×
سیاسی
شناسه خبر : 150537
تاریخ انتشار : شنبه 1402/06/11 ساعت 15:27
قبایل عربی سوریه کنترل برخی روستاهای دیرالزور را به دست گرفتند

قبایل عربی سوریه کنترل برخی روستاهای دیرالزور را به دست گرفتند

منابع محلی در سوریه خبر دادند که افراد مسلح وابسته به قبایل عربی پس از درگیری‌های شدید با شبه نظامیان کرد «قسد»، روستای الصبحه در حومه شرق دیرالزور را به کنترل خود درآوردند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: منابع محلی در سوریه خبر دادند که افراد مسلح وابسته به قبایل عربی پس از درگیری‌های شدید با شبه نظامیان کرد «قسد»، روستای الصبحه در حومه شرق دیرالزور را به کنترل خود درآوردند.

همزمان درگیری‌های شدیدی در شهر بصیره و منطقه کوهستانی آن که محل استقرار نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) است جریان دارد.

نیروهای قسد ائتلافی از نیروهای مسلح کرد و عشایر محلی است که کنترل مناطق شرق رودخانه فرات در چند استان سوریه از جمله استان دیرالزور را در اختیار دارند.

قبایل عربی سوریه همچنین اعلام کرده‌اند که کنترل مناطقی در شمال منبج و مواضع نظامی حکومت سوریه را به دست گرفته‌اند.

همچنین منابع مطلع در اپوزیسیون سوریه به «الجزیره» خبر داده‌اند که در حمله هوایی روسیه به روستاهای «محسنلی» و «عرب حسن»، پس از تسلط نیروهای اپوزیسیون بر آنها، ۵ غیر نظامی کشته شده‌اند.

همزمان نیروهای قسد اطراف روستای ذیبان در حومه شرقی دیرالزور را هدف حملات راکتی قرار داده و روستای «جدید بقاره» در همین منطقه را پس از آنکه به کنترل قبایل عربی درآمده به شدت محاصره کرده‌اند.

از سوی دیگر، محمد طیانه، از فرماندهان گروه‌های مسلح قبایل عربی به خبرگزاری آلمان گفت که همه نیروها و تجهیزات اعزامی نیروهای قسد به روستاهای ذیبان و الشحیل در تغییر روند حوادث در جبهه‌ها تأثیری نداشته است.

همچنین ابوشادی العکیدی، فرمانده گروه‌های مسلح قبایل عربی، گفت که نیروهای مسلحی از منطقه غربی فرات نیز برای مشارکت در جنگ با نیروهای دموکراتیک سوریه به جبهه‌های آنان پیوسته‌اند.

یک منبع نزدیک به یکی از سران قبایل نیز خبر داد که نیروهای ائتلاف بین‌المللی به فرماندهی امریکا برای بازگشت آرامش به منطقه به آنان تماس گرفته‌اند.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع آگاهی خبر داد که در این درگیری‌ها که از روز پنجشنبه شدت گرفته دست‌کم ۴۰ تن از نیروهای دو طرف و ۱۵ غیر نظامی کشته شده‌اند.

این درگیری‌ها روز یکشنبه و پس از آن آغاز شد که نیروهای قسد «احمد الخبیل» مشهور به ابوخوله، رئیس شورای نظامی دیرالزور در تشکیلات قسد و از فرماندهان ارشد قبایل مسلح، را بازداشت کردند. نیروهای دموکراتیک سوریه از صبح امروز (شنبه ۲ سپتامبر) به مدت ۴۸ ساعت در منطقه تحت کنترل خود در شرق دیرالزور منع تردد برقرار کرده‌اند.

روز جمعه سفارت آمریکا در دمشق با انتشار بیانیه‌ای نسبت به خشونت‌ها در دیرالزور ابراز نگرانی شدید کرد و از همه طرف‌ها خواست که به تنش پایان دهند.

ستاد مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) نیز روز پنج‌شنبه اعلام کرده بود که تحولات را کاملاً زیر نظر دارد و با همکاری با نیروهای قسد برای تضمین شکست دائمی داعش ادامه می‌دهد.

روز جمعه، وزارت امور خارجه ترکیه نیز اعلام کرد که درگیری میان قبایل عرب و یگان‌های مدافع خلق در منطقه تحت کنترل کردها در حومه استان دیرالزور (شرق سوریه) را «از نزدیک و با نگرانی» پیگیری می‌کند.


الجزیره
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
X
آگهی تبلیغاتی