×
سیاسی
شناسه خبر : 151532
تاریخ انتشار :

در دیدار فعالان دفاع مقدس:

رهبر انقلاب: مسئله دشمن جمهوری اسلامی است/ دفاع مقدس عرصه حضور عمومی ملّت بود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با جمعی از طلایه‌داران، خانواده‌های شهدا، هنرمندان، نویسندگان، امدادگران، پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس یادآور شدند: آنهایی که با جمهوری اسلامی طرف‌اند، مقابل‌اند، دشمنی می‌کنند، مسئله‌شان، مسئله «جمهوری اسلامی» است.

نورنیوز - گروه سیاست: در آستانه هفته دفاع مقدس، جمعی از طلایه‌داران، خانواده‌های شهدا، هنرمندان، نویسندگان و امدادگران و پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس صبح امروز چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

گزیده بیانات رهبرانقلاب در این دیدار به شرح زیر است:

*واقعه دفاع مقدس یک برهه برجسته و مهم از تاریخ کشور ماست. این مقطع و واقعه مهم را باید درست بشناسیم و به اذهان نسل‌های بعدی آن را معرفی کنیم.

*اگر نسل‌های پی‌درپی ما جوانب مهم و معنادار دفاع مقدس را بشناسد و بدانند ملت ایران چطور توانست به سکوی پیروزی برسد و در آنجا با قدرت و سربلندی بایستد، در این شناخت درس‌های بزرگی وجود دارد و کارهای بزرگی پیش می‌رود.

*ما نتوانستیم تاکنون جزئیات این تابلوی عظیم [دفاع مقدس] و پرنقش و نگار را بشناسیم و بشناسانیم.

*عظمت حادثه [دفاع مقدس] را از چند زاویه می‌توان دید، یکی از زاویه آن چیزی است که از آن دفاع می‌شد؛ یکی از این زاویه است که این دفاع در برابر چه چیزی انجام می‌گرفت؟ زوایه سوم این است که این دفاع به وسیله چه کسانی انجام شد؟ آنان چه کسانی بودند؟ زاویه چهارم این است که آثار و دستاوردهای این دفاع چه بود؟

* در دفاع مقدس از انقلاب اسلامی، از جمهوری اسلامی که محصول آن است و از تمامیت ارضی کشور دفاع می‌شد. طرف مقابل به این سه حمله کرده بود. هدف اساسی و مهم دشمن تمامیت ارضی نبود که هدف صدام بود، هدف اصلی انقلاب بود. می‌خواستند این انقلاب بی‌نظیر را که مردم ایران رقم زدند سرکوب کنند.

* انقلاب ما مردمی، دینی، اصیل و غیروابسته بود و توانست نظام وابسته و حاکم بر کشور را برطرف کند و یک سخن نو در کشور حاکم سازد.

* نظامی که در آن دنیا و آخرت و مردم و خدا دخالت دارند و سازنده آن هستند، در تاریخ بی‌سابقه بود و [دشمن] می‌خواست آن را سرکوب کند و تا الان هم هدف‌شان همین است. مسئله دشمن هنوز هم جمهوری اسلامی است.

* فرق می‌کند که جنگی برای جابه‌جایی یک بخشی از مرز دو کشور اتفاق بیافتد یا برای نابودی آنچیزی که هویت یک ملت را تشکیل می‌دهد اتفاق بیافتد. مسئله این جنگ [عراق با ایران] فقط مرزی نبود.

* همه دنیا وارد جنگ با ایران شدند، این مبالغه نیست؛ همه دنیا هم که می‌گوییم منظور فلان کشور بی‌تأثیر در عالم نیست بلکه همه قدرت‌های مطرح آن روز دنیا در حمله به انقلاب اسلامی سهیم شدند، آمریکا، کشورهای اروپایی و بلوک شرق هرکدام یک‌جور در جنگ علیه انقلاب اسلامی همراه شدند.

* مدافعان دفاع مقدس با عامل دین حرکت می‌کردند. بخش کثیری از مساجد، منابر، گویندگان، دانشگاه‌ها، مدارس حامی و پشتیبان دفاع مقدس بودند.

* عموم مردم و لایه‌های گوناگون اجتماعی در دفاع مقدس سهیم بودند نه اینکه فقط از پادگان‌ها نیروهایی به جبهه اعزام شوند.

- دستاوردهای دفاع مقدس یکی، دو مورد نیست. این یک کتاب ده‌ها جلدی خواهد شد. همه دنیا پشت صدام جنگ شدند تا این مرز را بشکنند و هشت سال تلاش کردند اما یک وجب از خاک این کشور کم نشد.

* ملت ایران در دفاع مقدس عظمت ظرفیت‌های خود را کشف کرد. ملت ایران خود را در دفاع مقدس شناخت‌.

* امروز با اطمینان و با نگاه به تجربه جوانان‌مان در دفاع مقدس می‌توانیم بگوییم که جوانان‌مان می‌توانند همه مشکلات کشور را حل کنند.

* ایمن‌سازی کشور از دستاوردهای دفاع مقدس است که کشور را از تجاوزهای احتمالی آینده تا حدود زیادی دور کرد. نشان داد که اگر دشمن آغازگر تهاجمی باشد پایان‌بخش آن نیز نیست.

* دفاع مقدس مرزهای ما را گسترش داد - منظورم مرزهای جغرافیایی نیست و دنبال آن هم نبودیم، نه آن روز نه امروز - مرزهای دیگر را گسترش داد، از جمله مرز مقاومت. امروز عنصر مقاومت در منطقه جاافتاده است. عنوان مقاومت را دفاع مقدس در جهان مطرح کرد، پیش برد و جاانداخت.

* شاید برای ما هم باورش سخت باید اما کارهای ملت ایران در کشورهای دوردست تأثیر گذاشته است. از این امر خبر داریم. هم در منطقه شرق آسیا، هم آفریقا و هم آمریکای لاتین کارهای ملت ایران الگو شد.

* مسئله حضور معنوی ایران در منطقه فریاد آمریکا و برخی کشورها را درآورده است، در حالی که ما در کشورهای منطقه پایگاه نداریم اما حضور معنوی داریم.

* باید در مقابل دروغ و تحریف‌ دفاع مقدس ایستادگی کرد و به تبیین دفاع مقدس پرداخت. هدف را در کارهای تبیینی - از جمله کارهای هنری - از یاد نبریم.

*نیروهای مسلح جزء نوامیس حتمی هر جامعه هستند و حضور و وجودشان جزء عناصر اصلی است و بدون آن جامعه‌ای پایدار نمی‌ماند. باید قدر نیروهای مسلح را بدانیم. عزت و شرف نیروهای مسلح را باید ضروری به حساب آورد و تکریم آنان را باید بر خود واجب بدانیم. نیروهای مسلح امنیت‌ساز هستند و امنیت همه‌چیز یک کشور است.

* دشمن بر این نقطه تکیه دارد تا خدشه در ارزش‌های نیروهای مسلح، در شرافت و کرامت نیروهای مسلح ایجاد کند که باید مراقب آن بود.

* منطق قدرت در اسلام، منطق استعلا (علو بر دیگران و خود را بر دیگران تحمیل کردن) نیست. هرچه قدرت شما [نیروهای مسلح] بیشتر شود باید تواضع شما هم بیشتر شود.

* اقتدار با زبان خوش منافاتی ندارد، با رفتار مهربانانه هیچ منافاتی ندارد. با زبان نرم خیلی وقت‌ها بهتر می‌شود نتایجی به دست آورد. برخی جاها هم لازم است برخورد دیگری شود، آن هم به جای خود.


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب
اخبار مرتبط
آداب سوال کردن از دفاع مقدس
جمعه 1402/06/31 ساعت 07:41
نورنیوز بررسی کرد؛
آداب سوال کردن از دفاع مقدس
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار چهارشنبه هفته گذشته با طلایه‌داران و پیش‌کسوتان دفاع مقدس، بیش از هر چیز در پی آن بود که نسبت به تبدیل دفاع مقدس به یک رخداد تاریخی محض هشدار دهد و این تجربه درخشان ملی را موضوعی جاری، زنده، پویا و تعیین‌کننده‌ی مسیر حرکت امروز و فردای انقلاب معرفی کند.
اسنادی از اولین روزهای مبارزه آشکار رهبر انقلاب با رژیم پهلوی
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 03:58
مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرد؛
اسنادی از اولین روزهای مبارزه آشکار رهبر انقلاب با رژیم پهلوی
رهبر انقلاب در دیدار اخیر با مردم خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به اولین روزهای مبارزه آشکار خود با رژیم پهلوی در آن در شهرهای بیرجند و زاهدان اشاره کردند.
رهبر انقلاب: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند/ حق مردم زابل در مورد آب باید تأمین شود
دوشنبه 1402/06/20 ساعت 12:21
در دیدار مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی؛
رهبر انقلاب: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند/ حق مردم زابل در مورد آب باید تأمین شود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، وحدت را به معنی کنار هم بودن اقوام و مذاهب مختلف و کنار گذاشتن اختلاف‌های سیاسی، مذهبی، قومی و گروهی در جایی که پای منافع ملی در میان است، خواندند و افزودند: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی