×
سیاسی
شناسه خبر : 151485
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/06/28 ساعت 15:49
آیا آمریکا به سوی جنگ داخلی می‌رود؟

نورنیوز بررسی کرد؛

آیا آمریکا به سوی جنگ داخلی می‌رود؟

ترامپ سیاست‌مداری است که اگر به دور نهایی انتخابات راه پیدا کند و از سوی دیوان عالی آمریکا حکمی در ممنوعیت حضورش در رقابت‌های انتخاباتی سال 2024 صادر نشود، قطعا خود را به صورت ذاتی پیروز انتخابات تلقی می‌کند و اساسا شکست در برابر بایدن را (مانند سال 2020) نمی‌پذیرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها ترامپ به جنجالی‌ترین چهره انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 در ایالات متحده آمریکا تبدیل شده است.

نظرسنجی‌های عمومی و ایالتی حاکی از پیشتازی او در میان نامزدهای حزب جمهوری‌خواه است و در مواجهه با بایدن نیز او وضعیت خوبی در تحقیقات میدانی در آمریکا دارد.

با این حال، محاکمه ترامپ در پرونده تلاش برای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری 2020 و همچنین مسئولیتش در حمله گروه پسران مغرور به کاپیتال هیل که منجر به تسخیر کنگره توسط آنها شد، همچنان ادامه داشته و شواهد موجود نشان از محکومیت او در این پرونده دارد.

ترامپ سیاست‌مداری است که اگر به دور نهایی انتخابات راه پیدا کند و از سوی دیوان عالی آمریکا حکمی در ممنوعیت حضورش در رقابت‌های انتخاباتی سال 2024 صادر نشود، قطعا خود را به صورت ذاتی پیروز انتخابات تلقی می‌کند و اساسا شکست در برابر بایدن را (مانند سال 2020) نمی‌پذیرد.

ترامپ قصد دارد از طرق مختلف، پیروزی خود را در این رقابت تضمین کند و در این میان، اساسا اهمیتی برای آراء ایالتی خصوصا در ایالت‌هایی که رقابت را به رقیب خود باخته یا خواهد باخت، قائل نیست.

او بارها تاکید کرده‌ که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، متقلبانه‌ترین انتخابات تاریخ بوده ‌و منظورش از این جملات، لزوما تقلب دموکرات‌ها در انتخابات نیست.

در مقابل، دموکرات‌ها نیز بر این عقیده هستند که ترامپ قصد دارد با مانور روی کلیدواژه تقلب در انتخابات، زمینه را برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات پستی و در نهایت ابطال آنها فراهم کند، چه، تنها در این صورت است که ترامپ می‌تواند بار دیگر رئیس‌جمهور آمریکا شود.

در این میان؛ برخی طرفداران ترامپ و حزب جمهوری‌خواه معتقدند که اساسا عدم حضور رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 به واسطه محکومیت در پرونده‌های جدید، مولد بحران‌های پایداری برای کاخ سفید خواهد بود.

در یکی از این موارد، «سارا پیلین» فرماندار پیشین آلاسکا و نامزد سابق معاونت ریاست‌جمهوری از حزب جمهوری‌خواه می‌گوید: «اگر مقام‌های ایالتی و فدرال به پیگرد قانونی دونالد ترامپ ادامه دهند، جنگ داخلی دوم آمریکا رخ خواهد داد.»

او این اظهارات را هنگامی که ترامپ خود را به زندان شهرستان «فولتون» در جورجیا تسلیم کرد و یک عکس تاریخی از او منتشر شد، بیان کرد.

این نخستین بار بود که از ترامپ چنین عکسی گرفته می‌شد و او دقایقی بعد از ورود به این بازداشتگاه با توجه به توافق برای وثیقه ۲۰۰ هزار دلاری از زندان آزاد و مقرر شد به شرط اینکه برای ارعاب یا تهدید شهود اقدام نکند می‌تواند تا زمان محاکمه آزاد باشد.

این اظهارات پیلین نشان می‌دهد که برخی چهره‌های حزب جمهوری‌خواه نیز خود را برای حمایت از ترامپ و حتی شورش طرفدران او در صورت محرومیت از حضور در انتخابات ریاست جمهوری 2024 آماده کرده‌اند.

ترامپ با ۱۳ اتهام در ارتباط با تلاش برای تغییر نتیجه شکست خود در انتخابات ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا مواجه است و ۱۸ متحد او از جمله «رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک و وکیل سابق ترامپ هم در همین ارتباط متهم شده‌اند.

مجموعه این تحولات که نگرانی‌های متعددی را نیز در داخل جامعه آمریکا ایجاد کرده، نشان از ایجاد شکاف‌های عمیقی در ساختار سیاست و حکومت در ایالات متحده دارد و چنانچه برخی مقامات و کارشناسان آمریکایی نیز بدان اشاراتی داشته‌اند، ظرفیت وقوع جنگ داخلی را افزایش داده است.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به اهواز، چابهار و بندرعباس/هیچ تهدیدی بی‌پاسخ نخواهد ماند
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
کرملین: آمریکا از روند صلح اوکراین دور شده است
هفته ای ماندگار با امتی عزادار
واریز نخستین مرحله وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان آغاز شد
محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی وزارت امور خارجه ایران
حمله جدید اسرائیل با بمب فسفری به جنوب لبنان
دبیرکل نجباء به اهانت ترامپ واکنش نشان داد
بازار نفت در آستانه بحران