×
سیاسی
شناسه خبر : 150852
تاریخ انتشار : جمعه 1402/06/17 ساعت 17:25
خلبانان صهیونیست: نتانیاهو را به آمریکا نمی‌بریم

خلبانان صهیونیست: نتانیاهو را به آمریکا نمی‌بریم

برای سومین بار خلبان‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که حاضر به هدایت هواپیمای حامل نخست‌وزیر این رژیم برای سفر به نیویورک نیستند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: خلبانان شرکت هواپیمایی «ال عال» به عنوان بزرگترین شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به طرح «تغییرات کلان قضایی» حاضر به هدایت هواپیمایی که قرار است «بنیامین نتانیاهو» را به نیویورک برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل ببرد، نیستند.

به نوشته وبگاه خبری عرب۴۸، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد که این اتفاق برای سومین بار در چند ماه گذشته رخ می‌دهد. در ماه فوریه نیز خلبان‌های این شرکت حاضر نشدند نتانیاهو و همسرش را به پاریس ببرند. یک ماه بعد نیز به هنگام سفر نتانیاهو به ایتالیا، همین اتفاق تکرار شد.

سفر نخست‌وزیر اسرائیل به نیویورک ۱۰ روز دیگر انجام خواهد شد و با این حال هنوز مناقصه مخصوص برای این پرواز برگزار نشده است؛ اما خلبانان اسکادران هوایی ۷۷۷ شرکت «ال عال» با یکدیگر توافق کرده‌اند که هواپیمای حامل نتانیاهو و همسرش را هدایت نکنند.

در گزارش شبکه ۱۳ عبری‌زبان آمده است: «ما از خلبان‌هایی صحبت می‌کنیم که جزو بهترین خلبانان شرکت ال عال و با تجربه‌ترین نیروهای این شرکت هستند که بیشترشان در نیروی هوایی اسرائیل خدمت کرده‌اند».

در مقابل شرکت ال عال نیز در بیانیه کوتاهی در پاسخ به گزارش شبکه ۱۳ گفت که هنوز مناقصه مربوط به این پرواز برگزار نشده است و اگر در مناقصه شرکت ال عال برنده شود، پرواز مذکور انجام خواهد گرفت.

در دو مورد قبلی که خلبان‌های شرکت «ال عال» از هدایت هواپیمای حامل نتانیاهو امتناع کرده بودند، این شرکت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که برای قانع کردن خلبانان، مهمانداران و دیگر کادر پروازی جهت حضور در این سفر با مشکلات جدی روبرو شده است. در نهایت اعضای اداری شرکت مجبور شدند خودشان هواپیما را هدایت کنند.

اما به گفته شبکه ۱۳ اسرائیل، مسأله این بار فرق دارد؛ چرا که برای پرواز به فرانسه و ایتالیا از هواپیماهای کوچک استفاده شد و امکان فرود در فواصل زمانی کوتاه وجود داشت؛ اما این بار پرواز به نیویورک نیاز به هواپیماهای غول پیکر دارد که هدایت آن‌ها فقط از عهده خلبان‌های ماهر و با تجربه بر می‌آید.

امتناع خلبانان شرکت ال عال، در حالی است که تاکنون صدها خلبان ذخیره نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به لایحه موسوم به «اصلاحات قضایی» از حضور در محل خدمتشان امتناع می‌کنند؛ لایحه‌ای که مخالفان از آن با عنوان «کودتای قضایی» و «تثبیت دیکتاتوری» یاد می‌کنند و ۹ ماه است که هر هفته دهها هزار نفر در اعتراض به آن در خیابان‌های تل آویو و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی به خیابان‌ها می‌آیند.

به گفته مقامات امنیتی و نظامی صهیونیستی، امتناع نیروهای ذخیره در تمامی بخش‌ها به ویژه نیروی هوایی و دریایی موجب کاهش محسوس توان عملیاتی ارتش این رژیم شده است؛ تا جایی که «تومر بار» فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی از مخالفان نتانیاهو اعلام حمایت کرده و از مخالفت خود با تصویب لایحه اصلاحات قضایی خبر داده است.

در این راستا  «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس حزب ملی‌گرای افراطی «اسرائیل خانه ما» در مصاحبه‌ با رادیو ۱۰۳FM گفت: «نتانیاهو اجازه بررسی شرایط ارتش در کابینه خود و حتی در کابینه امنیتی را نمی‌دهد و اصولا حاضر نیست در خصوص کاهش قابلیت‌ها و توانایی‌های ارتش اسرائیل در پی سیاست‌های او بحثی صورت گیرد».


فارس
نظرات

آخرین اخبار
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد