×
فرهنگی
شناسه خبر : 151165
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 08:30
وزیر ارشاد: کلنگ «شهر هنر» 8 مهر زده می‌شود

وزیر ارشاد: کلنگ «شهر هنر» 8 مهر زده می‌شود

وزیر ارشاد اسلامی از کلنگ زنی شهر هنر در هشتم مهر سال جاری خبر داد و گفت: سعی دولت بر این است که همه هنرمندان از وضعیت معیشت مناسبی برخوردار شوند و اکنون با دستور رئیس جمهور 350 میلیارد تومان برای معیشت اهالی فرهنگ و هنر تخصیص داده شد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه بازدید  از سینما چهارسو به مناسبت روز ملی سینما گفت: طبق مصوبات شورای عالی سینما در دولت در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر سینما تاسیس می شود.

وزیر فرهنگ به مصوبات جلسه شورای عالی سینما با حضور معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: دولت مردمی بنای خود را بر توسعه فرهنگ و هنر در کشور گذاشته است و قرار است تا پایان عمر این دولت سهم سینماگران از بودجه فرهنگی و هنری کشور افزایش ۱۰۰ درصدی داشته باشد.

او گفت: در جلسه شورای عالی سینما مصوب شد که در همه شهرهایی که بالای ۱۰۰ هزار نفر هستند، حتما تاسیس سینما در اولویت‌های کاری قرار بگیرد.

اسماعیلی در عین حال تصریح کرد: تجهیز به فناوری های نوین، سینمای دیجیتال و توجه ویژه به پویانمایی و سینمای کودک و نوجوان در دستور کار قرار گرفته است. در برنامه هفتم نیز سهم بالایی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تولیدات سینمایی پیش بینی شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری مراسم کلنگ زنی شهر هنر در هشتم مهر سال جاری خبر داد و ادامه داد: سعی دولت بر این است که همه هنرمندان از وضعیت معیشت مناسبی برخوردار شوند و هم اکنون نیز با دستور رئیس جمهور ۳۵۰ میلیارد تومان برای معیشت اهالی فرهنگ و هنر تخصیص یافته است. ما به دنبال این هستیم اهالی واقعی سینما و فرهنگ و هنر شهد خدمات دولت را بچشند.

اسماعیلی گفت: سینماگران کشور بدانند که ما در دولت خود را خدمتگزار آنها می‌دانیم و وظیفه خود می دانیم با همه وجود به اعتلای سینما و فرهنگ نمایشی کشور کمک و زمینه بهبود و ارتقای زیرساخت‌ها در این حوزه فراهم شود.

او ادامه داد: اتفاق مهمی در حوزه سینما در حال وقوع است و به گونه ای عمل خواهیم کرد تا سینما را در کانون اصلی تاثیرگذاری‌اش قرار دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد در پاسخ به پرسشی درباره جشنواره خزر و هدفگذاری‌های فرهنگی برای برگزاری آن گفت: در برنامه‌های دیپلماسی دولت در کنار همه پیمان های مهمی که با کشورهای همسایه و دوست منعقد شده است، سعی کردیم تنها به موضوع سیاسی و اقتصادی محدود نشود و ارتباطات فرهنگی با این کشورها به یکی از پایه‌های اصلی و اولویت برنامه‌های دولت تبدیل شود و جشنواره خزر نیز در واقع آغازگر فرآیند این دیپلماسی فرهنگی خواهد بود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور از برگزاری قریب الوقوع هفته فرهنگی روسیه در تهران خبر داد و گفت: ما به دنبال این هستیم که جمهوری اسلامی ایران از سینما به عنوان ابزار مهم برای حوزه تمدن سازی و معرفی ایران فرهنگی بزرگ استفاده کند.

او درباره موضوع دریافت مالیات از سینماگران که در جلسه شورای عالی سینما مطرح شده، گفت:  امیدواریم در لایحه بودجه ۱۴۰۳ کشور به نحوی که هم منافع سینماگران حفظ شود، هم مطابق با قاعده گذاری های کلان مالیاتی باشد، یک جمع بندی صورت گیرد.

محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی کشور نیز در پاسخ به پرسشی درباره ویژگی‌های چهل و دومین جشنواره فیلم فجر گفت: دبیرخانه از ماه‌های قبل کارش را شروع کرده است و امیدواریم امسال بتوانیم حوزه جداگانه‌ای برای فیلم اولی‌ها قرار دهیم.

او تصریح کرد: فعلا بررسی‌های کارشناسی در این حوزه برای تعیین ظرفیت‌ها در حال انجام است. امسال برنامه ریزی خوبی در بخش بین الملل صورت گرفته است و امیدواریم در این حوزه نیز رونق بهتری نسبت به سال های گذشته داشته باشیم.

خزاعی وجود چالش‌ و مناقشاتی درباره سیمرغ مردمی در جشنواره‌ سال‌های گذشته را علت اصلی حذف این بخش از جشنواره فیلم فجر عنوان کرد و افزود: فعلا به خاطر پایان دادن به این مناقشه‌ها تصمیم بر خروج این بخش از جشنواره گرفته شده ولی اگر شیوه برگزاری مطمئنی برای آن مطرح شود و آرای مردمی ضایع نشود، سیمرغ مردمی به جشنواره برمی‌گردد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران
مسکو: اروپا کشتن روس‌ها را جرم نمی‌داند
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد
جدایی ستاره‌های خارجی استقلال به دلیل بسته بودن پنجره
واکنش حماس به بودجه جدید اسرائیل برای توسعه شهرک‌های صهیونیستی
پرسپولیس از مدافع لژیونر خود رونمایی کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران تا هفته آینده
چرا جنگ علیه ایران، کابوس انتخاباتی نتانیاهو شده است؟
نورنما | بمباران فرودگاه صنعا در آستانه فرود هواپیمای ایرانی