×
سیاسی
شناسه خبر : 150535
تاریخ انتشار : شنبه 1402/06/11 ساعت 15:02
باور کنید انگلیس آرام است!

نورنیوز بررسی کرد؛

باور کنید انگلیس آرام است!

رسانه‌های انگلیسی از جمله بی‌بی‌سی صرفا به توصیف کلی اعتصاب‌ها و برخلاف رویکرد همیشگی و مداخله‌جویانه خود در قبال سایر کشورها، سخنی از ریشه‌ها و تبعات سخت بحران‌های اخیر در انگلیس نمی‌گویند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دولت انگلیس که چندسالی است به ویژه پس از برگزیت با بحران‌های گسترده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند، تمام تلاش خود را به‌کار گرفته تا حتی‌المقدور افکار عمومی نسبت به این بحران‌ها حساس نشوند.

مدیریت ناکام «ریشی سوناک» که پس از نخست‌وزیری پنجاه روزه «لیز تراس» بر سر کار آمد از یک سو و راهبردهای نامتوازن لندن در حوزه امنیتی و سیاست خارجی از سوی دیگر، اما خشم افکار عمومی را برانگیخته است.

این خشم عمومی تنها در اعتراضات خیابانی علیه دولت سوناک ابراز نمی‌شود و کار به اعتصاب‌های گسترده و بی‌سابقه در انگلیس کشیده است.

طی روزهای اخیر، انگلیس شاهد اعتصاب هزاران نفر در حوزه حمل و نقل این کشور بوده که موجب توقف برنامه حرکت قطارها در بیشتر نقاط این کشور شده است.

اتحادیه‌های کارگری در انگلیس می‌گویند؛ اعتصاب‌ها تا زمان دست‌یابی به توافق جدید دستمزد ادامه خواهد داشت.

در همین حال، وزارت حمل و نقل بریتانیا گزارش داده؛ به نمایندگان سازمان‌های صنفی پیشنهادات مختلفی درباره حقوق و دستمزدها ارائه شده است که از آنها راضی نبوده‌اند.

این اعتصاب‌ها و اعتراض‌ها البته تنها محدود به حوزه حمل و نقل نیست. کارکنان کارخانه‌ای در ایرشایر که در آن موشک‌های S Brimstone تولید و به اوکراین عرضه می‌شود نیز به دلیل دستمزدهای نامناسب دست به اعتصاب زده‌اند. البته باید اعتصاب پزشکان و پرستاران را نیز به این فهرست اضافه کرد.

از سویی؛ سرویس بهداشت ملی بریتانیا اعلام کرده است که اعتصابات در این کشور تأثیر قابل توجهی بر برنامه‌ریزی و رویه‌ها دارد.

نکته قابل تامل در این خصوص، سانسور هدفمند بحران تمام‌عیار اقتصادی و نارضایتی‌ها و اعتصاب‌های عمومی در این کشور است.

در این میان؛ رسانه‌های انگلیسی از جمله بی‌بی‌سی صرفا به توصیف کلی اعتصاب‌ها و برخلاف رویکرد همیشگی و مداخله‌جویانه خود در قبال سایر کشورها، سخنی از ریشه‌ها و تبعات سخت بحران‌های اخیر در انگلیس نمی‌گویند.

بسیاری از اعتراض‌ها در نقاط گوناگون اسکاتلند، ولز، ایرلند شمالی و شهرهای گوناگون انگلیس به‌گونه‌ای در رسانه‌ها بازتاب پیدا می‌کند که گویا اساسا اتفاقی در این کشور رخ نداده و ریشی سوناک با آرامشی مثال زدنی مشغول مدیریت امور است!

واقعیت ماجرا اما این است که انگلیس نقطه گریزی از بحران عمیق شکل گرفته در این کشور ندارد و حتی تغییر دولت در لندن (از حزب محافظه‌کار به کارگر) نیز نمی‌تواند منجر به گذار از این بحران شود.

برگزیت، با ایجاد اصطکاک در مهمترین روابط تجاری بریتانیا و ضربه زدن به ارزش پوند، ضمن گران‌تر کردن واردات، به تورم بسیار بالاتر در این کشور نیز دامن زده است.

نتایج یک مطالعه که اخیرا توسط مدرسه اقتصاد لندن انجام شده، نشان می‌دهد که برگزیت عامل حدود یک سوم تورم قیمت مواد غذایی در بریتانیا از سال ۲۰۱۹ میلادی بوده و این روند افزایشی طی سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

بدون شک سکوت هدفمند رسانه‌های انگلیسی و حتی برخی رسانه‌های اروپایی در قبال بحران جاری در انگلیس، پرده از ماهیت واقعی این رسانه‌ها و عدم استقلال ادعایی آنها بر می‌دارد.

پس از شیوع پاندمی کووید-19 نیز بریتانیا با تورم بالا و افزایش نرخ بهره روبه‌رو بود که باعث شد اقتصاد بریتانیا همچنان در وضعیت شکننده‌ای قرار داشته باشد.

نکته اینجاست؛ اگر این بحران در فرامتنی به نام برگزیت تفسیر شود، اوضاع برای مدعیان قدرت در لندن به مراتب بدتر خواهد شد!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند