×
سیاسی
شناسه خبر : 150824
تاریخ انتشار : جمعه 1402/06/17 ساعت 08:24
درصد آمریکایی‌ها معتقد به نقش بایدن در معاملات تجاری پسرش هستند

بر اساس نتایج یک نظرسنجی؛

درصد آمریکایی‌ها معتقد به نقش بایدن در معاملات تجاری پسرش هستند

بر اساس نتایج یک نظرسنجی 61 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در زمانی که معاون رئیس‌جمهور بود، در معاملات تجاری پسرش یعنی هانتر بایدن دخالت داشته است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: نظرسنجی پایگاه اس اس آر اس وابسته به مایکروسافت که روز پنجشنبه به وقت محلی منتشر شد، همچنین نشان می دهد که ۴۲ درصد از آمریکایی ها معتقدند که بایدن اقدامات غیر قانونی انجام داده، در حالی که ۱۸ درصد معتقدند که او غیراخلاقی عمل کرده اما اقدام غیرقانونی مرتکب نشده است.

این در حالی است که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا هرگونه دخالت در امور تجاری پسرش را رد کرده است.

این نظرسنجی سراسری توسط پایگاه اس اس آر اس وابسته به مایکروسافت که از ۲۵ تا ۳۱ آگوست انجام شد، درحالی منتشر می شود که دیوید وایس بازرس ویژه آمریکا اعلام کرده قصد دارد تا پایان سپتامبر، هانتر را به اتهام مالکیت غیرقانونی اسلحه محاکمه کند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۵۵ درصد از پاسخ دهندگان معتقدند بایدن در رابطه با تحقیقات درباره پسرش نامناسب عمل کرده است.

دادستان‌های آمریکا روز چهارشنبه (به وقت محلی) خواستار بازگرداندن پرونده هانتر بایدن پسر رئیس جمهور آمریکا قبل از پایان ماه جاری به دادگاه شدند.در اطلاعیه دادستان به دادگاه ایالت دلاور آمریکا آمده است که طبق قانون، کیفرخواست باید قبل از ۲۹ سپتامبر (۷ مهر) به هیات منصفه بازگردانده شود.

دفتر دادستانی اعلام کرد که دیوید وایس بازرس ویژه منصوب برای نظارت بر تحقیقات فدرال در مورد هانتر بایدن، قصد دارد تا قبل از پایان ماه سپتامبر، کیفرخواست پسر رئیس جمهور را از سوی هیات منصفه درخواست کند.

به گزارش ایرنا، مریک گارلند دادستان کل آمریکا پیشتر (جمعه ۲۰ مرداد / ۱۱ آگوست) اعلام کرد که دیوید وایس از ایالت دلاور را که قبلاً هانتر بایدن را مورد بازجویی قرار داده بود، برای تحقیق در مورد معاملات مالی و تجاری پسر رئیس جمهور این کشور منصوب کرده است.

وایس در این خصوص اعلام کرد که مذاکرات بر سر توافق با بایدن شکست خورده و محاکمه وی در حال برنامه‌ریزی است.

وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که وایس مسئول تحقیقات جاری از پسر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و همچنین رسیدگی به هر موضوع مربوطه دیگری خواهد بود.

دادستان‌ها می‌گویند اتهامات علیه هانتر بایدن در واشنگتن دی سی یا کالیفرنیا مطرح خواهد شد.

هانتر بایدن پسر رئیس جمهور آمریکا ۴ مرداد ماه در دادگاهی در خصوص رسیدگی به اتهامات مربوط به عدم پرداخت مالیات اعلام بیگناهی کرد و این بدان معناست که مشکلات حقوقی بایدن جوان‌ همچنان متوجه کارزار انتخاباتی بایدن پدر (رئیس جمهور آمریکا) در انتخابات سال ۲۰۲۴ آمریکا خواهد بود.

رقیب اصلی بایدن یعنی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا و متحدان جمهوری‌خواه وی در کنگره از این توافق انتقاد کرده و معتقد بودند این توافق به نفع پسر رئیس‌جمهور بوده و ناعادلانه است.

قاضی این پرونده با بیان اینکه نمی‌توانم این توافقنامه را بپذیرم، از طرفین خواست دلیل پذیرش این توافق را به او توضیح دهند.

هانتر بایدن در جلسه رسیدگی به اتهامات مربوط به عدم پرداخت مالیات بر درآمد بیش از ۱.۵ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به رغم بدهکاری مالیاتی بیش از ۱۰۰ هزار دلاری، اتهامات خود را نپذیرفت و ابراز بیگناهی کرد.

بایدن پسر در یک پرونده جداگانه که در آن به مالکیت غیرقانونی اسلحه در هنگام اعتیاد و استفاده از یک ماده مخدر متهم شده است، پاسخی نداد. جمهوریخواهان سال‌ها است که هانتر بایدن را به استفاده از قدرت سیاسی پدرش برای منافع شخصی در معاملاتش در اوکراین و چین متهم کرده‌اند.


ایرنا
اخبار مرتبط
کاخ سفید تحقیقات استیضاح بایدن را محکوم کرد
پنج‌شنبه 1402/06/23 ساعت 08:32
کاخ سفید تحقیقات استیضاح بایدن را محکوم کرد
سخنگوی کاخ سفید ضمن بی‌اساس خواندن تحقیقات کنگره برای استیضاح رئیس جمهور آمریکا، گفت که جمهوری‌خواهان مدرکی علیه بایدن ندارند.
اکثر آمریکایی‌ها «بایدن» را برای ریاست‌جمهوری پیر می‌دانند
دوشنبه 1402/06/06 ساعت 19:48
اکثر آمریکایی‌ها «بایدن» را برای ریاست‌جمهوری پیر می‌دانند
نتایج یک نظرسنجی جدید از مخالفت آمریکایی‌ها با ادامه حضور «جو بایدن» در کاخ سفید به دلیل کهولت سن حکایت دارد.
انتقاد نامزد دموکرات از بی‌توجهی دولت بایدن به مردم آمریکا و تمرکز بر اوکراین
سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 11:19
انتقاد نامزد دموکرات از بی‌توجهی دولت بایدن به مردم آمریکا و تمرکز بر اوکراین
یک نامزد انتخابات درون حزبی دموکرات‌های آمریکا گفت، واشنگتن بالغ بر 113 میلیارد دلار کمک برای اوکراین صرف کرده در حالی که همزمان دسترسی میلیون‌ها شهروند آمریکایی به کمک‌‌های غذایی و بیمه بهداشت و درمان را سلب کرده است.
نگرانی آمریکایی‌ها از پیری بیش از حد بایدن برای دور بعدی انتخابات
یکشنبه 1401/04/19 ساعت 16:24
نشریه آمریکایی نوشت؛
نگرانی آمریکایی‌ها از پیری بیش از حد بایدن برای دور بعدی انتخابات
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از شهروندان آمریکا بایدن را بیش از حد پیر می‌دانند و بسیاری از نظریه‌پردازان حزب دموکرات نیز معتقند او نباید در دور بعدی انتخابات نامزد شود.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود