×
سیاسی
شناسه خبر : 148098
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/01 ساعت 12:21
وزیر کشور: از همه طیف‌های فکری در انتخابات پیش‌ثبت‌نام کردن

وزیر کشور: از همه طیف‌های فکری در انتخابات پیش‌ثبت‌نام کردن

وزیر کشور گفت: چهره‌ بودن یا نبودن کاندیداها به ارزش‌گذاری منجر می‌شود و نمی‌خواهیم این اقدام را انجام دهیم اما باید گفت که از همه طیف‌های فکری در انتخابات پیش‌ثبت‌نام کردند.

نورنیوز - گروه سیاست: «احمد وحیدی» در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نقد مردم بر عملکرد ما بسیار خوب است. از خدا می‌خواهیم که مردم ما را نقد کنند.

او در پاسخ به این پرسش که آیا در وزارت کشور جلوی اقدامات تشریفاتی و هزینه‌بر گرفته شده است یا نه، تصریح کرد: اگر منظور از تشریفات، کارهای زائد است که نباید انجام شود، چون مذموم است و انجام‌ندادن این کارها، حسن نیست بلکه یک تکلیف است.

وحیدی در مورد طرح آبرسانی به زابل یادآور شد: در مورد آبرسانی به زابل به‌ شدت در تلاش هستیم‌. البته برخی از پروژه‌ها ممکن است زمان‌بر باشد ولی از موضوعات جدی و در دستور کار ما است.

وزیر کشور درباره پیش‌ثبت‌نام چهره‌های سیاسی در انتخابات و اینکه آیا آماری از پیش‌ثبت‌نام آنان وجود دارد یا خیر، گفت: چهره‌بودن یا نبودن کاندیداها به ارزش‌گذاری منجر می‌شود و ما نمی‌خواهیم این اقدام را انجام دهیم اما باید بگویم که از همه طیف‌های فکری در انتخابات پیش‌ثبت‌نام کردند.

او درباره اقدامات وزارت کشور برای راهپیمایی اربعین اظهار کرد: کارها در حال انجام است. مشکلی در سامانه سماح داشتیم که از دیروز یک سامانه هم سازمان حج و زیارت راه‌اندازی کرد و امیدواریم امروز مشکل سامانه اصلی هم رفع شود.

وحیدی در خصوص آخرین وضعیت پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ، تأکید کرد: متهمان این پرونده از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دستگیر شدند و باید محاکمه شوند و مراحل بعدی طی شود. خود فرد تروریست اهل تاجیکستان بوده است. برنامه حفاظتی از حرم شاهچراغ در نظر گرفته شده و اقدام هم شده بود اما در مقایسه با حمله‌ای که طراحی شده بود  و پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته و حتی شلیک به فرد مهاجم، این اتفاق تلخ رخ داد. البته تحکیم حفاظت از حرم شاهچراغ هم در دستور کار قرار دارد.

او در پاسخ به پرسشی درباره درگیری بین آمر به رعایت حجاب و فرد دیگری در شیراز و اینکه آغازکننده درگیری آمر به رعایت حجاب بوده است، تأکید کرد: نه، این حرف غلط است به این دلیل که قوه قضائیه برای کسی حکم داد که به آمر رعایت حجاب حمله کرده بود. این گزارش غلط است و آمر به رعایت حجاب براساس اصول تذکر داده و فرد مقابل او خلاف عمل کرده بود.

وحیدی درباره بازداشت عکاس ایرانی از سوی طلبان، گفت: دولت حتماً این موضوع را پیگیری می‌کند اما جزئیات این موضوع مربوط به وزارت خارجه می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره شکل‌گیری صف‌های طولانی در پمپ‌ بنزین‌ها، اظهار کرد: اتفاق مهمی نبوده است. وزارت نفت تدابیری برای ساماندهی بهتر کار خود انجام داده بود و در چند نقطه صف درست شد که با تدبیر انجام شده، این مشکل هم حل شد. برخلاف مصرف بسیار بالای بنزین، وزارت نفت به‌خوبی نیازها را تأمین کرده و مشکلی از این جهت نداریم، هرچند تأکید ویژه به کاهش مصرف و بهینه‌سازی آن وجود دارد.


ایسنا
اخبار مرتبط
دستور وزیر کشور به استاندار فارس درپی حمله تروریستی
یکشنبه 1402/05/22 ساعت 22:25
دستور وزیر کشور به استاندار فارس درپی حمله تروریستی
در پی حمله تروریستی در حرم شاهچراغ، وزیر کشور ضمن تماس تلفنی با استاندار فارس، دستور پیگیری حادثه و روشن شدن ابعاد و همچنین شناسایی و دستگیری عوامل این حادثه را صادر کرد.
وزیر کشور: قانون جدید انتخابات محدودیتی برای مشارکت ایجاد نمی‌کند
شنبه 1402/05/14 ساعت 13:02
وزیر کشور: قانون جدید انتخابات محدودیتی برای مشارکت ایجاد نمی‌کند
وزیر کشور در پاسخ به برخی انتقادات نسبت به قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در این قانون در حوزه مشارکت، ممنوعیت و محدودیتی ایجاد نشده است.
وزیر کشور: مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نیاز به کار پژوهشی و تحقیقاتی دارند
سه‌شنبه 1402/05/03 ساعت 19:33
وزیر کشور: مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نیاز به کار پژوهشی و تحقیقاتی دارند
وزیر کشور با بیان اینکه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نیاز به کار پژوهشی و تحقیقاتی دارند تا از این طریق بتوان بهترین روش‌های علمی را برای مقابله با بحران‌ها بیاموزیم، گفت: عناصر دانشی در موضوعات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اهمیت زیادی دارد و باید روی این کار شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چگونه فرزندمان را مقابل آنفلوآنزا ایمن کنیم؟
ریزربات‌های هوشمند؛ حرکت با گرمای بدن بدون نیاز به باتری
نوراینفو | فواید مصرف بادام
محققان صدای رعد و برق روی مریخ را ثبت کردند
مخدر گل و تهدیدات آن: پزشک متخصص اعتیاد از خطرات پنهان می‌گوید
سرمربی تیم ب استقلال کیست ؟
تسهیل ارسال 24 هزار کامیون کمک به غزه
آلمان حمایت خود را از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا اعلام کرد
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
X
آگهی تبلیغاتی