماهای دشمن روی زمین از بین رفت. همچنین نیروی هوایی ارتش در دوران دفاع مقدس عملیاتی علیه نیروی دریایی صدام انجام داد و باعث شد تا پایان جنگ دیگر نیروی دریایی صدام پا نگیرد. در عملیات مرصاد نیز خلبانان نیروی هوایی در کاری بزرگ جلوی منافقین ایستادگی و راه آنها را سد کردند.

او با اشاره به روزهای نخست جنگ تحمیلی گفت: در روزهای ابتدایی جنگ و پیش از اینکه نیروهای مسلح ما انسجام لازم را پیدا کنند، نیروی هوایی ارتش یک تنه مقابل ماشین جنگی صدام ایستادگی کرد و آنها را پشت مرز خوزستان زمین‌گیر کرد.پیش از انقلاب ما در زمینه فنی وابستگی صد در صدی به مستشاران خارجی داشتیم اما دلیرمردان فنی نیروی هوایی ارتش کار بزرگی کردند و با همت آنها توانستیم هشت سال دفاع مقدس را با افتخار پشت‌سر بگذاریم. امروزه با  تکنولوژی روز دنیا مواجه هستیم و در نیروی هوایی ارتش استفاده از علم‌روز، دانشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان به طور گسترده مورد توجه قرارگرفته است. کارهای بزرگی در این عرصه صورت گرفته تا باعث دلگرمی ملت ایران شوند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: هواپیماهای ما متعلق به نسل‌سوم هستند اما با تغییراتی که دانشمندان نیروی هوایی روی آن‌ها انجام دادند، این هواپیماها به‌روز شده است. ما تغییرات عمده‌ای روی سیستم رادار و سیستم بمب‌افکن هواپیماها انجام دادیم تا هواپیماهای ما به روز باشد و اکنون نیروی هوایی به طور کامل آماده اجرای دستور فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) برای دفاع از کشور است.

او به تعمیر کامل هواپیماها در داخل کشور اشاره کرد و اظهار کرد: یکی از افتخارات نیروی هوایی ارتش است که تمام تعمیرات لازم در داخل کشور انجام می‌شود. بازآمد (اورهال) هواپیما کار بسیار سنگینی است و در این فرآیند همه قطعات هواپیماها باز و بررسی می‌شوند تا پس از این فرآیند یک هواپیما نو و آماده به چرخه عملیاتی بازگردد. آماده‌سازی و بازآماد تمام هواپیماهای نیروی هوایی ارتش توسط کارکنان نیروی هوایی ارتش و صنعتگران وزارت دفاع انجام می‌شود.

او درباره ساخت هواپیماهای ایرانی گفت: پیش از انقلاب ما اجازه دست‌زدن به هواپیماها نداشتیم و کار فنی ما در حد تعویض قطعات بود. اما امروز ما در نیروهای هوایی ارتش و همکارانمان در وزارت دفاع وارد حوزه ساخت هوایپما شده‌اند. یک اسکادران هواپیمای صاعقه ساخته شد و هواپیمای بسیار خوبی است. اکنون نیز ساخت هواپیمای کوثر به عنوان یک جت شکاری و بمب افکن در مراحل پایانی است و در آینده یک اسکادران از این هواپیما به نیروی هوایی ارتش ملحق خواهد شد. امیدواریم روزی تمام خلبانان نیروی هوایی ارتش با هواپیماهای ایرانی پرواز داشته باشند و چنین روزی دست یافتنی است.

امیر واحدی درباره روند آموزش در این نیرو اظهار کرد:  پیش از انقلاب دانشجویان خلبانی ما در کشور آمریکا یا حتی در اوایل انقلاب در پاکستان دوره آموزشی خود را طی می‌کردند. اکنون افتخار می‌کنیم که صفر تا صد آموزش خلبانان شکاری و بمب‌افکن و همچنین خلبانان هواپیماهای بدون سرنشین ارتش در داخل کشور و در نیروی هوایی ارتش انجام می‌شود. آمادگی این را داریم تا در آینده دانشجویان خلبانی از خارج کشور داشته باشیم.

او با اشاره به اقدامات نیروی هوایی در حوادث غیر مترقبه و بلاهای طبیعی گفت: نیروی هوایی برای مردم است و در زمینه بلاهای طبیعی گاهی پیش از اینکه دستگاه‌های مربوطه درخواست کمک کنند، ما اعلام آمادگی می‌کردیم. در زلزله خوی به سرعت وارد عمل شدیم و هواپیماهای ما کمک‌رسانی را آغاز کردند همچنین در زمینه کمک به کشورهای همسایه در زمان بلاهای طبیعی نیز حضور داشتیم.

او در پایان به خدمات نیروی هوایی ارتش در راهپیمایی اربعین اشاره کرد و گفت: امسال نیروی هوایی با تمام توان پای کار بود و با تعداد زیادی پرواز، زائران اربعین را از چابهار به اهواز منتقل کرد و همچنین پروازهایی برای آبادان و ایلام انجام دادیم. در زمان بازگشت زائران نیز با هماهنگی ستاد اربعین نیروی هوایی ارتش پل هوایی بین ایلام و تهران برقرار کرد تا زائران از ایلام به تهران منتقل شوند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
X
آگهی تبلیغاتی