×
سیاسی
شناسه خبر : 151693
تاریخ انتشار : شنبه 1402/07/01 ساعت 11:44
تانک‌های ارسالی دانمارک به اوکراین دارای نقص فنی هستند!

یک شبکه دانمارکی:

تانک‌های ارسالی دانمارک به اوکراین دارای نقص فنی هستند!

یک شبکه دانمارکی فاش کرد 50 درصد از تانک‌های «لئوپارد» که کپنهاگ برای کی‌یف ارسال کرده، دارای نقص فنی است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: شبکه دو تلویزیون دانمارک در گزارشی فاش کرد بیش از ۵۰ درصد از بسته جدید تانک‌های «لئوپارد ۱» که دانمارک برای اوکراین ارسال کرده، دارای نقص فنی است. گزارش‌ها حاکی از آن است که این تجهیزات نظامی ظاهراً برای جایگزین شدن با محموله قبلی آلمان که کی‌یف به دلایل مشابه آن‌ را رد کرده بود، ارسال شده است.

شبکه دو دانمارک جمعه در گزراشی به اظهارات «ترئولس لوند پولسن» وزیر دفاع این کشور اشاره کرد که به همتایانش گفت ۱۲ تانک از مجموع ۲۰ تانکی که دانمارک ارائه کرده، دارای مشکل است. ۱۰ تانک از این تانک‌ها از قبل وارد اوکراین شده است و پولسن می‌گوید که دارای نقص‌های فنی جزئی هستند و تعمیرکاران محلی در حال رسیدگی به این مشکلات هستند. ۱۰ تانک دیگر همچنان در لهستان است و حداقل دو تانک دچار نقص‌های جدی است.

شبکه راشاتودی در این خصوص گزارش کرد در ماه فوریه، دانمارک با آلمان که تولیدکننده تانک‌های لئوپارد است و همچنین با هلند به توافق رسیدند که ۱۰۰ تانک لئوپارد «۱A۵» به اوکراین ارسال کنند. با این‌حال، اوایل ماه ژوئیه، وزارت دفاع دانمارک اعلام کرد که تحویل این تانک‌ها به واسطه مشکلات فنی مربوط به نوسازی برجک تفنگ‌ها به تعویق افتاده است.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که خود دانمارک در سال ۲۰۰۵، این مدل تانک را از رده خارج کرد. اوایل هفته گذشته، روزنامه «اشپیگل» آلمان گزارش کرد که کی‌یف بسته حاوی ۱۰ تانک لئوپارد ۱ برلین را به واسطه وضعیت نامساعد این تانک‌ها رد کرد.

وزیر دفاع دانمارک اوایل سپتامبر اعتراف کرد که حداقل شش تانک مورد استفاده در برنامه آموزشی ارتش اوکراین در حقیقت از موزه قرض گرفته شده بود. وزیر دفاع دانمارک در آن زمان گفت که این تانک‌های مورد نظر برای استفاده در میدان نبرد نیاز به نوسازی دارد زیرا چندین سال است که بدون استفاده مانده‌اند.

دولت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند.

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند. 


فارس
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود