×
سیاسی
شناسه خبر : 151214
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 17:42
ایران برای شنیدن صدای معترضان گوش شنوا دارد/ زندانی‌های آمریکایی‌ در سلامت هستند

رئیس‌جمهور در گفتگو با شبکه «ان‌بی‌سی»:

ایران برای شنیدن صدای معترضان گوش شنوا دارد/ زندانی‌های آمریکایی‌ در سلامت هستند

رئیس‌‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره برای شنیدن سخن معترضان گوش شنوا دارد اما کسانی که بخواهند از نام خانم «امینی» یا هر موضوع دیگری سوءاستفاده کنند یا برای ایجاد ناامنی عامل بیگانه باشند، وضعیت‌شان روشن است.

نورنیوز - گروه سیاست: سید ابراهیم رئیسی در گفتگو با شبکه «ان‌بی‌سی» آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اتفاقات سال گذشته ایران اظهار کرد: یک حادثه‌ای اتفاق افتاد و نمونه این حوادث در نقاط مختلف اتفاق می‌افتد. این یک حادثه بود و جمهوری اسلامی هم آن را دنبال کرد و اعلام کرد که این حادثه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: غربی‌ها و بعضی از کشورهای اروپایی و آمریکایی‌ها سوار بر این موضوع شدند و دنبال اهداف خودشان بودند. در واقع این جریان را به عنوان یک پروژه‌ای علیه جمهوری اسلامی به کار گرفتند. یک جنگ ترکیبی یعنی یک جنگ سیاسی، اقتصادی، رسانه‌ای و روانی را علیه جمهوری اسلامی آغاز کردند.

رئیس دولت سیزدهم در پاسخ به سوالی درباره نحوه برخورد با معترضان گفت: آن کسانی که تحریک کردند و بر این موج سوار شدند آمریکایی‌ها و بعضی از کشورهای اروپایی بودند. بله اعتراض در خیلی از کشورهای دنیا هست. کسانی می‌خواستند این موضوع را به سمت مردم بکشانند و ایجاد اغتشاش و خونریزی کنند طبیعتاً نیروی در خیابان که نمی‌تواند اجازه دهد کسی ترور کند و اماکن دولتی و خانه‌های مردم را تخریب  کند و امنیت مردم را به خطر بیندازد.

او در پاسخ به این سوال که اگر اعتراض جدیدی رخ دهد آیا نحوه برخورد با معترضان مثل گذشته خواهد بود؟ بیان کرد: شما مگر می‌دانید که قرار است اعتراضی شود؟ شما یقین داشته باشید که جمهوری اسلامی ایران همواره برای شنیدن سخن کسانی که اعتراضی نسبت به هر موضوعی داشته باشند گوش شنوا دارد و خواهد داشت اما کسانی هم که بخواهند از نام خانم «امینی» یا هر موضوع دیگری سوءاستفاده کنند یا برای ایجاد ناامنی عامل بیگانه باشند طبیعتا وضعیت آنها روشن است و می‌دانند که هر گونه ناامنی در کشور و هر گونه به خطر انداختن امنیت مردم و جامعه هزینه سنگینی خواهد داشت.

رئیس قوه مجریه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت سلامتی زندانیان آمریکایی حاضر در ایران گفت: آن‌ها کاملا در سلامتی هستند. آخرین وضعیتی که ما از آنها داریم سلامتیشان را گواهی می‌کند.

او همچنین درباره پول‌های بلوکه شده ایران عنوان کرد: ما از همان ابتدا دنبال این بودیم که پولی که ایران در بانک‌های سایر کشورها دارد و از سوی آمریکایی‌ها ظالمانه مسدود شده تا پول به ایران برنگردد، دنبال شود. این اقدام آمریکایی‌ها از ابتدا اقدام ظالمانه‌ای بوده که این باعث فشار بر مردم ایران است.

رئیسی در پاسخ به سوالی درباره استفاده پول‌های بلوکه شده در زمینه‌های بشردوستانه و سلامت تأکید کرد: پول متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و طبیعتاً بر اساس تشخیص جمهوری اسلامی در نیازهایی که وجود دارد به مصرف خواهد رسید. این که پولمان را چگونه استفاده کنیم طبیعتاً اختیارش با خود ما است.

او همچنین اظهار کرد: بشردوستانه یعنی آنچه که امروز مورد نیاز مردم ایران است و دولت این پول را در آن جهت استفاده خواهد کرد. طبیعتا تشخیص نیاز مردم ایران با دولت ایران است.


 

 

 

 


صداوسیما
اخبار مرتبط
شهریورماه1402/ زندانیان ایرانی به دوحه رسیدند
سه‌شنبه 1403/01/07 ساعت 10:14
اختصاصی؛
شهریورماه1402/ زندانیان ایرانی به دوحه رسیدند
دو نفر از زندانیان آزاد شده ایرانی به نام‌های «مهرداد معین انصاری» و «رضا سرهنگ‌پور» وارد دوحه پایتخت قطر شدند.
رئیسی: اربعین جلوه‌ای از اتحاد امت اسلامی است/ السودانی: امنیت ایران، امنیت عراق است
یکشنبه 1402/06/19 ساعت 02:10
گفتگوی تلفنی رئیس جمهور با نخست وزیر عراق؛
رئیسی: اربعین جلوه‌ای از اتحاد امت اسلامی است/ السودانی: امنیت ایران، امنیت عراق است
رئیس‌جمهور در گفتگو با نخست‌وزیر عراق رویداد بی‌نظیر اربعین را جلوه‌ای از اتحاد و مقاومت امت اسلامی دانست.
رئیسی و پاشینیان درباره کاهش‌ تنش‌ها در قره‌باغ گفتگو کردند
شنبه 1402/06/18 ساعت 16:03
رئیسی و پاشینیان درباره کاهش‌ تنش‌ها در قره‌باغ گفتگو کردند
دفتر نخست‌وزیری ارمنستان از گفتگوی نخست‌وزیر این کشور و رییس جمهور ایران درباره روابط دوجانبه و کاهش تنش‌ها در منطقه قره‌باغ خبر داد.
رئیس‌جمهور: ایران و عربستان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام هستند
دوشنبه 1402/06/13 ساعت 15:43
در دیدار سفیر جدید کشورمان در عربستان:
رئیس‌جمهور: ایران و عربستان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام هستند
رئیس جمهور با تأکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در توسعه و تحکیم مناسبات با همسایگان، از ایران و عربستان به عنوان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام یاد کرد و خواستار بهره‌برداری از توانمندی‌های موجود برای توسعه مناسبات تهران و ریاض شد.
نظرات

آخرین اخبار
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید