×
سیاسی
شناسه خبر : 151213
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 17:27
توصیه سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات اروپایی

توصیه سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات اروپایی

ناصر کنعانی تأکید کرد: از اتحادیه اروپا قویاً انتظار می‌رود اجازه ندهد برخی از عناصر آن مجموعه، اظهاراتی غیرسازنده، بی‌اساس و مغایر با تلاش‌های ادعایی برای حفظ مسیر ارتباط و گفتگو با جمهوری اسلامی ایران را مطرح کنند.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) ۲۲ شهریور ماه به مواضع و اظهارات رئیس پارلمان و برخی نمایندگان اتحادیه اروپایی در جلسه روز گذشته پارلمان اروپا نسبت به جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد و این مواضع و اظهارات را در راستای استمرار سیاستی شکست خورده در قبال واقعیت‌های جامعه و مردم ایران خواند.

او همچنین طرح این اظهارت را از عدم آمادگی و سردرگمی آنان‌ در برابر پایداری، عقلانیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: به کارگیری منطق مداخله جویی و توسل به فشار بی‌حاصل سیاسی و تبلیغاتی در برابر منطق آمادگی برای تعامل مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک، عدم جدیت و عدم صداقت برخی در اروپا در تعامل با جمهوری اسلامی ایران را بیش از پیش آشکار می‌سازد.

کنعانی اظهار کرد: اظهارات مداخله‌جویانه روز گذشته برخی نمایندگان پارلمان اروپا در خصوص مسائل داخلی ایران، به روشنی بازتاب دهنده اثرپذیری برخی سیاستمداران اروپایی از کارزارهای اطلاعات غلط و در بهترین حالت بیانگر گرفتار آمدن آنان در باتلاق مشورت‌های مغرضانه و سوگیرانه است.

او ادامه داد: طرح اتهامات ناروا علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص برخی اتباع خارجی و زندانیان که بر اساس اسناد متقن مرتکب جرم شده‌اند و سایر ادعاهای موهن و بی‌اساس علیه ارکان و نهادهای کشور، همگی دلالت بر آن دارد که برخی مقامات اتحادیه اروپایی اصرار بر استمرار اتخاذ مواضع تقابلی علیه مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران دارند.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: این رویکرد با آنچه توسط مسئولان اتحادیه اروپا مبنی بر تعامل و گفتگو با ایران بیان می‌شود، در تعارض آشکار است.

او اضافه کرد: مواضع ضدایرانی پارلمان اروپا در طول یک سال اخیر باعث لطمه فراوان به روابط ایران با اتحادیه اروپا شده و امیدواریم این افراد با عبرت گرفتن از ناکامی‌های خود در فهم تحولات ایران در سال‌های اخیر، به‌زودی به فهم حقایق نائل آمده و در پی تصحیح و جبران این مواضع و اظهارات نادرست باشند.

کنعانی در پایان تأکید کرد: از اتحادیه اروپا قویاً انتظار می‌رود اجازه ندهد برخی از عناصر آن مجموعه، اظهاراتی غیرسازنده، بی‌اساس و مغایر با تلاش‌های ادعایی برای حفظ مسیر ارتباط و گفتگو با جمهوری اسلامی ایران را مطرح کنند.


فارس
اخبار مرتبط
به روند دیپلماسی پایبندیم اما تلاش‌های دیپلماتیک خود را به برجام گره نمی‌زنیم
دوشنبه 1402/07/10 ساعت 11:19
به روند دیپلماسی پایبندیم اما تلاش‌های دیپلماتیک خود را به برجام گره نمی‌زنیم
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اگر طرف مقابل برای بازگشت مسئولانه به برجام اراده داشته باشد ما به روند دیپلماسی برای توافق پایبند هستیم، اما در عین حال تلاش‌های دیپلماتیک خود را به برجام و توافق گره نمی‌زنیم.
کنعانی: تبادل زندانیان با آمریکا امروز انجام خواهد شد/ همکاری با آژانس ادامه خواهد یافت
دوشنبه 1402/06/27 ساعت 13:06
کنعانی: تبادل زندانیان با آمریکا امروز انجام خواهد شد/ همکاری با آژانس ادامه خواهد یافت
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: از 5 زندانی ایرانی، 2 نفر به ایران برمی‌گردند. 1 نفر به‌دلیل اینکه خانواده‌اش در کشور دیگری است به آن کشور می‌رود. 2 نفر دیگر هم خواستار این شدند که در آمریکا بمانند.
کنعانی: آلمان چگونه خود را مدعی حقوق بشر نشان می‌دهد
چهارشنبه 1401/09/09 ساعت 13:48
کنعانی: آلمان چگونه خود را مدعی حقوق بشر نشان می‌دهد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: کشورهایی مثل آلمان چطور به خودشان حق می‌دهند که خود را مدعی و مدافع حقوق بشر نشان بدهند.
کنعانی: آمریکا و انگلیس وجاهتی برای اتهام‌زنی به ایران ندارند
پنج‌شنبه 1401/06/17 ساعت 02:03
کنعانی: آمریکا و انگلیس وجاهتی برای اتهام‌زنی به ایران ندارند
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد حمله سایبری ادعایی به آلبانی گفت: آمریکا و انگلیس که پیش از این در برابر حملات متعدد سایبری علیه زیرساخت‌های ایران، سکوت و حتی از این نوع اقدامات حمایت کرده بودند، فاقد هر گونه وجاهت در وارد کردن اینگونه اتهامات علیه ایران هستند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
X
آگهی تبلیغاتی