×
فرهنگی
شناسه خبر : 150998
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/06/20 ساعت 07:52
اعلام جزئیات طرح ترافیک جدید پایتخت و زمان اجرای طرح

مدیرعامل سازمان حمل و نقل تهران خبر داد؛

اعلام جزئیات طرح ترافیک جدید پایتخت و زمان اجرای طرح

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران جزئیات شیوه نوین مدیریت محدوده طرح ترافیک پایتخت را تشریح کرد و گفت: طول و مدت سفر ملاک عمل محاسبه عوارض ورود به محدوده طرح ترافیک جدید است.

نورنیوز - گروه جامعه: «مجتبی شفیعی» در مورد جزئیات مدیریت جدید و هوشمند محدوده طرح ترافیک تهران با تأکید بر اینکه این روش جدید گامی اساسی در راستای عادلانه شدن اجرای طرح ترافیک است، افزود: طرح ترافیک فعلی نسبت به طرح ترافیک قدیمی یک گام به جلو رفته بگونه‌ای که از حالت صفر و یک به شرایطی تغییر کرده که بر اساس آن شهروندان برای تردد باید وجهی پرداخت کرده و مبلغ پرداختی نیز به پارامترهایی همچون زمان اوج و غیر اوج ترافیک و معاینه فنی خودروها  وابسته است.

او با بیان اینکه در طرح جدید که ایده آن در شورای ترافیک پایتخت به تصویب رسید، ما را  به سمت عادلانه و منطقی کردن طرح ترافیک سوق می دهد، اظهار کرد: البته هنوز این طرح اجرایی نشده؛ بلکه کلیات این طرح در شورای ترافیک تصویب شد تا با یاری خداوند در نیمه دوم سال اقدامات اجرایی آن مهیا شود و برای سال آینده مبنای عمل قرار گیرد. 

شفیعی تشریح کرد: طرح جدید بدین صورت است که میزان عوارض خودروها بر اساس طول و مدت سفر، سطح شلوغی معابر و سطح آلودگی هوا و نوع معاینه فنی و آلایندگی خودرو مشخص می‌شود، یعنی هر چقدر مدت و پیمایش بیشتری در محدوده طرح ترافیک داشته باشند باید عوارض بیشتری پرداخت کنند و دقت داشته باشید که برخی خودروها در محدوده طرح ترافیک فقط یک سفر دارند و رانندگان خودروی خود را پارک می‌کنند و ترددی ندارند و این نوع خودرو نباید به اندازه خودرویی که به صورت مدام در محدوده طرح ترافیک تردد می کند، عوارض پرداخت کند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران  با بیان اینکه میزان عوارض پرداختی باید مبتنی بر میزان عارضه ای باشد که بر شهر ایجاد می شود، گفت: در روش جدید با توجه به اینکه ابزارهای جدیدی در اختیار داریم می توانیم این مسئله که خودرو از چه مسیری استفاده می‌کند را به فرد ارائه کنیم و پیشرفته ترین تئوری است که در دنیا برای کنترل محدوده ترافیکی مورد استفاده قرار می گیرد.

او با بیان اینکه منطق نرخ گذاری در این روش تغییر می‌کند و دیگر نرخ ثابتی برای ورود به محدوده وجود نخواهد داشت، افزود: نرخ عوارض برای شهروند عادی که مدام در حال تردد نباشد قطعا کمتر از وضعیت موجود است، چراکه عموم شهروندان چندان ترددی در محدوده طرح ندارند، بلکه عموما خودروهای خود را پارک کرده و معمولا خودروهایی که در طرح ترافیک مدام تردد می کنند خودروهایی هستند که آلایندگی و فرسودگی قابل توجهی دارند و بیشتر آلودگی تولید می‌کنند، اما عوارضی که پرداخت می کنند، مساوی با سایر شهروندان است و ما به سمت عادلانه تر شدن و هوشمندتر شدن مدیریت جریان ترافیک می‌رویم.

به گفته شفیعی، امیدواریم زمان اجرای مدیریت محدوده طرح ترافیک جدید بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در نیمه دوم سال‌جاری  پیاده سازی شود و اگر موفق شویم که پایلوت این طرح را در سال‌جاری اجرا کنیم، در سال آینده این طرح ملاک عمل خواهد بود، اما اگر بر اساس برنامه فوق عنوان شده جلو نرفتیم، باید این مراحل طی شود و بعد از طی مراحل اجرایی شود.

او تأکید کرد: اجرای این طرح نیاز به مصوبه شورای شهر تهران دارد و باید اقدامات لازم با سازمان فاوا پیش رود؛ البته در شورای ترافیک کلیات این موضوع تصویب شده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ایران، حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
دستگیری عاملان قتل زن جوان در باغ ژاله سنندج ؛ راز این جنایت چه بود؟
جنایت جنگی صهیونیست‌ها در حنوب لبنان
جنگ ربات‌ها در تهران؛ قهرمانان معرفی شدند
درخشش بدمینتون‌بازان ایران در سنگال
تحولات جنگ ایران و آمریکا؛هرمز همچنان مسدود،ترامپ درانتظار توافق،پاسخ قالیباف به ژنرال کین
کشف محموله «گل» در ارتفاعات اصفهان
رسوایی امنیتی جنگنده F-35؛ قطعات محرمانه سر از هنگ‌کنگ درآورد
استقلال و پرسپولیس لیگ زنان را طوفانی آغاز کردند
پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
تلگراف: ایران معادلات آمریکا در منطقه را تغییر داد
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا شنبه 28 شهریور
تعیین اعضای جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
تب کریمه کنگو در یزد جان زن جوانی را گرفت؛ ماجرای گوشت غیرمجاز چه بود؟
هشدار نفتی آمریکا؛ واشنگتن برای مهار قیمت‌ها سراغ ذخایر راهبردی می‌رود
تنش در صنعا؛ یمن از خنثی‌سازی اقدام امنیتی خبر داد
آمار جدید گردشگری ایران؛ ورود گردشگران نصف شد، خروج مسافران افزایش یافت
شاهکار دختران شطرنج ایران؛ فرانسه را مات کردند!
پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 28 شهریور 1405 /شروع هفته با افزایش قیمت طلا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 28 شهریور+ برنامه خاموشی
پایان حضور نظامی آمریکا در عراق نزدیک شد؛ خروج آخرین نیروها تا 30 سپتامبر
تصادف هولناک در اصفهان؛ خودروها پس از برخورد زنجیره‌ای آتش گرفتند
افشای جزئیات محرمانه ریاض در اردن؛ پای موساد و امان در میان است
مشکل سوخت‎‌رسان‌های آمریکایی در فرودگاه‌های صهیونیستی
تور شکارچیان غیرمجاز در گچساران پهن شد؛ توقیف19 قبضه سلاح
بازار نفت عقب نشست؛ کاهش قیمت‌ها با وجود سایه تنش‌های خاورمیانه
پوتین درباره تولید پهپاد وتجهیزات نظامی در روسیه چه گفت؟
تکذیب تعیین محدودیت زمانی برای انحصار سلاح در عراق
صدای پای متجاوزان نزدیکتر می‌شود
انفجار انتحاری در پاکستان 21 کشته برجا گذاشت
به‌روزرسانی فهرست محدودیت سفر مقامات اروپایی به قلمرو مسکو
شوک نفتی در عربستان
نورنما | صدای ماندگار تبریز، مرثیه‌سرای عشق و آیینه
ادعای رسانه سعودی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به تهران
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ زمان پایان جنگ با ایران را اعلام می‌کند
زنگ خطر تب کریمه کنگو در ایران
فرانسه خواستار راه حل دیپلماتیک برای بازگشایی تنگه هرمز شد
یک ایرانی در مسیر صندلی طلایی پارالمپیک آسیا
پیام پزشکیان برای روز شعر و ادب فارسی
آزمون استقامت ایران و آمریکا در نبرد فرسایشی
پرواز استانبول–تهران «هما» متوقف شد
حمله روسیه به قلب لجستیک اوکراین
جاده شمال قفل شد؛ ترافیک 10 کیلومتری در محور رشت–قزوین
تکرار روایت جهت‌دار غرب در گفت‌وگوی کالاس و بن فرحان
کشف محموله 370 میلیارد ریالی دارو و مکمل قاچاق در شیراز
گزارش الجزیره از پیام‌های راهبردی رزمایش «جانم فدای ایران» در تهران
ارتقای پایگاه نظامی چین در نزدیکی باب‌المندب
ادعای فاز عملیاتی ائتلاف دریایی 41 کشور
وزیر آموزش‌وپرورش: ساخت 4700 مدرسه در دو سال گذشته
چین: استفاده ژاپنی‌های راست‌گرا از هوش مصنوعی برای تحریف حقایق تاریخی