×
سیاسی
شناسه خبر : 150624
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/06/12 ساعت 21:07
احمدیان: همکاری و هم‌افزایی ایران و ترکیه امنیت ساز و ثبات‌آفرین است

احمدیان: همکاری و هم‌افزایی ایران و ترکیه امنیت ساز و ثبات‌آفرین است

هاکان فیدان وزیر خارجه‌ی ترکیه که به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و درباره راه‌های گسترش همه‌جانبه همکاری‌های دو کشور به ویژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی با او گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی: هاکان فیدان وزیر خارجه‌ی ترکیه که به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و درباره راه‌های گسترش همه‌جانبه همکاری‌های دو کشور به او ژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی با او گفتگو کرد.

در این دیدار احمدیان با اشاره به سوابق دیرینه همکاری‌های دو کشور، مناسبات فی‌مابین را امنیت ساز و ثبات‌آفرین ذکر کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: توسعه روابط دوستانه میان دو همسایه، تأمین‌کننده منافع پایدار ایران و ترکیه است.

او با تبریک پیروزی آقای اردوغان و حزب ایشان و انتصاب آقای فیدان به عنوان وزیر خارجه ترکیه، ابراز امیدواری کرد روابط تهران - آنکارا در این دور به سطوح ممتاز مورد نظر رهبران دو کشور ارتقا یابد.

احمدیان، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار سال گذشته با رئیس‌جمهور ترکیه که فرمودند، امنیت ترکیه امنیت ایران است تصریح کرد: ایران و ترکیه سرنشینان یک کشتی‌اند و دشمنان با آگاهی از این ظرفیت تلاش می‌کنند ضمن اخلال در روند همکاری‌های دوجانبه، مانع هم‌افزایی ظرفیت‌های گسترده دو کشور شوند.

او با بیان اینکه هر دو کشور از تروریست‌هایی که با حمایت و پشتیبانی غرب و رژیم صهیونیستی تسلیح و تجهیز شده‌اند، آسیب دیده‌اند گفت: خوشبختانه کشورهای منطقه به این درک مشترک رسیده‌اند که امنیت عاریتی، تضمین شده و پایدار نیست و سازوکارهای بومی و همکاری‌های منطقه‌ای تضمین‌کننده‌ی امنیت پایدار است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با تأکید بر ضرورت‌ تقاو ت همکاری‌های اقتصادی تهران - آنکارا به او ژه در حوزه‌ی انرژی و ترانزیت، هدف‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری برای مبادلات تجاری را سهل‌الوصول دانست.

احمدیان با اشاره به ضرورت‌ همکاری دو کشور در موضوع مقابله با اسلام هراسی و اهانت به قرآن کریم اظهار داشت: ایران و ترکیه به عنوان دو کشور بزرگ در جهان اسلام موظفند به وظیفه اعتقادی و تاریخی خود در برابر هجمه ناجوانمردانه عوامل صهیونیسم بین‌الملل به اعتقادات میلیون‌ها مسلمان در جهان عمل کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین با اشاره به تحولات منطقه قفقاز و مخالفت جمهوری اسلامی ایران با هرگونه تغییر ژئوپلیتیک در منطقه، برگزاری نشست ۳+۳ را اقدام مؤثری برای رفع سوء تفاهمات و حل موضوعات میان کشورهای این منطقه ذکر کرد.

در این دیدار هاکان فیدان وزیر خارجه‌ی ترکیه با تبریک انتصاب دکتر احمدیان در سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، علاقمندی کشورش را به گسترش همه‌جانبه روابط با ایران اعلام کرد.

او ابراز امیدواری کرد در این دور، فصل جدیدی از همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه آغاز شود.

هاکان فیدان تأکید کرد، در این مسیر باید مراقب شیطنت دشمنان که با اقدامات مخرب خود به او ژه با ابزار رسانه روابط دو کشور را هدف گرفته‌اند باشیم.

وزیر خارجه ترکیه با ابراز خرسندی از توافق بین ایران و عربستان از ایران به عنوان کشوری بزرگ و مسئولیت‌پذیر در منطقه یاد کرد و از نقش جمهوری اسلامی در مبارزه با تروریسم تمجید نمود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
مشاجره خانوادگی در آزادراه کاشان حادثه آفرید
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد