×
سیاسی
شناسه خبر : 150826
تاریخ انتشار : جمعه 1402/06/17 ساعت 08:44
تقدیر سرلشکر باقری از نیروهای مسلح و الحشدالشعبی عراق برای تأمین امنیت مراسم اربعین

در پیام‌هایی جداگانه صورت گرفت؛

تقدیر سرلشکر باقری از نیروهای مسلح و الحشدالشعبی عراق برای تأمین امنیت مراسم اربعین

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیام‌های جداگانه‌ای از نیروهای مسلح و الحشدالشعبی عراق بابت تأمین امنیت مراسم اربعین تقدیر کرد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پیامی به رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح عراق، از تأمین و برقراری امنیت مراسم باشکوه اربعین حسینی قدردانی کرد.

متن پیام سرلشکر باقری به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سرلشکر عبدالامیر رشید یارالله، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح جمهوری عراق

سلام علیکم؛

برگزاری باشکوه راهپیمایی اربعین حسینی بار دیگر نشان داد روح عدالتخواهی و حق‌طلبی اهل بیت علیهم‌السلام با وجود گذشت قرن‌ها، همچنان در میان امت اسلامی بیدار و زنده است.

طی یک دهه اخیر جریان استکباری تلاش کرد به روش چند قرن گذشته با ایجاد و پشتیبانی از گروهک‌های تکفیری، علاوه بر دامن زدن به اختلافات مذهبی در امت اسلامی، چهره‌ای انحرافی و خشن از اسلام ناب محمدی (ص)، به جهانیان نشان دهد که مجاهدت‌های دو ملت‌های مسلمان ایران و عراق مانع تحقق این توطئه شوم شد.

اکنون که پس از قرن‌ها وحدت امّت اسلامی در قالب بزرگداشت اربعین حسینی بُروز و ظهور جهانی یافته، راز تلاش‌های استکباری برای اختلاف‌افکنی در صفوف امت اسلامی بیش از پیش درک می‌شود.

اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره مجاهدان جبهه مقاومت، به‌خصوص شهیدان جاوید، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، که با مجاهدت‌های خود ملت‌های اسلامی منطقه را از لوث وجود گروهک‌های تروریستی و تکفیری پاک کردند، از مساعی و تلاش همه‌جانبه ارتش، پلیس، نیروهای حشدالشّعبی و مردم عزیز عراق، که با استقرار امنیت و آرامش، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم معنوی را فراهم کردند، صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم در سایه توجهات حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، در مسیر خدمتگزاری به مکتب انسان‌ساز اهل بیت علیهم‌السلام همچنان موفق و مؤید باشید.

همچنین سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیام دیگری به رئیس سازمان بسیج مردمی عراق، از تأمین و برقراری امنیت مراسم باشکوه اربعین حسینی قدردانی کرد.

متن پیام سرلشکر باقری به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

برادر محترم جناب آقای فالح الفیّاض، رئیس سازمان حشدالشّعبی

سلام علیکم؛

برگزاری باشکوه راهپیمایی اربعین حسینی بار دیگر نشان داد روح عدالتخواهی و حق‌طلبی اهل بیت علیهم السلام با وجود گذشت قرن‌ها، همچنان در میان امت اسلامی بیدار و زنده است.

طی یک دهه اخیر جریان استکباری تلاش کرد به روش چند قرن گذشته با ایجاد و پشتیبانی از گروهک‌های تکفیری، علاوه بر دامن زدن به اختلافات مذهبی در امت اسلامی، چهره ای انحرافی و خشن از اسلام ناب محمدی(ص)، به جهانیان نشان دهد که مجاهدت‌های دو ملت های مسلمان ایران و عراق مانع تحقق این توطئه شوم شد.

اکنون که پس از قرن‌ها وحدت امّت اسلامی در قالب بزرگداشت اربعین حسینی بُروز و ظهور جهانی یافته، راز تلاش‌های استکباری برای اختلاف‌افکنی در صفوف امت اسلامی بیش از پیش درک می‌شود.

اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره مجاهدان جبهه مقاومت به‌خصوص شهیدان جاوید، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که با مجاهدت‌های خود ملت‌های اسلامی منطقه را از لوث وجود گروهک‌های تروریستی و تکفیری پاک کردند، از مساعی و تلاش همه‌جانبه رزمندگان حشدالشّعبی در کنار ارتش، پلیس و مردم عزیز عراق، که با استقرار امنیت و آرامش، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم معنوی را فراهم کردند، صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم در سایه توجهات حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، در مسیر خدمتگزاری به مکتب انسان‌ساز اهل بیت علیهم‌السلام همچنان موفق و مؤید باشید.


فارس
اخبار مرتبط
سرلشکر باقری: مشتریان پهپادهای ایران چندین برابر توان تولیدی ما است
دوشنبه 1402/06/27 ساعت 12:42
سرلشکر باقری: مشتریان پهپادهای ایران چندین برابر توان تولیدی ما است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح هفته دفاع مقدس را یادآور حماسه‌آفرینی ملت بزرگ ایران در دوران جنگ تحمیلی دانست و بر لزوم انتقال علوم و معارف دفاع مقدس به نسل جوان تأکید کرد.
سرلشکر باقری اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز جمهوری آذربایجان را رد کرد
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 18:03
در تماس تلفنی با وزیر دفاع آذربایجان؛
سرلشکر باقری اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز جمهوری آذربایجان را رد کرد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در گفتگو با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان، اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز این کشور را رد کرد.
آمار حضور ایرانی‌ها در اربعین امسال به چهار میلیون و 50 هزار نفر رسید
شنبه 1402/06/18 ساعت 15:14
آمار حضور ایرانی‌ها در اربعین امسال به چهار میلیون و 50 هزار نفر رسید
ستاد اربعین اعلام کرد حضور زائرین ایرانی در حماسه عظیم و جهانی اربعین حسینی (ع) امسال به رقم بی‌سابقه چهار میلیون و 50 هزار نفر رسید که نسبت به سال گذشته بیش از 18 درصد افزایش داشته است.
سرلشکر باقری با وزیر دفاع آذربایجان گفتگو کرد
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 22:42
در تماسی تلفنی؛
سرلشکر باقری با وزیر دفاع آذربایجان گفتگو کرد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با وزیر دفاع آذربایجان به منظور کاهش تنش‌ بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفتگوی تلفنی انجام داد.
سرلشکر باقری: «مقاومت» به صهیونیست‌ها پاسخ خواهد داد
یکشنبه 1400/02/05 ساعت 13:03
سرلشکر باقری: «مقاومت» به صهیونیست‌ها پاسخ خواهد داد
رییس ستادکل نیروهای مسلح: صهیونیست ها فکر می‌کنند می‌توانند به طور دائم خاک سوریه را هدف قرار دهند و در جاهای مختلف و در دریاها شیطنت کنند و پاسخ نگیرند.
سرلشکر باقری درگذشت امیر سرتیپ «احمد ترکان» را تسلیت گفت
سه‌شنبه 1398/04/25 ساعت 16:26
با صدور پیامی؛
سرلشکر باقری درگذشت امیر سرتیپ «احمد ترکان» را تسلیت گفت
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح طی پیامی درگذشت امیر سرتیپ «احمد ترکان» از یادگاران دفاع مقدس و پدر توپخانه ارتش جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
خیبر (0)- پرسپولیس (0) | مصاف در دژ فلک الافلاک
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
X
آگهی تبلیغاتی