×
اقتصادی
شناسه خبر : 148111
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 16:58
افتتاح 20 هزار مسکن در هفته دولت

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

افتتاح 20 هزار مسکن در هفته دولت

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه دولت سیزدهم میراث‌دار تعهدات باقی مانده از 10 سال گذشته است، گفت: بیش از 20 هزار واحد مسکونی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: «علیرضا جعفری» روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران به مناسبت هفته دولت با بیان اینکه توجه به موضوعات زیربنایی و روبنایی نیز در اولویت دولت سیزدهم در شهرهای جدید است، افزود: به همین منظور امکاناتی از جمله مراکز آموزشی، درمانی و مذهبی در شهرهای جدید در دستور کار قرار گرفته است.

او با اشاره به تکلیف شرکت عمران شهرهای جدید برای تولید ۶۰۰ هزار واحد در این شهرها در قالب نهضت ملی مسکن تصریح کرد: از تعداد واحدهایی که در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد در قالب مسکن مهر، نهضت ملی و واحدهای مسکونی برنامه‌ریزی شده دیگری است که از این تعداد ۱۹ هزار واحد در حوزه مسکن مهر و بیش از یک هزار واحد مربوط به نهضت ملی است.

جعفری با اشاره به درخواست برای ساخت ۳۵ شهرک خصوصی تصریح کرد: در حوزه متقاضیان در حوزه نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید، ۶۰۰ هزار نفر ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۱۷۷ هزار نفر واجد شرایط هستند که به همین منظور ۱۲۰ هزار واحد در شهرهای جدید فعال هستند.

معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه اجرای مابقی واحدها در دستور کار است بیان کرد: در ۶ شهر جدید از جمله پرند، صدرا، بهارستان، گلبهار، سهند و فولاد شهر حجم تقاضا بیشتر از ظرفیت اراضی است. به همین منظور بالغ بر ۱۸ هزار هکتار اراضی برای ساخت برای ۶۰۰ هزار واحد مسکن نهضت ملی مورد نیاز است که از این تعداد ۱۰ هزار هکتار زمین آنها تامین شده است.

او ادامه داد: تأمین ۷ هزار هکتار دیگر از اراضی مورد نیاز برای این ۶ شهر، در دستور کار شورای برنامه‌ریزی استان‌ها و شورای عالی معماری و شهرسازی قرار گرفته که با تعیین تکلیف این اراضی بتوانیم این واحدها را در دولت سیزدهم به سرانجام برسانیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به تشکیل کمیته ای برای تعیین نرخ قیمت مسکن مسکن سال ۱۴۰۲ به دستور وزیر راه و شهرسازی، بیان داشت: این نرخ با تشکیل این کمیته تا ۱۰ روز آینده مشخص و ابلاغ می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، قیمت‌گذاری در سه دسته ساختمان‌های کمتر از ۳ طبقه، ٣ طبقه تا ۶ طبقه و بالای ۶ طبقه و در دو مرحله سفت‌کاری و نازک کاری در نظر گرفته شده که حدود ٧.۵ تا ٨ میلیون تومان در هر متر مربع در نظر گرفته شده است که با احتساب قیمت‌های آماده سازی و محوطه سازی این قیمت به حدود ١٠ میلیون تومان در هر متر مربع می‌رسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شناسایی خانه های خالی در شهرهای جدید، گفت: با شناسایی این واحدها، خانه های خالی به بازار عرضه که موجب کاهش قیمت مسکن در شهر جدید هشتگرد، پردیس و پرند شد، به عنوان مثال در پردیس قیمت واحد به بالای ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده بود که با اقدامات صورت گرفته هر واحد بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار واحد کاهش قیمت داشته و انتظار می رود که قیمت مسکن در این شهر به زیر ۲ میلیارد تومان برسد.

جعفری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: در گام اول آن دسته از متقاضیانی که آورده ای نداشته باشند از پروژه حذف اما از سامانه حذف نمی‌شوند و به پروژه‌هایی با پیشرفت فیزیکی پایین‌تر منتقل می‌شوند و بعد از چهار با در صورت عدم پرداخت آورده حذف می‌شوند.

او با بیان اینکه یک هزار و ۴۶۰ واحد در پرند به دلیل نیاوردن آورده از سوی متقاضیان امکان تحویل آنها وجود ندارد، گفت: انتظار می رود که متقاضیان هر چه سریعتر نسبت به تکمیل آوردهای خود اقدام کنند.

جعفری با اشاره به اینکه امسال در هفته دولت جشن پایان مسکن مهر را در پرند جشن خواهیم گرفت، گفت: همچنین تست گرم مترو این شهر با پیگیری مدیرعامل شهر جدید پرند و شهرداری تهران در پایان شهریورماه انجام می‌شود.

معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به راه اندازی شهر جدید خلیج فارس به عنوان شهر بین المللی در بندرعباس گفت: ساخت شهر جدید خلیج فارس در استراتژیک‌ترین منطقه کشور با ۲۰ هزار هکتار مساحت در شمال تنگه هرمز در دستور کار است که هم اکنون در حال اخذ مجوزهای آن هستیم.

جعفری گفت: این شهر به عنوان یک شهر بین‌المللی با کارکرد جهانی در بندرعباس جانمایی شده که  بالغ بر ۲۰ هزار هکتار زمین برای ساخت آن با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری، سبک معماری کشور و همچنین معرفی تنگه هرمز اختصاص می‌یابد.

او افزود: استاندارد جمعیت در شهر جدید خلیج فارس ۳۰ نفر در هکتار است که استانداردهای زندگی را دارا خواهد بود. هم اکنون در حال اخذ مجوزهای این شهر هستیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به باقی ماندن ۶۰ هزار واحد مسکن مهر از گذشته، گفت: هفته دولت سال آینده جشن پایان مسکن مهر در شهرهای جدید خواهد بود. مسکن مهر که از گذشته باقی مانده بالغ بر ۲۰ همت اعتبار نیاز داشته که اگر این اعتبار را به روز رسانی کنیم به طور قطع مبلغ بسیار بیشتری خواهد شد. از ۶۰ هزار واحد باقیمانده، ۴۰ هزار واحد را به متقاضیان تحویل خواهیم داد و ۲۰ هزار واحد باقیمانده واحدهایی است که عملیات اجرایی آنها از سال‌های ۹۸ آغاز شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ایجاد ۲۷ شهرک در نوار ساحلی کشور مبتنی بر اقتصاد دریا پایه عنوان کرد: این شهرک ها به فلات مرکزی و  شمال کشور تعلق خواهد یافت.

او با اشاره به شناسایی ۵۰ نقطه جدید به عنوان سکونتگاه های شهری برای مولد سازی و ایجاد ظرفیت هایی با هدف تولید چهار میلیون مسکن، گفت: در مجموع ۷۷ نقطه  ظرفیت سکونتگاهی در کشور ایجاد شده که در افق حداکثری آن حدود ۵۰ هزار واحد مسکونی احداث خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در ادامه با اشاره به راه اندازی شهرک‌های خصوصی گفت: در اراضی خارج از حریم شهرها که حداقل ۱۰ هکتار مساحت داشته باشند متقاضیان می‌توانند نسبت به تاسیس شهرک اقدام کنند که امروز بالغ بر ۳۵ پرونده درخواست تاسیس شهرک خصوصی در این اراضی داریم.


ایرنا
اخبار مرتبط
افتتاح چهار دیواری‌های بدون امکانات به نام مسکن مهر
شنبه 1402/09/11 ساعت 10:48
افتتاح چهار دیواری‌های بدون امکانات به نام مسکن مهر
مدیرعامل شرکت عمران شهر پردیس با یادآوری اینکه برخی از پروژه‌ها از سال 98 آماده بوده، اما تحویل متقاضیان نمی‌شد، گفت: با افتتاح امروز 19 هزار و 821 واحد مسکن مهر باقی‌مانده در پردیس خواهیم داشت.
شناسایی اخلالگران بازار مسکن
شنبه 1402/06/04 ساعت 15:47
مشاور وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛
شناسایی اخلالگران بازار مسکن
در راستای طرح ساماندهی بازار مسکن که از نیمه اردیبهشت ماه امسال آغاز شده، تاکنون بیش از 3000 دفتر مشاور املاک متخلف در سطح کشور پلمب شده و بازرسی‌ها هم‌چنان ادامه دارد.
استمرار روند کاهشی نرخ تورم/ قیمت مسکن با مدیریت انتظارات تورمی نزولی شد
سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 14:47
رئیس کل بانک مرکزی خبر داد؛
استمرار روند کاهشی نرخ تورم/ قیمت مسکن با مدیریت انتظارات تورمی نزولی شد
رئیس کل بانک مرکزی در جلسه دوره‌‌ای هم اندیشی با اقتصادانان از استمرار روند کاهشی نرخ تورم در ماه جاری خبر داد و گفت: با نزولی شدن نرخ تورم و ثبات بازار ارز، شاهد کاهش قیمت مسکن در بیشتر مناطق تهران هستیم.
ساماندهی عملکرد سکو‌های ارتباطی از سوداگری بازار مسکن جلوگیری می‌کند
شنبه 1402/03/20 ساعت 16:59
رئیس‌مهور :
ساماندهی عملکرد سکو‌های ارتباطی از سوداگری بازار مسکن جلوگیری می‌کند
رئیس‌جمهور بر ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها و نظارت بر عملکرد سکو‌های ارتباطی برای جلوگیری از سوداگری و قیمت سازی تأکید کرد.
مسئله مسکن برای دولت شعار انتخاباتی نیست
شنبه 1402/01/26 ساعت 13:58
رئیس‌جمهور در نشست با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی:
مسئله مسکن برای دولت شعار انتخاباتی نیست
رئیس‌جمهور گفت: ساخت یک میلیون مسکن در سال، پیش از آنکه وعده این دولت باشد، نیاز قطعی و ضروری کشور و بر اساس مصوبه مجلس، یک الزام قانونی است. مسئله مسکن برای دولت فقط شعار انتخاباتی نیست، بلکه یک مسئله محوری ناظر به نیاز کشور است.
نظرات

آخرین اخبار
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل