×
سیاسی
شناسه خبر : 150624
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/06/12 ساعت 21:07
احمدیان: همکاری و هم‌افزایی ایران و ترکیه امنیت ساز و ثبات‌آفرین است

احمدیان: همکاری و هم‌افزایی ایران و ترکیه امنیت ساز و ثبات‌آفرین است

هاکان فیدان وزیر خارجه‌ی ترکیه که به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و درباره راه‌های گسترش همه‌جانبه همکاری‌های دو کشور به ویژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی با او گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی: هاکان فیدان وزیر خارجه‌ی ترکیه که به تهران سفر کرده است؛ بعدازظهر امروز با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و درباره راه‌های گسترش همه‌جانبه همکاری‌های دو کشور به او ژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی با او گفتگو کرد.

در این دیدار احمدیان با اشاره به سوابق دیرینه همکاری‌های دو کشور، مناسبات فی‌مابین را امنیت ساز و ثبات‌آفرین ذکر کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: توسعه روابط دوستانه میان دو همسایه، تأمین‌کننده منافع پایدار ایران و ترکیه است.

او با تبریک پیروزی آقای اردوغان و حزب ایشان و انتصاب آقای فیدان به عنوان وزیر خارجه ترکیه، ابراز امیدواری کرد روابط تهران - آنکارا در این دور به سطوح ممتاز مورد نظر رهبران دو کشور ارتقا یابد.

احمدیان، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار سال گذشته با رئیس‌جمهور ترکیه که فرمودند، امنیت ترکیه امنیت ایران است تصریح کرد: ایران و ترکیه سرنشینان یک کشتی‌اند و دشمنان با آگاهی از این ظرفیت تلاش می‌کنند ضمن اخلال در روند همکاری‌های دوجانبه، مانع هم‌افزایی ظرفیت‌های گسترده دو کشور شوند.

او با بیان اینکه هر دو کشور از تروریست‌هایی که با حمایت و پشتیبانی غرب و رژیم صهیونیستی تسلیح و تجهیز شده‌اند، آسیب دیده‌اند گفت: خوشبختانه کشورهای منطقه به این درک مشترک رسیده‌اند که امنیت عاریتی، تضمین شده و پایدار نیست و سازوکارهای بومی و همکاری‌های منطقه‌ای تضمین‌کننده‌ی امنیت پایدار است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با تأکید بر ضرورت‌ تقاو ت همکاری‌های اقتصادی تهران - آنکارا به او ژه در حوزه‌ی انرژی و ترانزیت، هدف‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری برای مبادلات تجاری را سهل‌الوصول دانست.

احمدیان با اشاره به ضرورت‌ همکاری دو کشور در موضوع مقابله با اسلام هراسی و اهانت به قرآن کریم اظهار داشت: ایران و ترکیه به عنوان دو کشور بزرگ در جهان اسلام موظفند به وظیفه اعتقادی و تاریخی خود در برابر هجمه ناجوانمردانه عوامل صهیونیسم بین‌الملل به اعتقادات میلیون‌ها مسلمان در جهان عمل کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین با اشاره به تحولات منطقه قفقاز و مخالفت جمهوری اسلامی ایران با هرگونه تغییر ژئوپلیتیک در منطقه، برگزاری نشست ۳+۳ را اقدام مؤثری برای رفع سوء تفاهمات و حل موضوعات میان کشورهای این منطقه ذکر کرد.

در این دیدار هاکان فیدان وزیر خارجه‌ی ترکیه با تبریک انتصاب دکتر احمدیان در سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، علاقمندی کشورش را به گسترش همه‌جانبه روابط با ایران اعلام کرد.

او ابراز امیدواری کرد در این دور، فصل جدیدی از همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه آغاز شود.

هاکان فیدان تأکید کرد، در این مسیر باید مراقب شیطنت دشمنان که با اقدامات مخرب خود به او ژه با ابزار رسانه روابط دو کشور را هدف گرفته‌اند باشیم.

وزیر خارجه ترکیه با ابراز خرسندی از توافق بین ایران و عربستان از ایران به عنوان کشوری بزرگ و مسئولیت‌پذیر در منطقه یاد کرد و از نقش جمهوری اسلامی در مبارزه با تروریسم تمجید نمود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز
دیوان عدالت اداری: خودروسازان مجاز به تغییر قراردادهای قبلی نیستند
علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق
انفجار مرگبار در انبار مهمات ادلب؛ 2 کشته و 5 زخمی
مسمومیت 9 بانوی نهاوندی در استخر
پرونده «ریما حسن» به سازمان ملل رسید؛ هشدار درباره آزار قضایی حامی فلسطین
پریناز ایزدیار در «سرریز»؛ اکران آنلاین از امروز
تأمین مالی تولید با رویکرد اسلامی
زنان والیبال ایران در جمع بزرگان آسیا
پوتین: مردم روسیه با مردم ایران اعلام همبستگی می‌کنند
طعنه سفارت ایران در لندن به ترامپ: حتی جلبک‌ها را شکست ندادی
کارت اعتباری گردشگری ریالی و ارزی رونمایی شد
تصمیم نهایی برای سوابق تحصیلی کنکور 1405 ابلاغ شد
اعلامیه اجلاس شانگهای منتشر شد؛ درخواست تغییر قواعد حکمرانی جهان
دوپینگ قهرمان پارادوومیدانی جهان مثبت شد
درخواست قائم‌پناه از بانک‌ها؛ حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال
واکنش بقایی به یک تحلیل مهم؛ آیا ایران به دنبال افزایش هزینه‌های آمریکا در جنگ است؟
هشدار پوتین درباره آینده نظام جهانی؛ سازمان ملل باید نقش اصلی خود را حفظ کند
آغاز ثبت‌نام کارشناسی به پزشکی؛ فرصت فقط تا 16 شهریور
هشدار پلیس به موتورسواران متخلف؛ موتورسیکلت یک ماه توقیف می‌شود
پیشنهاد بزرگ ازبکستان برای آینده شانگهای چیست؟
واکنش صریح سفیر تاجیکستان به فاجعه میناب
واکنش فدراسیون کشتی آمریکا به تهدید علیرضا دبیر
صادق آذرنگ به فینال نومدگیمز 2026 رسید؛ یک گام تا طلای ایران
توقف رسمی آزمون‌های تافل و GRE در ایران تا اطلاع ثانوی
سردار ابن الرضا: تهدیدهای جدید در راهند
قطر: گفت‌وگوها با عمان و پاکستان برای کاهش تنش در منطقه ادامه دارد
تحلیلگر عراقی: مقاومت تا خروج نیروهای آمریکایی سلاح را کنار نمی‌گذارد
تحقیق و تفحص مجلس درباره ذخایر گوشت، مرغ و نهاده‌ها
تنگه هرمز در سایه تنش‌های منطقه‌ای؛ تردد تنها 5 کشتی در روز
حاجی‌بابایی: باید آمریکا را در منطقه محاصره کنیم؛ شیطنت آمریکا 63 روز دیگر هم ادامه دارد
بحران پایگاه‌های آمریکا، نشانه تغییر معادله امنیت منطقه
رئیس سازمان بازرسی به عطاری‌ها و افراد فاقد صلاحیت درمان هشدار داد
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405+ جدول قیمت‌ انواع سکه
آتش جنگ چگونه بازار اوراق قرضه آمریکا را شعله ور کرد؟
قتل هولناک پیرزن تنها در گلستان؛ سارقان طلا پس از جنایت فرار کردند
دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر فوتبال لغو شد
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد
کودک 5 ساله در چاه 5 متری افتاد؛ نجات نفس‌گیر در کرج