×
فرهنگی
شناسه خبر : 151307
تاریخ انتشار : شنبه 1402/06/25 ساعت 17:12
آیا وجود بیگانگان فضایی یک حقیقت است؟

نورنیوز بررسی کرد؛

آیا وجود بیگانگان فضایی یک حقیقت است؟

جیمی مائوسان و کشور مکزیک با برگزاری نشست رونمایی از دو جسد غیرانسانی به اهداف خود رسیده‌ و با برگزاری نشست اخیر خود، به تیتر اول رسانه‌های مطرح و غیر مطرح جهان تبدیل شده‌اند، اما واقعا اهداف نهان و آشکار چنین رویدادهایی چیست؟

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: چند روز پیش در کنگره مکزیک، «جیمی مائوسان» یک کارشناس خودخوانده و جنجالیِ حوزه بشقاب پرنده‌ها و بیگانگان فضایی، با سابقه‌ای سرشار از ادعاها و نظریه‌های اثبات نشده، برای رونمایی از دو جسد «غیر انسانی»، نشست شگفت‌انگیزی برگزار کرد.

در این نشست از دو جسد غیرانسانی با قدمتی بیش از 1000 سال رونمایی شد!

در طول این رویداد، مائوسان که به دلیل چندین دهه تحقیقات خود درباره پدیده‌ بیگانه‌های فضایی شناخته شده است، با دانشمندان برای ارائه و بررسی این دو فسیل همکاری کرده است.

به گزارش رسانه‌ها، این دو فسیل از معدنی در کوسکو، واقع در پرو کشف شده‌اند و ادعاهای مطرح شده از سوی محققان درباره این نشست، توجه جهان را به خود جلب کرده و جنجال‌ها و مباحثه‌های گسترده‌ای را برانگیخته است.

در این نشست، مائوسان مدعی شده است که این اجساد غیرانسانی از کد و ترکیب ژنتیکی با اختلاف ۳۰ درصدی از انسان‌ها برخوردار هستند.

تاریخ‌سنجی کربنی صورت گرفته روی این دو فسیل که توسط دانشگاه ملی خودمختار مکزیک (UNAM) انجام شد، تأیید کرد که این فسیل‌های دارای دست‌ها و پاهای سه انگشتی متمایز، در واقع بیش از 1000 سال قدمت دارند.

بدن این دو جسد غیرانسانی، ظاهری انسان‌نما داشتند، اما دارای ویژگی‌های متمایزی همچون گردن جمع شونده و جمجمه‌های کشیده نیز هستند.

لازم به ذکر است که این خصوصیات بیشتر در پرندگان یافت می‌شوند. علاوه بر این، آنها از استخوان‌هایی مستحکم و در عین حال سبک وزن و توخالی برخوردار بودند و همچنین این دو فسیل هیچگونه دندانی در آرواره‌های خود نداشتند.

در ادامه این نشست، متخصصان مدعی شدند که یکی از این موجودات حامل تخم‌هایی بوده که جنین در داخل آن قرار داشته است و همچنین دارای ایمپلنت‌هایی از فلزات کادمیوم و اسمیم هستند.

جیمی مائوسان که تحت سوگند صحبت می‌کرد، در این نشست اظهار داشت: «این نمونه‌ها بخشی از تکامل زمینی ما نیستند... اینها موجوداتی نیستند که پس از بقایای بشقاب پرنده پیدا شده باشند. آنها در معادن دیاتوم‌ها (جلبک‌ها) پیدا شده‌اند و با گذشت زمان فسیل شده‌اند. ما نمی‌دانیم که آنها بیگانه‌های فضایی هستند یا خیر، اما آنها باهوش بودند و با ما زندگی می‌کردند. باید تاریخ را بازنویسی کنیم.»

اما او و هیچ کارشناس دیگری اطلاعات بیشتری در مورد این فسیل‌ها ارائه نکرده و همه ادعاهای منتشر شده، صرفاً بر پایه داده‌های بحث برانگیز و تایید نشده و اطلاعات غیر شفاف‌سازی شده هستند.

سخنرانی در کنگره مکزیک با حضور مقامات مختلف مکزیکی و آمریکایی، از جمله «رایان گریوز» خلبان بازنشسته نیروی دریایی ایالات متحده و و مدیر فعلی سازمان «آمریکایی‌ها برای هوافضای ایمن» که در اوایل سال جاری در کنگره آمریکا ادعا کرده بود در طول پروازهای خود با چنین موجوداتی روبرو شده، برگزار شده است و این نشست توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

اما ادای سوگند در مقابل دادگاه هیچ معنایی ندارد و به معنای صداقت فرد سوگند خورده نیست. با یک نگاه ساده به تاریخچه کار‌های او می‌توان گفت که هدفش از حضور در حوزه اکتشاف بیگانگان فضایی و بشقاب پرنده‌ها، کاملا کسب شهرت است و او به دنبال نشر یا اکتشاف علمی نیست.

مائوسان، روبروی دادگاه، سوگند خورد و سخنرانی کرد، اما ادعاهای او هرگز اثبات نشده‌اند و همواره، ادعاها و اکتشافات او، هرچند بحث برانگیز، اما بی‌نتیجه بوده‌اند.

به‌عنوان مثال؛ او در 14 ژوئن 2023 مدعی شد: بیگانگان می‌توانند از طریق یک «کرم چاله» در یک آتشفشان بسیار فعال مکزیکی به زمین برسند. دو بشقاب پرنده به طور تصادفی از آتشفشان پوپوکاتپتل در مکزیک پرواز کردند، زیرا دهانه آن گدازه‌ها را به بالا و به هوا پرتاب می‌کرد. این آتشفشان به عنوان دروازه‌ای بین دو مکان در فضا عمل می‌کند و به مسافران فضایی اجازه می‌دهد از یک مکان به مکانی دیگر وارد شوند.

مثال بالا تنها یکی از بی‌شمار ادعاهای جنجالی و البته اثبات نشده مائوسان است. او در سال 2015، جسد مومیایی شده دیگری را ارائه کرد که ادعا می‌شد منشأ بیگانه و فضایی دارد، این فسیل در نزدیکی خطوط نازکا، مجموعه‌ای از ژئوگلیف‌ها در پرو که به خاطر اندازه غول پیکرشان و ماهیت معمایی شناخته می‌شوند، کشف شده بود.

مسئله مهمتر، اثبات حقانیت و واقعی بودن ادعای آقای مائوسان نیست، بلکه باید به مسئله زمان‌بندی این ادعاهای مشکوک در مورد بیگانگان فضایی و بشقاب پرنده‌ها پرداخت، حتی می‌توان نشست اشیاء ناشناس پرنده آمریکا را به‌عنوان تلاشی برای مدیریت افکار عمومی آمریکا و سایر نقاط جامعه جهانی و منحرف کردن توجه شهروندان از موضوعات حساسی همچون حمایت بی‌پایان غرب از اوکراین و عواقب مرگبار این اقدامات، یا مشکلات حقوقی و اخلاقی هانتر بایدن، پسر رئیس جمهور وقت آمریکا، یا رکود اقتصادی غیرقابل کنترل این کشور و یا آتش‌سوزی‌های گسترده، تغییرات اقلیمی، بحران کمبود غذا و گرسنگی و هر بحران مهم و برطرف نشده دیگری در جهان در نظر گرفت.

متأسفانه حتی با وجود اینکه موضوعی همچون وجود بیگانگان فضایی، موضوعی است که به همه انسان‌ها و نوع بشر مربوط می‌شود و چنین موضوعاتی به چند کشور دارای اهداف سیاسی و مغرضانه مانند آمریکا محدود نمی‌شود و در برگیرنده همه کشورهای جامعه بین‌المللی است، کشورهایی همچون آمریکا، این موارد را به یک رویداد بحث برانگیز با اهداف سیاسی و ابزاری برای پیشبرد خواست و جاه‌طلبی‌های خود تبدیل کرده‌اند.

به‌عنوان مثال، در ماه فوریه، آمریکا یک بالون چینی را ساقط کرد و از آن برای متهم کردن این کشور به جاسوسی و عملیات مخفیانه در آمریکا استفاده کرد، همچنین در مشاهده پدیده‌های ناشناس هوایی و طبقه‌بندی شده دولتی آمریکا، از همان بالون به عنوان مدرکی برای وجود بشقاب پرنده‌ها و بیگانگان فضایی استفاده شد.

بیگانگان فضایی و مسائل حساسی مانند وجود هر جان‌دار خردمند دیگری جدا از نوع بشر، بیش از اندازه مهم و تخصصی هستند، به همین علت، بررسی چنین موضوعاتی نباید بر عهده روزنامه نگاران جنجالی و خلبانان بازنشسته نیروی دریایی قرار بگیرند.

متخصصان و دانشمندان معتبر و سرشناس باید در این موضوع ورود پیدا کنند و توضیحات علمی، واضح‌تر و قابل اثبات‌تری ارائه دهند.

ضمناً نمی توان از سوگند در مقابل دادگاه یا نشستی بخصوص، برای اثبات صداقت شخصی بحث برانگیز و یا برای اثبات وجود بیگانگان فضایی و موجوداتی غیر انسانی یا شبه انسانی استفاده کرد.

جیمی مائوسان و کشور مکزیک به اهداف خود رسیده‌اند و با برگزاری نشست اخیر خود، به تیتر اول رسانه‌های مطرح و غیر مطرح جهان تبدیل شده‌اند، اما ما باید به اهداف نهان و آشکار چنین رویدادهایی متمرکز شویم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار حزب‌الله : فریب وعده‌های توخالی نتانیاهو را نخورید
اقرار به گناه تنها راه نجات نتانیاهو در پرونده های فساد
تصمیم جدید دولت برای کالاهای اساسی و بهبود معیشت مردم
چرا جلسات علنی مجلس برگزاری نمی شود؟
مشاور سابق پنتاگون: بسته ماندن تنگه هرمز جهان را به سمت قحطی می‌برد
مأموریت جدید پزشکیان به بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت
عراقچی در دیدار با سلطان عمان: حضور نظامی آمریکا موجب ناامنی منطقه است
کشف اموال مسروقه 50 میلیارد ریالی توسط پلیس آگاهی
یک بار دیگر محاصره اقتصادی؛ یک بار دیگر اقتصاد مقاومتی
55 درصد مردم آمریکا موافق استیضاح ترامپ هستند
جهش قیمت خودرو در بازار؛ افزایش 13 درصدی در یک هفته
بازیکن کنگویی پرسپولیس: جنگ را با تمام وجودم حس کردم
تونل توحید امشب از ساعت 24 تا 5 صبح مسدود است
ترامپ چه‌کاره دنیاست که از ایران تحویل اورانیوم می‌خواهد؟
تعویق کنکور قطعی شد؛ زمان جدید هنوز مشخص نیست
باران، رعدوبرق و برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
شایعه آزار زائران ایرانی در عربستان صحت ندارد
زلزله سیاسی در راست‌گرایان اسرائیل؛ طرح تشکیل حزب جدید علیه نتانیاهو
45 درصد شهدای جنگ اخیر غیرنظامی هستند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ بازار طلا درجا زد
جنوب لبنان زیر آتش؛ آغاز حمله پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل
طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در پیچ بررسی کمیسیون‌ها
صعود فوتبال ساحلی به مرحله حذفی با عبور از عربستان
هشدار پلیس به افزایش کلاهبرداری «بیعانه» در سایت‌های آگهی
مجلس: امنیت بازیکنان تیم ملی خط قرمز است
شرط اروپا برای وام 90 میلیارد یورویی به اوکراین اعلام شد
توانیر: چاه‌های فاقد پروانه در لیست قطع برق قرار می‌گیرند
مامیاشویلی: رقابت های جهانی کشتی احتمالاً در یک کشور آسیایی برگزار می‌شود
معاریو: ارتش اسرائیل در «گل‌ولای لبنان» گیر افتاده است
پاسخ آتشین پپ به شعارهای آرسنالی‌ها
نقش کلیدی فارس در تأمین پروتئین کشور پررنگ‌تر شد
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
چین دومین جنگنده رادارگریز خود را عملیاتی می‌کند
تاثیر آتش‌بس بر جهش اسمی قیمت‌ها در بازار مسکن
هر 80 ثانیه یک تشخیص سرطان در بریتانیا
دلیل غیبت روبیو در مذاکرات ایران و آمریکا
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
جنگ‌ های آمریکایی-صهیونیستی برای امنیت‌ است یا غارت منابع؟
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
احتمال غیبت ستاره مصر در جام جهانی 2026
روسیه فضاپیمای باری «پروگرس 95» را به ایستگاه فضایی پرتاب کرد
پیشنهاد جنجالی فرانسه برای تعویق بازپرداخت بدهی‌های اتحادیه اروپا
خبر خوش برای اصناف؛ حذف اظهارنامه مالیاتی تا سقف فروش 70 میلیارد تومان
نورنما | مردم ، خدا مراقب ماست ...
کمک میلیاردی آلمان به اوکراین جنگ را طولانی‌تر می‌کند
انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون آموزش از تاثیر قطعی معدل یازدهم در کنکور
حادثه هوایی در هند؛ تخلیه اضطراری هواپیما با چند مصدوم
دانشگاه آزاد مسیرهای متنوعی برای دانشجویان واحد امارات فراهم کرده است
آغاز اجرای طرح «کارت امید مادر»؛ حمایت دولت از نوزادان متولد 1405