×
فرهنگی
شناسه خبر : 151165
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 08:30
وزیر ارشاد: کلنگ «شهر هنر» 8 مهر زده می‌شود

وزیر ارشاد: کلنگ «شهر هنر» 8 مهر زده می‌شود

وزیر ارشاد اسلامی از کلنگ زنی شهر هنر در هشتم مهر سال جاری خبر داد و گفت: سعی دولت بر این است که همه هنرمندان از وضعیت معیشت مناسبی برخوردار شوند و اکنون با دستور رئیس جمهور 350 میلیارد تومان برای معیشت اهالی فرهنگ و هنر تخصیص داده شد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه بازدید  از سینما چهارسو به مناسبت روز ملی سینما گفت: طبق مصوبات شورای عالی سینما در دولت در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر سینما تاسیس می شود.

وزیر فرهنگ به مصوبات جلسه شورای عالی سینما با حضور معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: دولت مردمی بنای خود را بر توسعه فرهنگ و هنر در کشور گذاشته است و قرار است تا پایان عمر این دولت سهم سینماگران از بودجه فرهنگی و هنری کشور افزایش ۱۰۰ درصدی داشته باشد.

او گفت: در جلسه شورای عالی سینما مصوب شد که در همه شهرهایی که بالای ۱۰۰ هزار نفر هستند، حتما تاسیس سینما در اولویت‌های کاری قرار بگیرد.

اسماعیلی در عین حال تصریح کرد: تجهیز به فناوری های نوین، سینمای دیجیتال و توجه ویژه به پویانمایی و سینمای کودک و نوجوان در دستور کار قرار گرفته است. در برنامه هفتم نیز سهم بالایی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تولیدات سینمایی پیش بینی شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری مراسم کلنگ زنی شهر هنر در هشتم مهر سال جاری خبر داد و ادامه داد: سعی دولت بر این است که همه هنرمندان از وضعیت معیشت مناسبی برخوردار شوند و هم اکنون نیز با دستور رئیس جمهور ۳۵۰ میلیارد تومان برای معیشت اهالی فرهنگ و هنر تخصیص یافته است. ما به دنبال این هستیم اهالی واقعی سینما و فرهنگ و هنر شهد خدمات دولت را بچشند.

اسماعیلی گفت: سینماگران کشور بدانند که ما در دولت خود را خدمتگزار آنها می‌دانیم و وظیفه خود می دانیم با همه وجود به اعتلای سینما و فرهنگ نمایشی کشور کمک و زمینه بهبود و ارتقای زیرساخت‌ها در این حوزه فراهم شود.

او ادامه داد: اتفاق مهمی در حوزه سینما در حال وقوع است و به گونه ای عمل خواهیم کرد تا سینما را در کانون اصلی تاثیرگذاری‌اش قرار دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد در پاسخ به پرسشی درباره جشنواره خزر و هدفگذاری‌های فرهنگی برای برگزاری آن گفت: در برنامه‌های دیپلماسی دولت در کنار همه پیمان های مهمی که با کشورهای همسایه و دوست منعقد شده است، سعی کردیم تنها به موضوع سیاسی و اقتصادی محدود نشود و ارتباطات فرهنگی با این کشورها به یکی از پایه‌های اصلی و اولویت برنامه‌های دولت تبدیل شود و جشنواره خزر نیز در واقع آغازگر فرآیند این دیپلماسی فرهنگی خواهد بود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور از برگزاری قریب الوقوع هفته فرهنگی روسیه در تهران خبر داد و گفت: ما به دنبال این هستیم که جمهوری اسلامی ایران از سینما به عنوان ابزار مهم برای حوزه تمدن سازی و معرفی ایران فرهنگی بزرگ استفاده کند.

او درباره موضوع دریافت مالیات از سینماگران که در جلسه شورای عالی سینما مطرح شده، گفت:  امیدواریم در لایحه بودجه ۱۴۰۳ کشور به نحوی که هم منافع سینماگران حفظ شود، هم مطابق با قاعده گذاری های کلان مالیاتی باشد، یک جمع بندی صورت گیرد.

محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی کشور نیز در پاسخ به پرسشی درباره ویژگی‌های چهل و دومین جشنواره فیلم فجر گفت: دبیرخانه از ماه‌های قبل کارش را شروع کرده است و امیدواریم امسال بتوانیم حوزه جداگانه‌ای برای فیلم اولی‌ها قرار دهیم.

او تصریح کرد: فعلا بررسی‌های کارشناسی در این حوزه برای تعیین ظرفیت‌ها در حال انجام است. امسال برنامه ریزی خوبی در بخش بین الملل صورت گرفته است و امیدواریم در این حوزه نیز رونق بهتری نسبت به سال های گذشته داشته باشیم.

خزاعی وجود چالش‌ و مناقشاتی درباره سیمرغ مردمی در جشنواره‌ سال‌های گذشته را علت اصلی حذف این بخش از جشنواره فیلم فجر عنوان کرد و افزود: فعلا به خاطر پایان دادن به این مناقشه‌ها تصمیم بر خروج این بخش از جشنواره گرفته شده ولی اگر شیوه برگزاری مطمئنی برای آن مطرح شود و آرای مردمی ضایع نشود، سیمرغ مردمی به جشنواره برمی‌گردد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند
خسروپناه: انسجام اجتماعی راه تحقق تمدن نوین اسلامی است
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 9 شهریور؛ صعود ادامه‌دار یا توقف؟
7 شایعه که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
مخالفت بغداد با تمدید ماموریت نیروهای ائتلاف آمریکایی
تشکیل مجمع نمایندگان ملت مبعوث در مجلس
ایران دوباره قهرمان بدمینتون آسیای میانه شد
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای دوشنبه 9 شهریور؛ سکون یا آغاز موج تازه؟
آمریکا در G20 با چالش چین و تعرفه‌ها روبه‌رو شد