×
سیاسی
شناسه خبر : 148354
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/06/06 ساعت 19:47
صحنه‌سازی قرآن‌ستیزان با مخابره آدرس‌های غلط!

نورنیوز بررسی کرد؛

صحنه‌سازی قرآن‌ستیزان با مخابره آدرس‌های غلط!

تصویرسازی و پروپاگاندای دولت‌های دانمارک و سوئد از تلاش‌های صورت گرفته برای ممنوعیت قرآن‌سوزی در این کشورها، روایتی نادرست و آدرسی انحرافی محسوب می‌شود که بار دیگر می‌توان رد پای موساد و صهیونیست‌ها را در ماورای آن مشاهده کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: قانون اساسی کشورهای حوزه اسکاندیناوی به‌گونه‌ای تدوین شده که امکان تفسیر آن توسط صاحبان قدرت در این کشورها وجود دارد.

مبتنی بر همین امکان متحجرانه، هرگونه توهین به قرآن کریم و مقدسات مسلمانان، مصداق آزادی بیان و مباح و در مقابل، هرگونه انتقادی که مثلا از ماهیت اشغال‌گر و متجاوز صهیونیست‌ها می‌شود، مصداق نقض آزادی بیان بوده و باید جلوی آن گرفته شود!

این دوگانگی، اساسا معلول اراده صاحبان قدرت در غرب است، چنانچه این روزها برخی منابع غربی از تلاش دولت دانمارک برای جلوگیری از استمرار قرآن‌سوزی در این کشور خبر می‌دهند و از آن به مثابه تلاشی قابل تحسین از سوی دولت این کشور یاد می‌کنند!

اخیرا «پیتر هوملگارد» وزیر دادگستری دانمارک در یک نشست مطبوعاتی مدعی شده است: «دولت دانمارک قانونی را پیشنهاد خواهد کرد که بر اساس آن برخورد نامناسب با اشیایی که اهمیت بنیادین مذهبی برای اجتماعی مذهبی دارد، ممنوع خواهد شد. بنابراین و مطابق با این پیشنهاد دولت، مثلاً آتش زدن قرآن، انجیل یا تورات در ملاء عام مجازات به دنبال خواهد داشت.»

دانمارک و سوئد در هفته‌های گذشته شاهد سوزانده شدن نسخه‌های قرآن کریم یا توهین به آن بودند، حرکتی که خشم کشورهای مسلمان و حتی پیروان دیگر ادیان الهی را برانگیخت.

در این میان؛ دولت‌های سوئد و دانمارک مدعی شدند که چنین اقدامی مطابق قانون اساسی این کشورها و با استناد به اصل «آزادی بیان و تجمعات» صورت گرفته است!

این در حالی است که مقامات سیاسی و امنیتی کشورهای حوزه اسکاندیناوی نسبت به توجیه‌ناپذیری حقوقی این اقدام وقیحانه آگاه بوده‌اند.

به عبارت بهتر؛ آنچه امروز تحت عنوان اقدام دولت دانمارک در مواجهه با اسلام‌ستیزی از آن یاد می‌شود، جزئی از نمایش ضداسلامی ساختاری غرب در مواجهه با جهان اسلام محسوب می‌شود و نباید آن را به مثابه گامی رو به جلو دانست.

«لارس لوکه راسموسن» وزیر خارجه دانمارک در ماه ژوئیه گفته بود که دولت به دنبال «ابزار قانونی» است که مقامات این کشور را قادر می‌سازد تا از سوزانده شدن نسخه‌های قرآن در مقابل سفارتخانه‌های دیگر کشورها در دانمارک جلوگیری کنند.

اما واقعیت ماجرا این است که اساسا چنین موضوعی از ابتدا قابل پیشگیری بوده و مقامات دانمارکی و سوئدی، از ابتدا نیز حق تامین آزادی تجمعات قرآن‌ستیزانه در این کشور را نداشته‌اند، به ویژه آنکه بخشی از قانون اساسی این کشورها بر اساس ملاحظات امنیتی، سازوکارهای لازم در این خصوص را پیش‌بینی کرده است.

با این حال مقامات دولتی و امنیتی کشورهای حوزه اسکاندیناوی بر اساس توافق نانوشته و مخفیانه خود با موساد، عامدانه بستر را برای تکرار این جرایم نابخشودنی در خاک خود فراهم ساختند.

تصویرسازی و پروپاگاندای دولت‌های دانمارک و سوئد از تلاش‌های صورت گرفته برای ممنوعیت قرآن‌سوزی در این کشورها، روایتی نادرست و آدرسی انحرافی محسوب می‌شود که بار دیگر می‌توان رد پای موساد و صهیونیست‌ها را در ماورای آن مشاهده کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!