×
سیاسی
شناسه خبر : 150552
تاریخ انتشار : شنبه 1402/06/11 ساعت 20:46
حمله جدید الیزه به مسلمانان!

نورنیوز بررسی کرد؛

حمله جدید الیزه به مسلمانان!

مقامات فرانسوی به این سوال مهم پاسخ نمی‌دهند که اگر استفاده از حجاب اسلامی نماد ترویج و تبلیغ دین محسوب می‌شود، پس چرا تبلیغ انواع انحرافات اخلاقی و بشری در این کشور رسمیتی آزاردهنده یافته است!؟

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دولت فرانسه اخیرا اعلام کرد که پوشش عبا (چادر بلند عربی) را در مدارس این کشور ممنوع می‌کند.

این تصمیم که قرار است از نخستین روز سال تحصیلی جدید اجرایی شود، واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.

«گابریل آتال» وزیر آموزش ملی فرانسه در یک گفتگوی تلویزیونی مدعی شده: «وقتی وارد یک کلاس درس می‌شوید، نبایستی با نگاه کردن به دانش‌آموزان شما بتوانید مذهب آن‌ها را تشخیص دهید. بر همین اساس، دولت فرانسه تصمیم گرفته پوشیدن عبا در مدارس را ممنوع اعلام کند.»

فراتر از آنچه ذکر شد، دولت فرانسه از برنامه ویژه خود جهت آموزش ۳۰۰ هزار نفر در موضوعات مرتبط با لائیسیته در مدارس خبر داده است!

طی سال‌های اخیر، دولت فرانسه به نام حمایت از لائیسیته، در صدد حذف نمادهای اسلامی در این کشور بوده و مسلمانان فرانسه، مخاطبان اصلی کاخ الیزه در این نقشه ضد حقوق بشری محسوب می‌شوند.

در حالی که توهین به ادیان الهی و انتشار کاریکاتورهای پیامبر خاتم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) از سوی نشریه هتاک شارلی ابدو در قالب آزادی بیان از سوی «امانوئل مکرون» و مقامات فرانسوی مورد توجیه و تجلیل قرار می‌گیرد و ترویج الگوهای جنسی نامتعارف و ضدفطری تبدیل به دستور کار رسمی در وزارت آموزش ملی این کشور و دیگر اعضای اتحادیه اروپا شده، دختران و زنان مسلمان حق استفاده از پوشش مذهبی متعارف خود را ندارند!

نکته قابل تامل، به تعارضات آشکار رفتاری و گفتاری مقامات فرانسوی در تقابل با مسلمانان باز می‌گردد، چنانچه «اولیویه وران» سخنگوی دولت مکرون، پوشیدن عبا توسط برخی دانش‌آموزان مسلمان را اقدامی تبلیغاتی می‌داند که با اصول جامعه لائیک در تعارض است!

با این حال مقامات فرانسوی به این سوال مهم پاسخ نمی‌دهند که اگر استفاده از حجاب اسلامی نماد ترویج و تبلیغ دین محسوب می‌شود، پس چرا تبلیغ انواع انحرافات اخلاقی و بشری در این کشور رسمیتی آزاردهنده یافته است!؟

آیا بهتر نیست مکرون به جای فراکنی و القائات دروغین، به نقش ویژه سرویس امنیتی کشورش و کاخ الیزه در خلق نژادپرستی سیستماتیک اشاره کند.

رئیس جمهور ناتوان فرانسه طی سال‌های 2017 و 2022 میلادی، با استناد به هراس از نژادپرستان و جبهه ملی فرانسه توانست آرای سلبی و اجباری شهروندان کشورش را به سبد رای خود واریز کند. در آن زمان، برای مقامات فرانسوی اهمیتی نداشت که تبلیغ نژادپرستی و متعلقات آن مخالف اصول لائیسیته محسوب می‌شود!

قوانینی که عمدا به صورت تفسیرپذیر در فرانسه به نگارش در آمده، به دست‌مایه‌ای برای اسلام‌ستیزی و اسلام‌هراسی در این کشور اروپایی مدعی آزادی بیان تبدیل شده و در مقابل، مسیر را برای هر تفکر و روشی که آزار مسلمانان را مباح بداند باز گذاشته است.

افزایش تصاعدی حملات نژادپرستانه و اسلام‌ستیزانه علیه پیروان آخرین و کامل‌ترین دین آسمانی طی سال‌های 2022 و 2023 میلادی به وضوح چنین گزاره‌ای را اثبات می‌کند.

سکوت پارلمان اروپا و نهادهای پرادعای حقوق بشری در غرب نسبت به اعمال تبعیض سیستماتیک و دولتی فرانسوی‌ها علیه مسلمانان، پرده از ماهیت لائیسیته در اتحادیه اروپا برداشته است و قطعا این حقایق مسلم، از دید افکار عمومی دنیا، خصوصا مسلمانان جهان پنهان نخواهد ماند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزارت دادگستری آمریکا تحقیقات درباره رئیس فدرال رزرو را متوقف کرد
روایت حماس از 195 روز آتش‌بس در غزه
افشای هویت و انگیزه عامل تیراندازی در مراسم کاخ سفید
جزئیات جدید از فرصت دوباره برای جاماندگان کالابرگ + زمان اعتبار کالابرگ
معاون وزیر جهادکشاورزی: افزایش قیمت مرغ و تخم‌مرغ گرانفروشی نیست
تغییر معادلات بازار طلا در سایه بحران نفت
ادعای جدید آمریکا درباره توقیف کشتی ایرانی
هشدار هواشناسی درباره افت دما و بارش در زنجان
پروازهای تهران، نجف و مشهد فعال شد
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!