×
سیاسی
شناسه خبر : 150987
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/06/19 ساعت 19:22
ذوق‌زدگی نتانیاهو از طرح آمریکا برای طرح اتصال هند به اروپا

ذوق‌زدگی نتانیاهو از طرح آمریکا برای طرح اتصال هند به اروپا

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح جاه‌طلبانه جدید آمریکا برای تقابل با ابتکار «یک جاده یک کمربند» چین و تسریع تجارت بین هند و اروپا از طریق عربستان، امارات، اردن و فلسطین اشغالی استقبال کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به توافق تسریع تجارت میان هند و اروپا از طریق عربستان سعودی، امارات، اردن و فلسطین اشغالی که توافقی در تقابل با طرح «یک جاده، یک کمربند» چین به شمار می‌آید، واکنش نشان داد.

او تصریح کرد: «اسرائیل در قلب یک پروژه بین‌المللی بی‌سابقه قرار دارد، پروژه‌ای که زیرساخت‌های میان آسیا و اروپا را به یکدیگر متصل می‌کند. این ارتباط به یک چشم‌انداز بلندمدت منجر می‌شود که چهره خاورمیانه و اسرائیل را تغییر خواهد داد».

به نوشته وبگاه صهیونیستی «i۲۴»، نتانیاهو در ادامه با اشاره به اعلام «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در خصوص برنامه‌ریزی برای ساخت «یک راه آهن و کریدور حمل و نقلی» که هند را به خاورمیانه و اروپا متصل می‌کند و از عربستان سعودی و فلسطین اشغالی می‌گذرد، گفت: «این خبری است که ما را به سوی یک دوران جدید از یکپارچگی و همکاری منطقه‌ای و جهانی منحصر به فرد و بی‌سابقه سوق خواهد داد».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با ذوق‌زدگی تصریح کرد: «دوست دارم از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و دولت او برای تلاش بزرگی که ما را به اعلام تاریخی امروز رساند، تشکر کنم. چند ماه پیش، ایالات متحده برای غنیمت شمردن این فرصت تاریخی با ما تماس گرفت. از آن زمان تاکنون، تماس‌های دیپلماتیک فعالی برای دستیابی به دستاوردهای امروز انجام داده است».

شنبه (دیروز، ۹ سپتامبر) رئیس‌جمهور آمریکا در اجلاس جی ۲۰ در دهلی‌نو از تدوین یک طرح جاه‌طلبانه برای اتصال هند به خاورمیانه و اروپا از طریق عربستان و امارات پرده برداشت و اعلام کرد که این یک پروژه زیرساختی بین‌المللی بزرگ برای اتصال هند، خاورمیانه و اروپا از طریق راه‌آهن، خطوط کشتیرانی، کابل‌های داده پرسرعت و خطوط لوله انرژی با همکاری اردن و رژیم صهیونیستی است.

از سوی دیگر «جان فاینر» معاون مشاور امنیت ملی ریاست جمهوری آمریکا نیز توضیح داد: «یادداشت تفاهم پیشنهادی برای کریدور حمل و نقل ریلی و کشتیرانی بین کشورهای ایالات متحده آمریکا، هند، عربستان، امارات و اتحادیه اروپا و سایر کشورهای عضو گروه ۲۰ خواهد بود. این پروژه پتانسیل عظیمی دارد، اما دقیقا نمی‌دانم چقدر طول خواهد کشید».

گفته می‌شود که این طرح بایدن در تقابل با ابتکار «کمربند و جاده» چین است که ایران در قلب آن قرار دارد، طرحی چین از یک دهه پیش در حال اجرای آن است و چهار قاره را به یکدیگر پیوند می‌دهد.

«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز گفت: «من از پیشنهاد جوبایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، در خصوص پروژه اتصال قاره‌ای که هند را از طریق خلیج [فارس] به دریای مدیترانه متصل می‌کند، استقبال می‌کنم. وزارت خارجه به تلاش‌های خود برای تقویت پیوند بین کشورهای عضو توافق ابراهیم (عادی‌سازی روابط) و اسرائیل ادامه می‌دهد.. زمان انتقال کالا از طریق کشورهای حوزه خلیج [فارس] به اسرائیل و از آن‌جا به اروپا و نیز هزینه‌های حمل و نقل بسیار کاهش می یابد و مسیر آن به صورت بی‌سابقه‌ای کوتاه می‌شود. این بخشی از چشم انداز صلح منطقه‌ای و آخرین ثمره توافق ابراهیم است که ۳ سال پیش امضا شد . امری که چهره خاورمیانه را تغییر می‌دهد، ثبات و رفاه مردم منطقه را افزایش می‌دهد و هزینه‌های معیشتی شهروندان اسرائیل را کاهش می دهد».


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
X
آگهی تبلیغاتی