×
سیاسی
شناسه خبر : 150535
تاریخ انتشار : شنبه 1402/06/11 ساعت 15:02
باور کنید انگلیس آرام است!

نورنیوز بررسی کرد؛

باور کنید انگلیس آرام است!

رسانه‌های انگلیسی از جمله بی‌بی‌سی صرفا به توصیف کلی اعتصاب‌ها و برخلاف رویکرد همیشگی و مداخله‌جویانه خود در قبال سایر کشورها، سخنی از ریشه‌ها و تبعات سخت بحران‌های اخیر در انگلیس نمی‌گویند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دولت انگلیس که چندسالی است به ویژه پس از برگزیت با بحران‌های گسترده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند، تمام تلاش خود را به‌کار گرفته تا حتی‌المقدور افکار عمومی نسبت به این بحران‌ها حساس نشوند.

مدیریت ناکام «ریشی سوناک» که پس از نخست‌وزیری پنجاه روزه «لیز تراس» بر سر کار آمد از یک سو و راهبردهای نامتوازن لندن در حوزه امنیتی و سیاست خارجی از سوی دیگر، اما خشم افکار عمومی را برانگیخته است.

این خشم عمومی تنها در اعتراضات خیابانی علیه دولت سوناک ابراز نمی‌شود و کار به اعتصاب‌های گسترده و بی‌سابقه در انگلیس کشیده است.

طی روزهای اخیر، انگلیس شاهد اعتصاب هزاران نفر در حوزه حمل و نقل این کشور بوده که موجب توقف برنامه حرکت قطارها در بیشتر نقاط این کشور شده است.

اتحادیه‌های کارگری در انگلیس می‌گویند؛ اعتصاب‌ها تا زمان دست‌یابی به توافق جدید دستمزد ادامه خواهد داشت.

در همین حال، وزارت حمل و نقل بریتانیا گزارش داده؛ به نمایندگان سازمان‌های صنفی پیشنهادات مختلفی درباره حقوق و دستمزدها ارائه شده است که از آنها راضی نبوده‌اند.

این اعتصاب‌ها و اعتراض‌ها البته تنها محدود به حوزه حمل و نقل نیست. کارکنان کارخانه‌ای در ایرشایر که در آن موشک‌های S Brimstone تولید و به اوکراین عرضه می‌شود نیز به دلیل دستمزدهای نامناسب دست به اعتصاب زده‌اند. البته باید اعتصاب پزشکان و پرستاران را نیز به این فهرست اضافه کرد.

از سویی؛ سرویس بهداشت ملی بریتانیا اعلام کرده است که اعتصابات در این کشور تأثیر قابل توجهی بر برنامه‌ریزی و رویه‌ها دارد.

نکته قابل تامل در این خصوص، سانسور هدفمند بحران تمام‌عیار اقتصادی و نارضایتی‌ها و اعتصاب‌های عمومی در این کشور است.

در این میان؛ رسانه‌های انگلیسی از جمله بی‌بی‌سی صرفا به توصیف کلی اعتصاب‌ها و برخلاف رویکرد همیشگی و مداخله‌جویانه خود در قبال سایر کشورها، سخنی از ریشه‌ها و تبعات سخت بحران‌های اخیر در انگلیس نمی‌گویند.

بسیاری از اعتراض‌ها در نقاط گوناگون اسکاتلند، ولز، ایرلند شمالی و شهرهای گوناگون انگلیس به‌گونه‌ای در رسانه‌ها بازتاب پیدا می‌کند که گویا اساسا اتفاقی در این کشور رخ نداده و ریشی سوناک با آرامشی مثال زدنی مشغول مدیریت امور است!

واقعیت ماجرا اما این است که انگلیس نقطه گریزی از بحران عمیق شکل گرفته در این کشور ندارد و حتی تغییر دولت در لندن (از حزب محافظه‌کار به کارگر) نیز نمی‌تواند منجر به گذار از این بحران شود.

برگزیت، با ایجاد اصطکاک در مهمترین روابط تجاری بریتانیا و ضربه زدن به ارزش پوند، ضمن گران‌تر کردن واردات، به تورم بسیار بالاتر در این کشور نیز دامن زده است.

نتایج یک مطالعه که اخیرا توسط مدرسه اقتصاد لندن انجام شده، نشان می‌دهد که برگزیت عامل حدود یک سوم تورم قیمت مواد غذایی در بریتانیا از سال ۲۰۱۹ میلادی بوده و این روند افزایشی طی سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

بدون شک سکوت هدفمند رسانه‌های انگلیسی و حتی برخی رسانه‌های اروپایی در قبال بحران جاری در انگلیس، پرده از ماهیت واقعی این رسانه‌ها و عدم استقلال ادعایی آنها بر می‌دارد.

پس از شیوع پاندمی کووید-19 نیز بریتانیا با تورم بالا و افزایش نرخ بهره روبه‌رو بود که باعث شد اقتصاد بریتانیا همچنان در وضعیت شکننده‌ای قرار داشته باشد.

نکته اینجاست؛ اگر این بحران در فرامتنی به نام برگزیت تفسیر شود، اوضاع برای مدعیان قدرت در لندن به مراتب بدتر خواهد شد!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نقش آلمان در تجهیز ماشین جنگی صهیونیست‌ها
نورنما | جست و جو برای یافتن هزاران مفقود در سیل نپال
نورنما | 12 شهریور ؛سالروز شهادت سردار مبارزه با استعمار انگلیس، رئیسعلی دلواری ،گرامی باد
عراقچی بر تقویت همکاری‌های ایران و روسیه تأکید کرد
تاج پرونده هزینه اردوهای ترکیه را به حراست فدراسیون سپرد
پوتین: چین شریک اصلی روسیه در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
سخنگوی شورای نگهبان: مطالبه اجرای قانون بدون شناخت قانون ممکن نیست
عضو الفتح: در جدیت آمریکا برای خروج از عراق تردید داریم
ترس صهیونیست‌ها از طرح غافلگیری ایران
نتانیاهو در غزه: اینجا می‌مانیم و خط زرد را حفظ می‌کنیم
هشدار بارش و سیلاب در 15 استان؛ هلال‌احمر به حالت آماده‌باش درآمد
هواپیمای جاسوسی ناتو بار دیگر به مرز روسیه نزدیک شد
شبخ لینکلن در تایلند پهلو گرفت
ولعِ «شورون» برای بلعیدن منابع نفتی ونزوئلا
«اسکورت» حاتمی‌کیا؛روایت مردمانی که با جان خود قمار می‌کنند
گزارش تصویری | آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
رتبه نخست ایران در کشف گاز جهان از 2025 تاکنون
اصفهان؛صحنه هماوردی سرخ‌ها و آبی‌ها+ترکیب استقلال و پرسپولیس
عراقچی بر حمایت قاطع ایران از فلسطین تاکید کرد
واکنش «تریتا پارسی» به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
فرش دستباف قسطی می‌شود؛ برنامه جدید برای رونق بازار فرش ایرانی
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
تمدید فراخوان حمایت از تولید مودم نوری با تراشه بومی
لیگ برتر والیبال با شیوه‌ای تازه برگزار می‌شود
انتقاد وزیر خارجه فرانسه از اتحادیه اروپا درباره شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی
نورنما | صحنه ای مسحور کننده از ماه خونین و یک نهنگ در پاتاگونیای آرژانتین
برنامه خاموشی فارس و شیراز فردا پنجشنبه 12 شهریور+لینک برنامه خاموشی فارس
تهدید تازه آمریکا علیه ایران
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
شهادت راننده بیل مکانیکی در حمله آمریکا به جهرم
چرخش نفتی برنهام؛ «توقف نفت» دوباره به خیابان‌های لندن بازگشت
حمایت روسیه از کوبا جدی‌تر شد؛ هشدار به آمریکایی‌ها
آبفا: 5353 روستا از آب پایدار بهره‌مند شدند
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 12 شهریور+ لینک خاموشی کرمان
سفر رئیس سومالی‌لند به آمریکا برای جلب حمایت واشنگتن
نشست تخصصی ارتش برای بررسی تحولات و ارتقای آمادگی و توان دفاعی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
بورس قرمز شد؛ ریزش 80 هزار واحدی شاخص و خروج 5.6 همت پول حقیقی
چرایی بالا زدن رگ قیمتِ سیب‌زمینی
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405 + جدول خاموشی مناطق تهران
بیانیه وزارت خارجه درباره دفاع مشروع ایران برابر پایگاه‌های آمریکایی
اردوغان: عضویت ترکیه در شانگهای به معنای پشت کردن به غرب نیست
پاسخ دانمارک به فشار ترامپ؛ نیروهای نظامی در گرینلند مستقر شدند
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر مشترک علیه استکبار قرار دارند
چرا قیمت میوه در بازار نوسان دارد؟
افزایش قیمت محصولات ایران خودرو از فردا 12 شهریور + جدول قیمت های جدید
ایران محور رایزنی گروسی با نماینده جدید آمریکا در آژانس
گوترش رژیم صهیونیستی را تهدید کرد؛ ارجاع پرونده به لاهه
تشکیل 832 پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی؛ هشدار دادستان به اجاره‌ دهندگان کارت بازرگانی