×
سیاسی
شناسه خبر : 150978
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/06/19 ساعت 16:32

لاوروف: آمریکا به‌واسطه اوکراین به روسیه اعلان جنگ کرد

وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه غرب در «اوکراین‌زده» کردن اجلاس گروه 20 ناکام ماند، گفت این گروه در مسیر اصلاحات داخلی است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه گفت که غرب نتوانست نشست امسال گروه ۲۰ را «اوکراین‌زده» کند و بخش مربوط به اوکراین در بیانیه این اجلاس، ذیل تأکید بر لزوم حل تمامی مناقشات گنجانده شد.

وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه نشست گروه ۲۰ در هند موفقیت‌آمیز بوده، گفت که این گروه اکنون در حال اعمال اصلاحات داخلی است.

سرگئی لاوروف همچنین گفت که نتایج اجلاس گروه ۲۰ محرک خوبی برای تلاش‌های صندوق بین‌المللی پول و سازمان تجارت جهانی برای اعمال اصلاحات خواهد بود.  وقتی غرب سعی دارد روسیه را متحمل شکست استراتژیک کند، آمریکا و روسیه نمی‌توانند درباره ثبات استراتژیک مذاکره کنند.

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به این سوال که آیا امضای بیانیه گروه ۲۰ موجب از سرگیری گفتگوهای مسکو و واشنگتن درباره ثبات استراتژیک می‌شود، گفت: پیمان استارت (کاهش تسلیحات استراتژیک) معاهده‌ای است که میان آمریکا و روسیه در شرایط کاملاً متفاوتی امضاء شد، هم در صحنه بین‌الملل و هم در روابط واشنگتن و مسکو. این شرایط امروز تغییر کرده و آمریکا با اعلان‌جنگ علیه روسیه از طریق جنگ اوکراین، سعی دارد یک شکست استراتژیک را به مسکو تحمیل کند. با این اوضاع، نمی‌توان مذاکره‌ای برای تحقق معاهده فعلی یا گفتگوی تازه‌ای برای ثبات استراتژیک داشت.

این دیپلمات ارشد روسیه همچنین گفت که در اجلاس گروه ۲۰ در هند با نمایندگان آمریکا گفت‌وگویی نداشته و به دنبال چنین ارتباطی هم نبوده است.

سرگئی لاوروف همچنین با اظهار تأسف نسبت به رزمایش برنامه‌ریزی‌ شده آمریکا و ارمنستان، گفت: تلاش‌های ناتو برای نفوذ در این منطقه نتیجه خوبی نخواهد داشت. ما هیچ خروجی خوبی در این نمی‌بینیم که یک کشور متخاصم ناتو سعی دارد در قفقاز جنوبی نفوذ کند. فکر نمی‌کنم این برای هیچ‌کس خوب باشد؛ از جمله ارمنستان. از این تصمیم رهبری ارمنستان تأسف می‌خورم.

لاوروف همچنین با یادآوری اینکه ارمنستان در دو سال گذشته از حضور در رزمایش‌های سازمان پیمان امنیت جمعی که روسیه عضو آن است سر باز زده، گفت که اقدامات اخیر ایروان برای مسکو تعجب‌برانگیز است. با وجود عدم توازن در تجارت میان روسیه و هند، تمامی توافق‌های همکاری دفاعی که میان این دو کشور امضا شده ادامه دارد.

او در پاسخ به این پرسش که آیا عدم توازن در تجارت میان روسیه و هند باعث بروز اختلال در ارسال سامانه‌های اس-۴۰۰ روسیه به هند می‌شود، گفت: تمامی توافق‌ها از جمله در حوزه همکاری دفاعی هنوز برقرار است. مسکو از تلاش‌های سازمان ملل برای احیای توافق غلات دریای سیاه قدردانی می‌کند، اما این تلاش‌ها تا وقتی غرب به ارائه وعده‌های توخالی ادامه دهد، محکوم به شکست خواهند بود. ما از تلاش‌های آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل قدردانی می‌کنیم، اما در وضعیت کنونی که غرب فقط وعده‌های توخالی می‌دهد، این تلاش‌ها محکوم به شکست هستند.

به گفته وزیر خارجه روسیه، بازگشت روسیه به معاهده غلات تنها در صورتی ممکن است که تمامی خواسته‌های مسکو برآورده شود، از جمله رفع محدودیت‌ها بر صادرات غلات روسیه


اسپوتنیک
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
X
آگهی تبلیغاتی