×
سیاسی
شناسه خبر : 150537
تاریخ انتشار : شنبه 1402/06/11 ساعت 15:27
قبایل عربی سوریه کنترل برخی روستاهای دیرالزور را به دست گرفتند

قبایل عربی سوریه کنترل برخی روستاهای دیرالزور را به دست گرفتند

منابع محلی در سوریه خبر دادند که افراد مسلح وابسته به قبایل عربی پس از درگیری‌های شدید با شبه نظامیان کرد «قسد»، روستای الصبحه در حومه شرق دیرالزور را به کنترل خود درآوردند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: منابع محلی در سوریه خبر دادند که افراد مسلح وابسته به قبایل عربی پس از درگیری‌های شدید با شبه نظامیان کرد «قسد»، روستای الصبحه در حومه شرق دیرالزور را به کنترل خود درآوردند.

همزمان درگیری‌های شدیدی در شهر بصیره و منطقه کوهستانی آن که محل استقرار نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) است جریان دارد.

نیروهای قسد ائتلافی از نیروهای مسلح کرد و عشایر محلی است که کنترل مناطق شرق رودخانه فرات در چند استان سوریه از جمله استان دیرالزور را در اختیار دارند.

قبایل عربی سوریه همچنین اعلام کرده‌اند که کنترل مناطقی در شمال منبج و مواضع نظامی حکومت سوریه را به دست گرفته‌اند.

همچنین منابع مطلع در اپوزیسیون سوریه به «الجزیره» خبر داده‌اند که در حمله هوایی روسیه به روستاهای «محسنلی» و «عرب حسن»، پس از تسلط نیروهای اپوزیسیون بر آنها، ۵ غیر نظامی کشته شده‌اند.

همزمان نیروهای قسد اطراف روستای ذیبان در حومه شرقی دیرالزور را هدف حملات راکتی قرار داده و روستای «جدید بقاره» در همین منطقه را پس از آنکه به کنترل قبایل عربی درآمده به شدت محاصره کرده‌اند.

از سوی دیگر، محمد طیانه، از فرماندهان گروه‌های مسلح قبایل عربی به خبرگزاری آلمان گفت که همه نیروها و تجهیزات اعزامی نیروهای قسد به روستاهای ذیبان و الشحیل در تغییر روند حوادث در جبهه‌ها تأثیری نداشته است.

همچنین ابوشادی العکیدی، فرمانده گروه‌های مسلح قبایل عربی، گفت که نیروهای مسلحی از منطقه غربی فرات نیز برای مشارکت در جنگ با نیروهای دموکراتیک سوریه به جبهه‌های آنان پیوسته‌اند.

یک منبع نزدیک به یکی از سران قبایل نیز خبر داد که نیروهای ائتلاف بین‌المللی به فرماندهی امریکا برای بازگشت آرامش به منطقه به آنان تماس گرفته‌اند.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع آگاهی خبر داد که در این درگیری‌ها که از روز پنجشنبه شدت گرفته دست‌کم ۴۰ تن از نیروهای دو طرف و ۱۵ غیر نظامی کشته شده‌اند.

این درگیری‌ها روز یکشنبه و پس از آن آغاز شد که نیروهای قسد «احمد الخبیل» مشهور به ابوخوله، رئیس شورای نظامی دیرالزور در تشکیلات قسد و از فرماندهان ارشد قبایل مسلح، را بازداشت کردند. نیروهای دموکراتیک سوریه از صبح امروز (شنبه ۲ سپتامبر) به مدت ۴۸ ساعت در منطقه تحت کنترل خود در شرق دیرالزور منع تردد برقرار کرده‌اند.

روز جمعه سفارت آمریکا در دمشق با انتشار بیانیه‌ای نسبت به خشونت‌ها در دیرالزور ابراز نگرانی شدید کرد و از همه طرف‌ها خواست که به تنش پایان دهند.

ستاد مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) نیز روز پنج‌شنبه اعلام کرده بود که تحولات را کاملاً زیر نظر دارد و با همکاری با نیروهای قسد برای تضمین شکست دائمی داعش ادامه می‌دهد.

روز جمعه، وزارت امور خارجه ترکیه نیز اعلام کرد که درگیری میان قبایل عرب و یگان‌های مدافع خلق در منطقه تحت کنترل کردها در حومه استان دیرالزور (شرق سوریه) را «از نزدیک و با نگرانی» پیگیری می‌کند.


الجزیره
نظرات

آخرین اخبار
بازرسی دفاتر تأمین اجتماعی از شهریور 1405 هوشمند و الکترونیکی می‌شود
عضو هیات رئیسه مجلس: واردات خودروهای کارکرده آزاد شد
خبر مهم برای متقاضیان مسکن حمایتی؛ تأمین زمین برای ساخت بیش از یک میلیون واحد
زمان واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + آخرین خبر از پرداخت معوقات
واکنش مهاجرانی به حملات علیه داریوش پس از انتشار «توهم توطئه»
تاریخ و محل دِربی مشخص شد
روش جدید دریافت گواهی انحصار وراثت اعلام شد؛ شرایط و نحوه دریافت
نتایج اولیه کنکور 1405 چه زمانی اعلام می‌شود؟
تغییرات مهم در قوه قضائیه؛ رئیس قوه قضائیه 9 مدیر جدید منصوب کرد+ اسامی و سمت‌ها
مهلت یک‌ماهه وزارت صمت برای نظارت هوشمند بر خودروسازان و واردکنندگان
هشدار پلیس درباره دستکاری پلاک خودرو؛ مجازات حبس در انتظار متخلفان
کاهش عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز؛ تنها 6 کشتی در یک روز تردد کردند
قطعی برق قزوین امروز چهارشنبه 28 مرداد + لینک
جزئیات اعزام سربازان شهریور 1405؛ مدارک لازم و وسایل ممنوعه اعلام شد
چرا ترامپ اجرای تعرفه 50 درصدی علیه کانادا را به تعویق انداخت؟
اختصاص 10 همت برای رفع تنش آبی استان‌ها در سال 1405
پیش‌بینی هواشناسی تهران برای شهریور؛ بارش‌ها افزایش می‌یابد
چند درصد از جان باختگان تصادفات موتورسواران هستند؟
توقف دوباره صدور مجوز پلتفرم‌های آنلاین طلا
مردم نگران نباشند؛ انفجار کنترل‌شده در اصفهان امروز انجام می‌شود
نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شد
شاخص کل بورس در معاملات امروز کاهش یافت؟
قیمت جهانی طلا امروز چقدر افزایش یافت؟
محکومیت 75 هزار میلیارد ریالی سعید جابری در پرونده بانک کشاورزی +جزئیات
نوراینفو | چرا زنان در روزهای گرم بیشتر آسیب می‌بینند؟
قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی منحرف شده است
قیمت نفت امروز چهارشنبه 28 مرداد چقدر افزایش یافت؟
کودتای 28 مرداد را نه می‌شود تطهیر کرد و نه فراموش
جدول آخرین قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 28 مرداد
پیام‌های نهفته در احکام فرماندهان نظامی
جدول قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
هشدار نظامی ایران به کشورهای منطقه درباره همکاری با ارتش آمریکا
جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 28 مرداد+ جدول
هنرِ اقناع، از باور آفرینی تا همراه سازی
آخرین وضعیت جاده های کشور؛ ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران
ترکیه خواستار انحلال و خلع سلاح پژاک شد
قالیباف در محل شهادت حاج قاسم: دخالت بیگانگان در معادلات منطقه به سرعت در حال کاهش است
واکنش تند ترکیه به حمله اسرائیل به سوریه؛ اجازه بی‌ثباتی در سوریه را نمی‌دهیم
قیمت دلار امروز چهارشنبه 28 مرداد + قیمت انواع ارز
نگاهی به الگوی تکرارشونده شوک قیمتی بنزین
رئیس مجلس وارد بغداد شد
ایران و اندونزی؛ توسعه همکاری‌های محیط زیستی و مدیریت پسماند
ساعت بازی‌های امروز لیگ برتر 28 مرداد؛ ساعت بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان +جدول لیگ برتر
راه چهارم عرضه بنزین
اقتصادنگار | باز هم بحث بنزین، باز هم یک تصمیم بزرگ
امروز آخرین مهلت دریافت کارت کنکور؛ جزئیات برگزاری آزمون 1405
پشت نیروی چندملیتی سنتکام، کدام بحران پنهان شده است؟
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405؛ ساعت پخش فوتبال و والیبال
ترکیب 11 نفره پرسپولیس برای مصاف با استقلال خوزستان اعلام شد