×
سیاسی
شناسه خبر : 151342
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/01/06 ساعت 17:57
شهریورماه 1402/ کوه ضدانقلاب باز هم موش زایید!

نورنیوز بررسی کرد؛

شهریورماه 1402/ کوه ضدانقلاب باز هم موش زایید!

دشمنان ملت ایران با وجود سرمایه‌گذاری کم‌سابقه و گسترده برای ایجاد اغتشاش در سالگرد آغاز اغتشاشات سال گذشته، به دو دلیل مهم از جمله «فقدان ظرفیت، انسجام درونی و اعتبار» و همچنین «عدم وجود زمینه اجتماعی در داخل کشور»، کاملا شکست خورد و نتوانست اهداف خود را برآورده کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دیروز شنبه 25 شهریورماه 1402 به عنوان روزی که اتاق فکرهای ضدایرانیِ غربی-صهیونیستی و جریان‌های ضدانقلاب، آن را نقطه آغازی برای بازتولید اغتشاش و ناامنی در کشور انتخاب کرده بودند، آرام‌تر از بسیاری از روزهای عادی در سراسر کشور سپری شد تا شکستی دیگر برای دشمنان ملت ایران در صفحات تاریخ ثبت شود.  

این شکست در حالی رقم خورد که دستِ‌کم طی چهار ماه گذشته، تمام امکانات و ظرفیت‌های میدانی، رسانه‌ای، اطلاعاتی، سیاسی و مالی به خدمت گرفته شده بود تا به هر شکل ممکن کشور را به ناامنی و مسائلی از جنس آنچه سال گذشته رقم خورد، دچار کند.

قابل توجه اینکه؛ سناریوی طراحی شده برای این روزها، البته تفاوت‌هایی از حیث اجرا و شیوه عمل عناصر میدانی با سال گذشته داشت و قرار بود به مراتب خشن‌تر و با تمرکز بر گرفتن تلفات انسانی بیشتر رقم بخورد.

حجم کشفیاتی که نیروهای اطلاعاتی-امنیتی و انتظامی ظرف این چند ماه و حتی همین روز گذشته داشتند، به روشنی این گزاره را تقویت می‌کند که دشمنان ملت ایران چه خواب شومی برای جان و مال و آسایش مردم دیده بودند.

ضدانقلاب اما با وجود سرمایه‌گذاری کم‌سابقه و گسترده برای ایجاد اغتشاش در سالگرد فوت مرحومه مهسا امینی به دو دلیل مهم از جمله «فقدان ظرفیت، انسجام درونی و اعتبار» و همچنین «عدم وجود زمینه اجتماعی در داخل کشور»، کاملا شکست خورد و نتوانست اهداف خود را برآورده کند.

سه اقدام مهم شامل «فعالیت رسانه‌ای کم‌سابقه و هدفمند»، «پشتیبانی سیاسی مانند بیانیه‌های مقامات ارشد سیاسی کشورهای اروپایی و آمریکا» و «سازمان‌دهی اراذل و اوباش برای انجام اقدامات مسلحانه و تخریبی»، برنامه اصلی دشمن برای ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی در کشور بود.

در مقابل دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی بر اساس وظیفه ذاتی خود نسبت به شناسایی، دستگیری و ضربه به شبکه‌های ضدامنیتی اعم از تروریست‌های رسانه‌ای و عناصر میدانی آنها که قصد آشوب و تخریب و جنایت داشتند اقدام کردند، که کاملا موفق بود و باید به آنها دست‌مریزاد گفت.

به صورت طبیعی بخشی از این آمادگی با حضور موثر نیروهای حافظ امنیت در مراکز مهم شهرهای مختلف برای پیشگیری از وقوع رخدادهای غیر منتظره بروز و ظهور پیدا کرد.

حجم بسیار بالای سلاح، مهمات و بمب‌های دست‌سازِ کشف شده از گروه‌های تروریست مزدور که هدف آنان تخریب و کشتار و غارت بود، نشان می‌دهد که در صورت عدم پیش‌بینی تمهیدات اطلاعاتی و انتظامی ضروری، چه وقایع دردناکی می‌توانست در کشور به وقوع بپیوندد.

اکنون ضد انقلاب که در اجرای برنامه‌های ضد امنیتی خود موفقیتی کسب نکرده، در فاز بعدی فضاسازی رسانه‌ای خود کما فی‌السابق نظام را متهم به برقراری شرایط امنیتی و انتظامی خاص در کشور خواهد کرد تا توجیهی برای ناکامی‌های مستمر خود دست و پا کند.

این در حالی است که طی چند روز گذشته میلیون‌ها نفر از هم‌وطنان با استفاده از تعطیلات آخر شهریورماه، عازم سفرهای زیارتی و سیاحتی شدند و هیچ‌گونه توجهی به تلاش‌های ضد امنیتی معاندین نداشتند، لذا متهم کردن نظام به ایجاد شرایط امنیتی و انتظامی ویژه، ادعایی کاملا منفعلانه و غیر قابل پذیرش است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
دلیل رویکرد متناقض «تعامل و مداخله» آمریکا در قبال ایران چیست؟
دوشنبه 1402/06/27 ساعت 18:27
نورنیوز بررسی کرد؛
دلیل رویکرد متناقض «تعامل و مداخله» آمریکا در قبال ایران چیست؟
واشینگتن گرچه ماهیت مداخله‌جویانه‌اش تغییری نکرده و در فضای رسانه‌ای-تبلیغاتی می‌کوشد پرستیژ خود را حفظ کند اما چنانچه در پرونده‌های مختلف مشهود است چاره‌ای جز پذیرش قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی در نظام بین‌الملل ندارد.
کوه ضدانقلاب باز هم موش زایید!
دوشنبه 1402/06/27 ساعت 17:54
نور ویدئو؛
کوه ضدانقلاب باز هم موش زایید!
دشمنان ملت ایران با وجود سرمایه‌گذاری کم‌سابقه و گسترده برای ایجاد اغتشاش در سالگرد آغاز اغتشاشات سال گذشته، به دو دلیل مهم از جمله «فقدان ظرفیت، انسجام درونی و اعتبار» و همچنین «عدم وجود زمینه اجتماعی در داخل کشور»، کاملا شکست خورد و نتوانست اهداف خود را برآورده کند.
چرا اقدامات ضدانقلاب برای بازتولید ناامنی شکست خورد؟
دوشنبه 1402/06/27 ساعت 14:28
چرا اقدامات ضدانقلاب برای بازتولید ناامنی شکست خورد؟
سه اقدام «فعالیت رسانه‌ای کم‌سابقه»، «پشتیبانی سیاسی مقامات ارشد غربی» و «سازمان‌دهی اوباش برای اقدامات مسلحانه و تخریبی»، برنامه اصلی دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور در سالگرد اغتشاشات بود که بدلیل «فقدان ظرفیت، انسجام و اعتبار ضدانقلاب» و «نبود زمینه داخلی» کاملا شکست خورد.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟