×
سیاسی
شناسه خبر : 151155
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 08:31
اختلاف نظرهای اوکراین و آمریکا بر سر جنگ شدت می‌گیرد

اختلاف نظرهای اوکراین و آمریکا بر سر جنگ شدت می‌گیرد

شبکه آمریکایی ان.بی.سی نیوز در تحلیلی به وجود اختلاف نظر بین مقامات واشنگتن و کی‌یف بر سر وضعیت جنگ در اوکراین و چشم انداز پیش روی آن اذعان کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: شبکه آمریکایی ان.بی.سی نیوز در این تحلیل خود با اشاره به هشدار اخیر مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در خصوص محدود بودن زمان اوکراین برای ادامه دادن به ضد حمله به بن‌بست خورده‌اش علیه روسیه بیان کرد که در سمت مقابل مقامات کی‌یف بر ادامه دادن به نبرد حتی با وجود بدتر شدن وضعیت آب وهوایی در ماه‌های آینده تاکید دارند که این نشان دهنده اختلاف نظر میان اوکراین و آمریکا، اصلی‌ترین پشتیبانش، است.

ان.بی.سی نیوز در این تحلیل نوشت: «هشدار مارک میلی در حالی مطرح می‌شود که با اتمام اجلاس اخیر سران گروه ۲۰ در پایتخت هند تنش‌های کی‌یف با متحدان غربی خود آشکار شد.

ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در مصاحبه اخیر خود با شبکه بی.بی.سی که روز یکشنبه منتشر شد گفت، با سردتر و مرطوب تر شدن شرایط آب و هوایی در ماه‌های آینده، شرایط مانور برای نظامیان اوکراینی خیلی سخت‌تر می‌شود و احتمالا کی‌یف بازه زمانی کمی به اندازه تنها یک ماه برای رقم زدن یک تحول چشمگیر در میدان جنگ فرصت دارد.

میلی ادامه داد: هنوز حجم زمان باقی مانده به اندازه کافی معقول است و احتمالا به اندازه حدود ۳۰ تا ۴۵ روز از فصل جنگ باقی مانده، بنا بر این کار اوکراینی‌ها هنوز تمام نشده است.

به نوشته ان.بی.سی نیوز، این اظهار نظرهای میلی در حالی مطرح شدند که به نظر می‌رسد کی‌یف مصمم به ادامه دادن به نبرد حتی در زمانی که شرایط آب و هوایی بدتر شود، است.

ان.بی.سی نیوز نوشته است: کریلو بودانوف، رئیس سازمان اطلاعات اوکراین روز شنبه گفت "عملیات‌های جنگی به هر صورت ادامه پیدا خواهند کرد. در شرایط آب و هوای سرد، مرطوب و به گِل نشستن خاک جنگیدن دشوارتر است. اما جنگ ادامه خواهد یافت. ضدحمله ادامه خواهد یافت."

کی‌یف در ماه ژوئن ضد حمله‌ای که از مدتها قبل برایش تبلیغ می‌کرد را با هدف بازپس گیری اراضی اشغال شده به جریان انداخت. اوکراین چند روز قبل ادعا کرد در جبهه جنوب خود به خط دفاعی اصلی اول روسها نفوذ کرده است اما در طول ضد حمله خود بجز حصول چند دستاورد کوچک در سمت جنوب نتوانسته توازن را در میدان جنگی که شدیدا توسط روسها مین گذاری و تقویت شده، تغییر دهد.

با نزدیک شدن پاییز و زمستان، آب و هوا تبدیل به فاکتوری مهم در جنگ، حتی در صورتی که جریان کمکهای نظامی غرب ادامه یابد خواهد شد.

ان.بی.سی نیوز در ادامه گزارش خود تاکید کرد، در این که اوکراین بتواند با گرفتن ابتکار عمل در میدان جنگ و تبدیل کردن آن به فتوحات بزرگ همچنان جریان کمک‌های نظامی به خودش را از سمت متحدانش حفظ بکند، تردید وجود دارد.

این در حالی است که کرملین بر شکست خوردن ضدحمله اوکراینی‌ها تاکید کرده است.

ان.بی.سی نیوز در خاتمه مطلب خود به جلوه دیگر اختلاف نظر اوکراین و متحدانش بر سر بیانیه اخیر اجلاس گروه ۲۰ در هند اشاره کرده و می‌نویسد: اوکراین اخیرا از بابت بیانیه مشترک اجلاس سران گروه ۲۰ که شنبه و یکشنبه در هند برگزار شد به این سبب که از محکومیت مستقیم روسیه به خاطر جنگ خودداری کرد اظهار نارضایتی کرد؛ این بیانیه به جای این محکومیت به کشورها هشدار داد از تهدید کردن تمامیت ارضی و حاکمیت دیگران خودداری کنند و خواستار صلح جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین شد.

اولگ نیکولنکو، سخنگوی وزارت امور خارجه اوکراین در پستی در فیسبوک در واکنش به این بیانیه گفت از متحدان کشورش به خاطر آنچه که تلاش برای "گنجاندن ادبیات قدرتمند" در متن بیانیه خواند تشکر می‌کند اما در عین حال بیان داشت: "گروه ۲۰ چیزی برای افتخار کردن ندارد."

نیکولنکو تصویری از یک نسخه جایگزین این بیانیه با محتوای مقصر دانستن مستقیم روسیه منتشر کرده و نوشت که این بیانیه به "واقعیت نزدیک تر به نظر می‌رسد."

او اضافه کرد: به وضوح شرکت طرف اوکراینی در اجلاس به شرکت کنندگان اجازه خواهد داد درک بهتری از وضعیت پیدا کنند.

آمریکا، روسیه و چین از اعضای گروه ۲۰ هستند اما اوکراین عضو این گروه نیست. اعضای این سازمان بر سر موضوع حمله ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به اوکراین به شدت دچار اختلاف نظر بوده‌اند. با توجه به این مساله، این که آنها این بار توانستند در اجلاس خود بر سر ادبیات اعلامیه مشترکشان درباره جنگ در اوکراین به اتفاق نظر برسند جای شگفتی داشت و این امر باعث شد روسیه این اجلاس را تحسین کرده و سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه آن را "موفقیتی بارز" بخواند.

از سوی دیگر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز یکشنبه در پاسخ به این سوال که چرا کشورش با تلطیف لحن بیانیه اجلاس گروه ۲۰ موافقت کرد، گفت: در بین رهبران حاضر در اجلاس نسبت به موضوع اوکراین "شفافیت واقعی" وجود داشت و این مهم است که گروه ۲۰ همچون یک سازمان واحد صحبت کند.

بلینکن گفت: همین واقعیت که ما توانستیم ترتیبی بدهیم که بیانیه‌ای به صورت دسته جمعی منتشر شده و در آن بار دیگر بر اهمیت اوکراین و تمامیت ارضی و حاکمیت آن تاکید شود، بسیار گویا است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم