×
سیاسی
شناسه خبر : 150780
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/15 ساعت 16:06
رئیسی: برای آب‌رسانی به 10 هزار روستا تا پایان دولت برنامه‌ریزی شده است

رئیسی: برای آب‌رسانی به 10 هزار روستا تا پایان دولت برنامه‌ریزی شده است

رئیس جمهور گفت: تابلوی عاشورا توکل، تسلیم و رضای خداوند بوده و زیباترین جلوه‌های زندگی یک انسان عارف سالک الی الله را در این تابلو می‌توان دید.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، امروز چهارشنبه ۱۵ شهریورماه در دیدار با اقشار مختلف مردم شهرستان دارالتقریب درمیان در مسجد محمدرسول الله (ص) شهر اسدیه اظهار کرد: شهادت چند فرزند مقابل چشمان یک مادر، خواهری که بیشترین ظلم‌ها بر او و بستگانش شده اما آنچه بر زبان جاری می‌کند سراسر توکل به خدا است که نشان از وفاداری به خداوند دارد.

او افزود: مهمترین هدف امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود تا دین جدش زنده بماند؛ لذا اگر عاشورا نبود پوسته ای از دین باقی نمی‌ماند پس امروز اگر قرآن و نماز می‌خوانیم و متدین هستیم به برکات عاشورا و خون شهداست.

رئیسی گفت: اربعین یادآور شهادت شهیدان، اسارت اسیران، مظلومیت مظلومان و نیز یادآور ظلم ظالمان و ستمگران، هتک حرمت نسبت به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت است.

او با اشاره به اینکه عاشورا دو صفحه نورانی و ظلمانی دارد، بیان کرد: صحفه نورانی شامل شجاعت، ایثار، وفا، توکل، ایمان، صبر و استقامت در راه خداست و تابلوی پیش روی انسانیت بوده که از سوی خداوند متعال ترسیم شده و با شهادت امام حسین (ع) برای همه عصرها و نسل ها به جا مانده است.

رئیس جمهور افزود: در این تابلوی زیبا همه مظاهر عالی انسانی دیده می شود؛ لذا از خودگذشتگی و از فرزند گذشتن برای اتمام حجت با دشمن زیباترین این نقش‌هاست.

رئیسی یادآور شد: تابلوی عاشورا توکل، تسلیم و رضای خداوند بوده و زیباترین جلوه‌های زندگی یک انسان عارف سالک الی الله را در این تابلو می توان دید.

رئیس جمهور گفت: اربعین نه فقط برای سال ۶۲ هجری قمری بلکه برای همه زمین و زمان صفحه ظلمانی دارد که جنایت هولناک است و انسان نمی داند چرا نسبت به کودکان ظلم و ستم روا شد یا به سر بریده هم رحم نکردند.

او با اشاره به اینکه انسان از این همه ظلم و جنایت نسبت به بهترین خلق خدا شرمسار است، افزود: اربعین نمادی است که بشریت بداند باید راه حق و باطل را بداند.

رئیس جمهور همچنین در ادامه سومین سفرش به خراسان جنوبی که همزمان با اربعین حسینی انجام شد، به شهرستان درمیان سفر کرد.

رئیسی با اشاره به اربعین حسینی و پیاده روی اربعین در کربلا بیان کرد: حضور امت اسلامی در اربعین که دارای زبان‌ها، اقلیم‌ها و گویش‌های مختلف اسلامی هستند، جلوه اتحاد اسلامی است.

او با بیان اینکه گویش‌های مختلف در یک راهپیمایی عظیم که جلوه اتحاد مقاومت اسلامی است، به نام حسین ابن علی (ع) گرد هم آمده‌اند، افزود: اجتماع اربعین جلوه‌ای است که نوید ظهور ولی عصر (عج) و تمدن را نوید می‌دهد. 

رئیسی با بیان اینکه حضور جوانان در این اجتماع بزرگ تمدن اسلامی را نوید می‌دهد، اظهار کرد: اربعین غایت و نهایت در شکل‌گیری تمدن اسلامی و ریشه ما بوده و در آن مدنیتی به نام دین رقم می‌خورد. 

رئیس جمهور تصریح کرد: اجتماع مردم در راهپیمایی‌ها و حضور میلیونی در کربلای معلی، تجدید پیمان با آرمان‌های بزرگ مبارزه با ظلم و ستم و عدالت خواهی در عالم است. امروز مفتخریم کشور ما کشور حسین ابن علی بوده و بنا به تعبیر شهید قاسم سلیمانی ما ملت امام حسین (ع) هستیم که این افتخار بزرگی است. 

رئیسی با بیان اینکه امنیت کشور بزرگترین نعمت بوده که به برکت خون شهدا و حضور مردم در صحنه‌های انقلاب ایجاد شده است، گفت: حضور مردم در راهپیمایی‌ها اعم از قدس و ۲۲ بهمن قدرتی خلق کرده که دشمن نمی‌تواند متعرض این مرز و بوم و آب و خاک شود. 

رئیسی افزود: مهم این است که همواره در لشکر حسین ابن علی تعریف شویم و در مقابل یزیدیان بایستیم. 

او با اشاره به پیشرفت‌های ایران طی دوران انقلاب بیان کرد: خوشبختانه علی رغم تحریم‌های دشمن، کارهای بسیاری انجام شده و نقاطی مانند درمیان و خراسان جنوبی با گذشته قابل قیاس نیست. 

رئیسی با بیان اینکه بنا به تکلیف رهبری باید در دل‌ها ایمان و امید را تقویت کنیم، گفت: ملت ایران هنرش آن است که از تحریم‌ها و تهدیدها فرصت‌ها می‌سازد و پیشرفت علم و فناوری در ایران موجب شگفتی دیگر کشورها است. 

رئیس جمهور با بیان اینکه بنا به گفته رهبری به هیچ عنوان نباید خسته، نا امید و متوقف شد، گفت: باید با دلی امیدوار، اعتقاد به حضرت حق و نگاه به شهدا و آرمان‌های بلند شهدا، روز به روز به جلو حرکت کرد. 

او با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای رفع تنش آبی در روستاها اظهار کرد: برای آبرسانی به ۱۰ هزار روستا تا آخر دولت برنامه‌ریزی شده که تاکنون به ۳۵۰۰ روستا آبرسانی شده و کار با قوت ادامه دارد. 

رئیسی با بیان اینکه در راستای گاز رسانی اقدامات خوبی انجام شده و حتی روستاهای کم جمعیت از این نعمت برخوردار هستند، افزود: در شهرستان درمیان برای ساخت ۲۰۰۰ مسکن برای جوانان و افراد فاقد مسکن اقدام شده و بنا به گزارش مسئولان استانی و شهرستانی کار با قوت پیگیری می‌شود. 

رئیسی با اشاره به مشکل کم آبی برای برداشت چغندر قند، گفت: باید شکر مورد نیاز تأمین شود که بعد از این جلسه از استانداری می‌خواهم این کارخانه با توجه به امکانات برای ایجاد اشتغال و تولید راه اندازی شود. 

او با بیان اینکه باید با استفاده از امکانات موجود در شهرستان در راستای اشتغالزایی اقدام شود، یادآور شد: تجهیزات کامل برای کارخانه قند توسط استانداری و فرمانداری انجام شده و اکنون نوبت تولید است.

رئیسی در بدو ورود به فرودگاه بیرجند از سوی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی مورد استقبال قرار گرفت.

عملیات اجرایی طرح راه آهن نهبندان - بیرجند - قاین - یونسی که در دولت سیزدهم تامین اعتبار شده است امروز با حضور رئیس جمهور به طور رسمی آغاز شد تا طرح راه آهن زاهدان - بیرجند - مشهد در حوزه جغرافیایی خراسان جنوبی پس از سال‌ها انتظار مردم این دیار به مرحله اجرا برسد.

رئیس جمهور سپس در پیاده روی دلدادگان و جاماندگان اربعین حسینی که از میدان آزادی بیرجند تا آستان مقدس امامزادگان باقریه (ع) برگزار شد، شرکت و در جمع عزاداران سخنرانی کرد.


ایسنا
اخبار مرتبط
رئیس‌جمهور: ساخت یک ورزشگاه آبرومند ملی در تهران ضرورت دارد
دوشنبه 1402/06/20 ساعت 12:42
در مراسم تجلیل از قهرمانان مدال‌آور؛
رئیس‌جمهور: ساخت یک ورزشگاه آبرومند ملی در تهران ضرورت دارد
رئیس جمهور تأکید کرد: باید یک ورزشگاه جامع و آبرومند که در شان و منزلت قهرمانان ملی ما و همچنین میزبانی میهمانان بین‌المللی در تهران ایجاد شود. این هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است.
رئیس‌جمهور: امید در کشور ایجاد شده است/ در جامعه اختلاف‌نظر هست ولی التهاب نیست
سه‌شنبه 1402/06/07 ساعت 11:24
در سومین نشست خبری با اصحاب رسانه؛
رئیس‌جمهور: امید در کشور ایجاد شده است/ در جامعه اختلاف‌نظر هست ولی التهاب نیست
آیت‌الله رئیسی در سومین نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در میان ما اختلاف نظر هست که طبیعی است اما جامعه دچار التهاب نیست. این القای دو قطبی شدن دشمن به ما است اما آنچه که ما از جامعه خود شناخت داریم این است که جامعه ما دارای نقاط اشتراک بسیار بالا است و البته اختلافاتی هست که اشکالی هم ندارد.
رئیسی: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند
شنبه 1401/05/29 ساعت 14:10
در سی و ششمین اجلاس مدیران آموزش و پرورش؛
رئیسی: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند
رئیس جمهور، آموزش و پرورش را مهمترین نهاد فرهنگی کشور دانست و گفت: وزارت آموزش و پروش، متولی امر بسیار مهم تعلیم و تربیت برای نوجوانان و‌ جوانان این کشور است و آینده سیاست و اقتصاد جامعه به دست آموزش و پرورش رقم می‌خورد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405+ جدول
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد