×
سیاسی
شناسه خبر : 150826
تاریخ انتشار : جمعه 1402/06/17 ساعت 08:44
تقدیر سرلشکر باقری از نیروهای مسلح و الحشدالشعبی عراق برای تأمین امنیت مراسم اربعین

در پیام‌هایی جداگانه صورت گرفت؛

تقدیر سرلشکر باقری از نیروهای مسلح و الحشدالشعبی عراق برای تأمین امنیت مراسم اربعین

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیام‌های جداگانه‌ای از نیروهای مسلح و الحشدالشعبی عراق بابت تأمین امنیت مراسم اربعین تقدیر کرد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پیامی به رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح عراق، از تأمین و برقراری امنیت مراسم باشکوه اربعین حسینی قدردانی کرد.

متن پیام سرلشکر باقری به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سرلشکر عبدالامیر رشید یارالله، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح جمهوری عراق

سلام علیکم؛

برگزاری باشکوه راهپیمایی اربعین حسینی بار دیگر نشان داد روح عدالتخواهی و حق‌طلبی اهل بیت علیهم‌السلام با وجود گذشت قرن‌ها، همچنان در میان امت اسلامی بیدار و زنده است.

طی یک دهه اخیر جریان استکباری تلاش کرد به روش چند قرن گذشته با ایجاد و پشتیبانی از گروهک‌های تکفیری، علاوه بر دامن زدن به اختلافات مذهبی در امت اسلامی، چهره‌ای انحرافی و خشن از اسلام ناب محمدی (ص)، به جهانیان نشان دهد که مجاهدت‌های دو ملت‌های مسلمان ایران و عراق مانع تحقق این توطئه شوم شد.

اکنون که پس از قرن‌ها وحدت امّت اسلامی در قالب بزرگداشت اربعین حسینی بُروز و ظهور جهانی یافته، راز تلاش‌های استکباری برای اختلاف‌افکنی در صفوف امت اسلامی بیش از پیش درک می‌شود.

اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره مجاهدان جبهه مقاومت، به‌خصوص شهیدان جاوید، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، که با مجاهدت‌های خود ملت‌های اسلامی منطقه را از لوث وجود گروهک‌های تروریستی و تکفیری پاک کردند، از مساعی و تلاش همه‌جانبه ارتش، پلیس، نیروهای حشدالشّعبی و مردم عزیز عراق، که با استقرار امنیت و آرامش، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم معنوی را فراهم کردند، صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم در سایه توجهات حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، در مسیر خدمتگزاری به مکتب انسان‌ساز اهل بیت علیهم‌السلام همچنان موفق و مؤید باشید.

همچنین سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیام دیگری به رئیس سازمان بسیج مردمی عراق، از تأمین و برقراری امنیت مراسم باشکوه اربعین حسینی قدردانی کرد.

متن پیام سرلشکر باقری به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

برادر محترم جناب آقای فالح الفیّاض، رئیس سازمان حشدالشّعبی

سلام علیکم؛

برگزاری باشکوه راهپیمایی اربعین حسینی بار دیگر نشان داد روح عدالتخواهی و حق‌طلبی اهل بیت علیهم السلام با وجود گذشت قرن‌ها، همچنان در میان امت اسلامی بیدار و زنده است.

طی یک دهه اخیر جریان استکباری تلاش کرد به روش چند قرن گذشته با ایجاد و پشتیبانی از گروهک‌های تکفیری، علاوه بر دامن زدن به اختلافات مذهبی در امت اسلامی، چهره ای انحرافی و خشن از اسلام ناب محمدی(ص)، به جهانیان نشان دهد که مجاهدت‌های دو ملت های مسلمان ایران و عراق مانع تحقق این توطئه شوم شد.

اکنون که پس از قرن‌ها وحدت امّت اسلامی در قالب بزرگداشت اربعین حسینی بُروز و ظهور جهانی یافته، راز تلاش‌های استکباری برای اختلاف‌افکنی در صفوف امت اسلامی بیش از پیش درک می‌شود.

اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره مجاهدان جبهه مقاومت به‌خصوص شهیدان جاوید، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که با مجاهدت‌های خود ملت‌های اسلامی منطقه را از لوث وجود گروهک‌های تروریستی و تکفیری پاک کردند، از مساعی و تلاش همه‌جانبه رزمندگان حشدالشّعبی در کنار ارتش، پلیس و مردم عزیز عراق، که با استقرار امنیت و آرامش، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم معنوی را فراهم کردند، صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم در سایه توجهات حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، در مسیر خدمتگزاری به مکتب انسان‌ساز اهل بیت علیهم‌السلام همچنان موفق و مؤید باشید.


فارس
اخبار مرتبط
سرلشکر باقری: مشتریان پهپادهای ایران چندین برابر توان تولیدی ما است
دوشنبه 1402/06/27 ساعت 12:42
سرلشکر باقری: مشتریان پهپادهای ایران چندین برابر توان تولیدی ما است
رئیس ستادکل نیروهای مسلح هفته دفاع مقدس را یادآور حماسه‌آفرینی ملت بزرگ ایران در دوران جنگ تحمیلی دانست و بر لزوم انتقال علوم و معارف دفاع مقدس به نسل جوان تأکید کرد.
سرلشکر باقری اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز جمهوری آذربایجان را رد کرد
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 18:03
در تماس تلفنی با وزیر دفاع آذربایجان؛
سرلشکر باقری اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز جمهوری آذربایجان را رد کرد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در گفتگو با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان، اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز این کشور را رد کرد.
آمار حضور ایرانی‌ها در اربعین امسال به چهار میلیون و 50 هزار نفر رسید
شنبه 1402/06/18 ساعت 15:14
آمار حضور ایرانی‌ها در اربعین امسال به چهار میلیون و 50 هزار نفر رسید
ستاد اربعین اعلام کرد حضور زائرین ایرانی در حماسه عظیم و جهانی اربعین حسینی (ع) امسال به رقم بی‌سابقه چهار میلیون و 50 هزار نفر رسید که نسبت به سال گذشته بیش از 18 درصد افزایش داشته است.
سرلشکر باقری با وزیر دفاع آذربایجان گفتگو کرد
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 22:42
در تماسی تلفنی؛
سرلشکر باقری با وزیر دفاع آذربایجان گفتگو کرد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با وزیر دفاع آذربایجان به منظور کاهش تنش‌ بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفتگوی تلفنی انجام داد.
سرلشکر باقری: «مقاومت» به صهیونیست‌ها پاسخ خواهد داد
یکشنبه 1400/02/05 ساعت 13:03
سرلشکر باقری: «مقاومت» به صهیونیست‌ها پاسخ خواهد داد
رییس ستادکل نیروهای مسلح: صهیونیست ها فکر می‌کنند می‌توانند به طور دائم خاک سوریه را هدف قرار دهند و در جاهای مختلف و در دریاها شیطنت کنند و پاسخ نگیرند.
سرلشکر باقری درگذشت امیر سرتیپ «احمد ترکان» را تسلیت گفت
سه‌شنبه 1398/04/25 ساعت 16:26
با صدور پیامی؛
سرلشکر باقری درگذشت امیر سرتیپ «احمد ترکان» را تسلیت گفت
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح طی پیامی درگذشت امیر سرتیپ «احمد ترکان» از یادگاران دفاع مقدس و پدر توپخانه ارتش جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت.
نظرات

آخرین اخبار
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند