×
سیاسی
شناسه خبر : 150780
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/15 ساعت 16:06
رئیسی: برای آب‌رسانی به 10 هزار روستا تا پایان دولت برنامه‌ریزی شده است

رئیسی: برای آب‌رسانی به 10 هزار روستا تا پایان دولت برنامه‌ریزی شده است

رئیس جمهور گفت: تابلوی عاشورا توکل، تسلیم و رضای خداوند بوده و زیباترین جلوه‌های زندگی یک انسان عارف سالک الی الله را در این تابلو می‌توان دید.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، امروز چهارشنبه ۱۵ شهریورماه در دیدار با اقشار مختلف مردم شهرستان دارالتقریب درمیان در مسجد محمدرسول الله (ص) شهر اسدیه اظهار کرد: شهادت چند فرزند مقابل چشمان یک مادر، خواهری که بیشترین ظلم‌ها بر او و بستگانش شده اما آنچه بر زبان جاری می‌کند سراسر توکل به خدا است که نشان از وفاداری به خداوند دارد.

او افزود: مهمترین هدف امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود تا دین جدش زنده بماند؛ لذا اگر عاشورا نبود پوسته ای از دین باقی نمی‌ماند پس امروز اگر قرآن و نماز می‌خوانیم و متدین هستیم به برکات عاشورا و خون شهداست.

رئیسی گفت: اربعین یادآور شهادت شهیدان، اسارت اسیران، مظلومیت مظلومان و نیز یادآور ظلم ظالمان و ستمگران، هتک حرمت نسبت به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت است.

او با اشاره به اینکه عاشورا دو صفحه نورانی و ظلمانی دارد، بیان کرد: صحفه نورانی شامل شجاعت، ایثار، وفا، توکل، ایمان، صبر و استقامت در راه خداست و تابلوی پیش روی انسانیت بوده که از سوی خداوند متعال ترسیم شده و با شهادت امام حسین (ع) برای همه عصرها و نسل ها به جا مانده است.

رئیس جمهور افزود: در این تابلوی زیبا همه مظاهر عالی انسانی دیده می شود؛ لذا از خودگذشتگی و از فرزند گذشتن برای اتمام حجت با دشمن زیباترین این نقش‌هاست.

رئیسی یادآور شد: تابلوی عاشورا توکل، تسلیم و رضای خداوند بوده و زیباترین جلوه‌های زندگی یک انسان عارف سالک الی الله را در این تابلو می توان دید.

رئیس جمهور گفت: اربعین نه فقط برای سال ۶۲ هجری قمری بلکه برای همه زمین و زمان صفحه ظلمانی دارد که جنایت هولناک است و انسان نمی داند چرا نسبت به کودکان ظلم و ستم روا شد یا به سر بریده هم رحم نکردند.

او با اشاره به اینکه انسان از این همه ظلم و جنایت نسبت به بهترین خلق خدا شرمسار است، افزود: اربعین نمادی است که بشریت بداند باید راه حق و باطل را بداند.

رئیس جمهور همچنین در ادامه سومین سفرش به خراسان جنوبی که همزمان با اربعین حسینی انجام شد، به شهرستان درمیان سفر کرد.

رئیسی با اشاره به اربعین حسینی و پیاده روی اربعین در کربلا بیان کرد: حضور امت اسلامی در اربعین که دارای زبان‌ها، اقلیم‌ها و گویش‌های مختلف اسلامی هستند، جلوه اتحاد اسلامی است.

او با بیان اینکه گویش‌های مختلف در یک راهپیمایی عظیم که جلوه اتحاد مقاومت اسلامی است، به نام حسین ابن علی (ع) گرد هم آمده‌اند، افزود: اجتماع اربعین جلوه‌ای است که نوید ظهور ولی عصر (عج) و تمدن را نوید می‌دهد. 

رئیسی با بیان اینکه حضور جوانان در این اجتماع بزرگ تمدن اسلامی را نوید می‌دهد، اظهار کرد: اربعین غایت و نهایت در شکل‌گیری تمدن اسلامی و ریشه ما بوده و در آن مدنیتی به نام دین رقم می‌خورد. 

رئیس جمهور تصریح کرد: اجتماع مردم در راهپیمایی‌ها و حضور میلیونی در کربلای معلی، تجدید پیمان با آرمان‌های بزرگ مبارزه با ظلم و ستم و عدالت خواهی در عالم است. امروز مفتخریم کشور ما کشور حسین ابن علی بوده و بنا به تعبیر شهید قاسم سلیمانی ما ملت امام حسین (ع) هستیم که این افتخار بزرگی است. 

رئیسی با بیان اینکه امنیت کشور بزرگترین نعمت بوده که به برکت خون شهدا و حضور مردم در صحنه‌های انقلاب ایجاد شده است، گفت: حضور مردم در راهپیمایی‌ها اعم از قدس و ۲۲ بهمن قدرتی خلق کرده که دشمن نمی‌تواند متعرض این مرز و بوم و آب و خاک شود. 

رئیسی افزود: مهم این است که همواره در لشکر حسین ابن علی تعریف شویم و در مقابل یزیدیان بایستیم. 

او با اشاره به پیشرفت‌های ایران طی دوران انقلاب بیان کرد: خوشبختانه علی رغم تحریم‌های دشمن، کارهای بسیاری انجام شده و نقاطی مانند درمیان و خراسان جنوبی با گذشته قابل قیاس نیست. 

رئیسی با بیان اینکه بنا به تکلیف رهبری باید در دل‌ها ایمان و امید را تقویت کنیم، گفت: ملت ایران هنرش آن است که از تحریم‌ها و تهدیدها فرصت‌ها می‌سازد و پیشرفت علم و فناوری در ایران موجب شگفتی دیگر کشورها است. 

رئیس جمهور با بیان اینکه بنا به گفته رهبری به هیچ عنوان نباید خسته، نا امید و متوقف شد، گفت: باید با دلی امیدوار، اعتقاد به حضرت حق و نگاه به شهدا و آرمان‌های بلند شهدا، روز به روز به جلو حرکت کرد. 

او با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای رفع تنش آبی در روستاها اظهار کرد: برای آبرسانی به ۱۰ هزار روستا تا آخر دولت برنامه‌ریزی شده که تاکنون به ۳۵۰۰ روستا آبرسانی شده و کار با قوت ادامه دارد. 

رئیسی با بیان اینکه در راستای گاز رسانی اقدامات خوبی انجام شده و حتی روستاهای کم جمعیت از این نعمت برخوردار هستند، افزود: در شهرستان درمیان برای ساخت ۲۰۰۰ مسکن برای جوانان و افراد فاقد مسکن اقدام شده و بنا به گزارش مسئولان استانی و شهرستانی کار با قوت پیگیری می‌شود. 

رئیسی با اشاره به مشکل کم آبی برای برداشت چغندر قند، گفت: باید شکر مورد نیاز تأمین شود که بعد از این جلسه از استانداری می‌خواهم این کارخانه با توجه به امکانات برای ایجاد اشتغال و تولید راه اندازی شود. 

او با بیان اینکه باید با استفاده از امکانات موجود در شهرستان در راستای اشتغالزایی اقدام شود، یادآور شد: تجهیزات کامل برای کارخانه قند توسط استانداری و فرمانداری انجام شده و اکنون نوبت تولید است.

رئیسی در بدو ورود به فرودگاه بیرجند از سوی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی مورد استقبال قرار گرفت.

عملیات اجرایی طرح راه آهن نهبندان - بیرجند - قاین - یونسی که در دولت سیزدهم تامین اعتبار شده است امروز با حضور رئیس جمهور به طور رسمی آغاز شد تا طرح راه آهن زاهدان - بیرجند - مشهد در حوزه جغرافیایی خراسان جنوبی پس از سال‌ها انتظار مردم این دیار به مرحله اجرا برسد.

رئیس جمهور سپس در پیاده روی دلدادگان و جاماندگان اربعین حسینی که از میدان آزادی بیرجند تا آستان مقدس امامزادگان باقریه (ع) برگزار شد، شرکت و در جمع عزاداران سخنرانی کرد.


ایسنا
اخبار مرتبط
رئیس‌جمهور: ساخت یک ورزشگاه آبرومند ملی در تهران ضرورت دارد
دوشنبه 1402/06/20 ساعت 12:42
در مراسم تجلیل از قهرمانان مدال‌آور؛
رئیس‌جمهور: ساخت یک ورزشگاه آبرومند ملی در تهران ضرورت دارد
رئیس جمهور تأکید کرد: باید یک ورزشگاه جامع و آبرومند که در شان و منزلت قهرمانان ملی ما و همچنین میزبانی میهمانان بین‌المللی در تهران ایجاد شود. این هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است.
رئیس‌جمهور: امید در کشور ایجاد شده است/ در جامعه اختلاف‌نظر هست ولی التهاب نیست
سه‌شنبه 1402/06/07 ساعت 11:24
در سومین نشست خبری با اصحاب رسانه؛
رئیس‌جمهور: امید در کشور ایجاد شده است/ در جامعه اختلاف‌نظر هست ولی التهاب نیست
آیت‌الله رئیسی در سومین نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در میان ما اختلاف نظر هست که طبیعی است اما جامعه دچار التهاب نیست. این القای دو قطبی شدن دشمن به ما است اما آنچه که ما از جامعه خود شناخت داریم این است که جامعه ما دارای نقاط اشتراک بسیار بالا است و البته اختلافاتی هست که اشکالی هم ندارد.
رئیسی: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند
شنبه 1401/05/29 ساعت 14:10
در سی و ششمین اجلاس مدیران آموزش و پرورش؛
رئیسی: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند
رئیس جمهور، آموزش و پرورش را مهمترین نهاد فرهنگی کشور دانست و گفت: وزارت آموزش و پروش، متولی امر بسیار مهم تعلیم و تربیت برای نوجوانان و‌ جوانان این کشور است و آینده سیاست و اقتصاد جامعه به دست آموزش و پرورش رقم می‌خورد.
نظرات

آخرین اخبار
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
شهادت راننده بیل مکانیکی در حمله آمریکا به جهرم
چرخش نفتی برنهام؛ «توقف نفت» دوباره به خیابان‌های لندن بازگشت
حمایت روسیه از کوبا جدی‌تر شد؛ هشدار به آمریکایی‌ها
آبفا: 5353 روستا از آب پایدار بهره‌مند شدند
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 12 شهریور+ لینک خاموشی کرمان
سفر رئیس سومالی‌لند به آمریکا برای جلب حمایت واشنگتن
نشست تخصصی ارتش برای بررسی تحولات و ارتقای آمادگی و توان دفاعی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
بورس قرمز شد؛ ریزش 80 هزار واحدی شاخص و خروج 5.6 همت پول حقیقی
چرایی بالا زدن رگ قیمتِ سیب‌زمینی
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405 + جدول خاموشی مناطق تهران
بیانیه وزارت خارجه درباره دفاع مشروع ایران برابر پایگاه‌های آمریکایی
اردوغان: عضویت ترکیه در شانگهای به معنای پشت کردن به غرب نیست
پاسخ دانمارک به فشار ترامپ؛ نیروهای نظامی در گرینلند مستقر شدند
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر مشترک علیه استکبار قرار دارند
چرا قیمت میوه در بازار نوسان دارد؟
افزایش قیمت محصولات ایران خودرو از فردا 12 شهریور + جدول قیمت های جدید
ایران محور رایزنی گروسی با نماینده جدید آمریکا در آژانس
گوترش رژیم صهیونیستی را تهدید کرد؛ ارجاع پرونده به لاهه
تشکیل 832 پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی؛ هشدار دادستان به اجاره‌ دهندگان کارت بازرگانی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 /جهش قیمت نقره در بازار+جدول قیمت ها
سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن حقوق بشر و دموکراسی است
میانگین مصرف روزانه بنزین از 148 میلیون لیتر گذشت
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دینار در بازار ایران گران شد
پوتین: با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم
برنامه خاموشی برق کرمانشاه پنجشنبه 12 شهریور 1405 + لینک جدول قطعی برق
آخرین اخبار دربی 107؛ از حضور هواداران تا حواشی استقلال و پرسپولیس ، چشم‌ها منتظر سوت آغاز
برنامه قطعی برق خوزستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405؛ جدول خاموشی اهواز
مجلس دوفوریت طرح برخورد با ماینرهای غیرمجاز را تصویب کرد
زاخارووا: از تشدید تنش‌ها پیرامون ایران متأسفیم
چرخه حمله و درگیری!
نوراینفو | آمار اهدای خون در تهران؛ چند درصد تهرانی‌ها موفق به اهدای خون شدند؟
پشت پرده ادعای بی‌نیازی ترامپ از مذاکره چیست
قطعی برق مازندران فردا 12 شهریور اعلام شد؛ جدول خاموشی ساری
قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
برنامه قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405+ لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 11 شهریور؛ پژو 207 و دنا چند میلیارد شدند؟
قیمت سکه پارسیان امروز 11 شهریور؛ هر گرم به 22.5 میلیون تومان رسید
قیمت معاینه فنی خودرو در سال 1405 اعلام شد + جدول تعرفه‌ها
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
نورویدئو | لارک؛ جایی که جنگ آمریکا با ایران وارد تله هزینه شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ جهش 5 هزار تومانی قیمت دلار
ترکیب احتمالی استقلال و پرسپولیس در دربی 107 اعلام شد + اسامی بازیکنان
دربی 107 استقلال و پرسپولیس؛ نبرد سرخابی‌ها در نقش جهان در سایه تحولات منطقه
واکنش پاکستان به تنش ایران و آمریکا؛ امیدوار به ازسرگیری مذاکرات هستیم
شهرداری تهران به دنبال نسخه جدید جبران خسارت جنگ؛ پای «تراکم مازاد» به میان آمد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ شاهین، اطلس و کوییک چند شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 11 شهریور 1405؛ نرخ گوشت گوسفندی و گوساله اعلام شد
شارژ کالابرگ شهریور و پاییز تغییر کرد؛ کدام کدهای ملی زودتر شارژ می‌شوند؟